Şimdi Ara

Netlerim, puanlarım ve aklıma takılanlar [SSLİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10k çok moral bozukluğu yaratacak bir sıralama değil. LYS sağlamsa 5kya rahat çekilir bence.
  • Hocam felsefeye nasıl çalıştın @Hodor.
  • Kardeşim arkadaşları boşver.Allah'ın izniyle sınav sabahi bi sıkıntı çekmessen ilk 5kya rahat girebilecegini düşünüyorum. Ben bile daha 135 neti görmeden 7 8 k hedefliyorum :D Genelde 120-130 araligindayim fem 10 lu da yani :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masallahin var

• quote:

Orijinalden alıntı: Swindler79

Hocam felsefeye nasıl çalıştın @Hodor.

ders dinledim 11 de az biraz ordan biliyorum
    birde simetriden bakmıştım bi ara ama çok fazla denemeye gire gire öğreniliyor ilk denemede -1 netti felsefe

zaman 12 442 puan geldi
    finalin 6 lı denemelerinden birine girdim 420 puan hiç alışık değilim listede bir de 416 var o da finalin denemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hodor. -- 29 Ocak 2015; 15:33:36 >
  • Femin ygs denemeleri gercekci oluyor.Ondada 420 felan yapmissin.En iyi ihtimalle 12 bin.

• quote:

Orijinalden alıntı: junkie-

Femin ygs denemeleri gercekci oluyor.Ondada 420 felan yapmissin.En iyi ihtimalle 12 bin.

• Hocam madem foruma danışmışssın benim de bir katkım olsun.
    Moralini bozmak istemem ama sen konuların çoğunu çok ince ayrıntılarıyla bilmiyorsun soru bankası çözmediğin için felan söylüyorum sen şuan iyi bir ygs denemecisi olmuşşsun anladığım kadarıyla bu kadar deneme çözmen bunu gösterir buraya kadar denemeyle çıktıysan burdan sonra ne kadar artar bu netler bilemem bana fazla artmaz gibi geldi gerçi bende soru bankası felan çözdüm çok bi katkısı olmadı bence ama yinede tam olarak bilemiycem benim görüşüm bu yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: csblerdeki zebani

Hocam madem foruma danışmışssın benim de bir katkım olsun.
    Moralini bozmak istemem ama sen konuların çoğunu çok ince ayrıntılarıyla bilmiyorsun soru bankası çözmediğin için felan söylüyorum sen şuan iyi bir ygs denemecisi olmuşşsun anladığım kadarıyla bu kadar deneme çözmen bunu gösterir buraya kadar denemeyle çıktıysan burdan sonra ne kadar artar bu netler bilemem bana fazla artmaz gibi geldi gerçi bende soru bankası felan çözdüm çok bi katkısı olmadı bence ama yinede tam olarak bilemiycem benim görüşüm bu yönde

Artmıyor hocam zaten 130a kitlendi yani hedefim tatilin sonunda 140a kitlemek

• quote:

Orijinalden alıntı: Hodor.

quote:

Femin ygs denemeleri gercekci oluyor.Ondada 420 felan yapmissin.En iyi ihtimalle 12 bin.

Narsist bi yapin var.12 bin olursan öp basina koy.Tecrubeli birini cagiriyorum konuya.

• 5k olmaz ama 23k ya girersin gibi.

• quote:

quote:

quote:

Narsist bi yapin var.12 bin olursan öp basina koy.Tecrubeli birini cagiriyorum konuya.

2 usta toplanmış öğüt veriyor desene

• Hocam 140a vurmuşsun allahdan bi kaza olmazsa 5k olmasa bile 10k cok rahat gozukuyor tebrkk ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dalgaci bir uslupla yanitlamissin fakat adam gibi cevap verecegim.fem ygsden 396 almissin ozguven patlamasi yasiyorsun herhalde.Femin sinavlari en yakin sinav hala anlamadin herhalde.Bu senenin zamanlari çöp.Istersen 490 al kriter degil.Ygsden sonra gorusuruz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 29 Ocak 2015; 15:54:07 >

• SORU EZBERLEMİŞSİN BENCE.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dalgaci bir uslupla yanitlamissin fakat adam gibi cevap verecegim.fem ygsden 396 almissin ozguven patlamasi yasiyorsun herhalde.Femin sinavlari en yakin sinav hala anlamadin herhalde.Bu senenin zamanlari çöp.Istersen 490 al kriter degil.Ygsden sonra gorusuruz ;)

Bloğu kaldırdım belki mantıklı konuşmuşsundur diye ama nafile
    2 ay önce 400 aldığım sınavı konuşuyorsun o zaman zamanlardan da 420 alıyormuşum iyi baktıysan 20 puan fark etmiş aşağı yukarı
    şuan 440-460 alıyorum zamanlardan onu hesaba kattın mı? veya o sınav anını?

Fem ygs3 ten önceki zamanda etrafımdaki herkes zamandan kötü fem sınavından iyi yaptı. bende de aksi durum oluştu. Bilip bilmeden sırf konuşmuş olmak için konuşmayın.

bir daha da bloğu kaldırmıyorum boşa nefesini tüketme.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben fem ygs 4 lü deneme çözüyorum 415-425 arası değişiyor puan ilk 20 k ya girermiyim bu puanla netimde 110-130 arası değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekomun -- 29 Ocak 2015; 22:12:58 >

• kardeş keşke açmasaydın konuyu yine moral bozucular gelip gereksiz yorumlar yapmış ee_35 felan bu adamların egosu çok tavanda hocam sen bakma bunlara gelirler şimdi bir de -de ayrı felan yazarlar ama neyse kendileri bilirler.
  • Hocam bu iki beyni olmayan varlık rakip elemeye calısıyor.Sen onları hic takma lys'ye de bak biraz 5 k ya rahat cekilir

• puanların iyi ya da kötüden ziyade istikrasız. bu denemeleri çözme sırana göre koyduğunu varsıyorum ki bu kadar iniş çıkış normal değil. iki sınav arasında +/-25 puan oynuyorsun bazen daha da fazla. bir kere 50 puan çıkıp yeniden 20 ouan düşmüşsün. bence asıl sıkıntı bu. bir istikrar yakala. şu an aşağı yukarı kaç puanlar seviyesindesin belli değil. 420'ler mi, 440'lar mı, 460'lar mı? bu sınava kadar sürer ygs'de de o gün hangisi denk gekirse olur. bu da önünü görmeni engeller nasıl çalış nereye çalışmalı. emin ol bu sınav sürecinde puan olarak geride olmaktan kötü bir şey varsa önünü görememektir. sen ne yapacağım ona mı buna mı çalışayım iyi miyim kötü müyüm derken senin çok çok arkanda olan adam seni gelip geçer. hedefin bir de 5k. ilk 10k içinde herkes birkaç soru ile yer değiştirilebilir. açık konuşuyorum puanların böyle inişli çıkışlı olmaya devam ederse ygs soncun geldiğinde sıralama kısmında 4k da yazabilir 16k da.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.