Şimdi Ara

Netlerim berbat durumda. Hedef 20 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ygs sıralamam 42 bin. MF4 puan türünden tercih yapacağım en kötü 21 binlere düşürmem lazım sıralamamı. Sizce mümkün müdür diyeceğim mezun arkadaşlarım daha iyi bilir. 50 günde nasıl bir ilerleme kaydedilebilir? Geçen gün dershanede denemeye girdim netlerim şöyle;

Matematik 15
    Geometri 12
    Fizik 12
    Kimya 2
    Biyoloji 10

Dershane zafer dershanesi.

Biliyorum netlerimin berbat olduğunu ama o günden sonra kimya fizik matematikten özel derse başladım. Netlerimi en az ikiye katlamam lazım. Sizce bu durum nasıl seyredecek bu 50 gün içerisinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdıgz -- 27 Nisan 2014; 20:51:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• üzgünüm ama o kimya nedir öyle
  • Ben de aynı durumda gibiyim. YGS sıralamam 49 bin 20 bine çekmem lazım. Geçen olduğumuz denemede mat 27 geometri 15 fizik 16 kimya 19 biyoloji 26. Umarım çekebilirim. Pek ders çalışamıyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzunBirYolculuk -- 27 Nisan 2014; 21:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

üzgünüm ama o kimya nedir öyle

Bu deneme sınavı biraz konu tarama gibi oldu 20 25 soru organik kimyadan çıktı ve benim organiğim sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdıgz -- 27 Nisan 2014; 21:12:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CALIFORNIAN

Ben de aynı durumda gibiyim. YGS sıralamam 49 bin 20 bine çekmem lazım. Geçen olduğumuz denemede mat 27 geometri 15 fizik 16 kimya 19 biyoloji 26. Umarım çekebilirim. Pek ders çalışamıyorum artık.

Ne diyeyim durumun benden iyi bu şekilde giderse bana fark atarsın mesela. Boşuna demiyorlar lys daha önemli diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu netlerle düşüreceğiniz bariz,biran önce konuları kapatmaya çalışın az bi süre kaldı ygs puanınıza yazık olmasın kolay gelsin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim denemeler leş 30 yaptım mattan mutlu oldum daha denemeye girmiyorum artık full mat Biyo mat Biyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakşalık sıralamamız aynı 46 binim bende mf4 de.Son sınavım Mat:41 Geo:29 Fizik:21 Kimya:21 Biyo:21
    anlaşılan ygs için lys yi boşlamışsın biraz.Toparlaman için sıkı çalışman lazım malum az kaldı sınava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Tekin

yakşalık sıralamamız aynı 46 binim bende mf4 de.Son sınavım Mat:41 Geo:29 Fizik:21 Kimya:21 Biyo:21
    anlaşılan ygs için lys yi boşlamışsın biraz.Toparlaman için sıkı çalışman lazım malum az kaldı sınava

vay beee hakkatten müthiş ilk 10 bine kadar yolun var gibi. ygsye de çalışmadan girmiştim ortaokul temelimle yaptım az çok da şu an çok çalışmam gerekiyor onun farkındayım
  • abcdıgz A kullanıcısına yanıt
    Merak etme ygs 42 bin hiç de kötü değil derslere sıkıca sarılırsan 20 bine hatta 10 bine kadar yolun var:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.