Şimdi Ara

Netlerim, puanlarım ve aklıma takılanlar [SSLİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
4
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tgy05

puanların iyi ya da kötüden ziyade istikrasız. bu denemeleri çözme sırana göre koyduğunu varsıyorum ki bu kadar iniş çıkış normal değil. iki sınav arasında +/-25 puan oynuyorsun bazen daha da fazla. bir kere 50 puan çıkıp yeniden 20 ouan düşmüşsün. bence asıl sıkıntı bu. bir istikrar yakala. şu an aşağı yukarı kaç puanlar seviyesindesin belli değil. 420'ler mi, 440'lar mı, 460'lar mı? bu sınava kadar sürer ygs'de de o gün hangisi denk gekirse olur. bu da önünü görmeni engeller nasıl çalış nereye çalışmalı. emin ol bu sınav sürecinde puan olarak geride olmaktan kötü bir şey varsa önünü görememektir. sen ne yapacağım ona mı buna mı çalışayım iyi miyim kötü müyüm derken senin çok çok arkanda olan adam seni gelip geçer. hedefin bir de 5k. ilk 10k içinde herkes birkaç soru ile yer değiştirilebilir. açık konuşuyorum puanların böyle inişli çıkışlı olmaya devam ederse ygs soncun geldiğinde sıralama kısmında 4k da yazabilir 16k da.

hocam net konusunda istikrarlıyım sadece. net ayarımın 130 puan ayarımında 440 olduğunu düşünüyorum.

değişik sınavlar geldiğinde mesela fddye hiç alışık değilimdir 420 oluyor puan birden.
    diğer fem körfez tiplerinde de 440a sabitledim kolay olursa da 450-460 oluyor.

• Hangi femdesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hodor. kullanıcısına yanıt
    yazdığın sınavların hiçbirine dair bir bilgim yok, kolay mı zor mu bilmiyorum. değişikliklerin sebebi bu ise sorun etmeye gerek yok. bir de bunu yapan herkese söylüyorum sana da söyleyeyim toplam net olayını rafa kaldırın artık hiç bir önemi yok. toplam 120 net hiçbir şey ifade etmiyor ki. 40-40-40-0 şeklinde olursa farklı 30-30-30-30 şeklinde olursa farklı puan gelir. toplam nete çok kafa yorma. sadece puana odaklan. fem'in piyasa denemeleri hala bıraktığım gibi ise 440 ortalama puanı biraz yükseltmen gerekecek. 5k için yetmeyebilir. çok da gerisinde kalmazsın tabi ama ille de 5k takıntın varsa diye söylüyorum. önünde lys varsa 8k ile 5k pek farklı değil. çok rahat yer değiştirirler.

edit: "değişik sınavlar geldiğinde mesela fddye hiç alışık değilimdir." gibi bir cümle kurmuşssun. istersen piyasadaki tüm denemeleri çöz ygs senin tabirinle alışık olmadığın değişik bir sınav olacak. bunu moral bozmak için söylemiyorum yanlış anlama. sonuçta aynı şey bir sıra önündeki için de yanındaki için de sınava giren herkes için geçerli olacak. ikinci veya üçüncü girişi olan adamlara çok çok değişik gelmez ki onlar da afallar. tekrar söylüyorum moral bozma gibi bir amacım yok. çünkü ygs/lys forumunu uzun süredir takip ediyorum. burada birbirine yalan yanlış gaz verip, birbirini şişirip sınav günü patlayan bir sürü balon gördüm. hepsi ygs sonrası bir hafta burada ağladı saydı sövdü ama lys için yine aynı şeyi yaptılar. bu forum doğru kullanılırsa çok yararlı fakat az önce söylediğim hataya düşenler için çok da zararlı. burada herkes uzman gibi yorum yapar. kimsenin dediğine kayıtsız şartsız atlama(hakkını yemiyeyim eskiden birkaç cidden çok çok iyiler vardı. eskiler belki hatırlar hala forumdamı bilmiyorum. barman gibi...) bu dediğim benim için de geçerli bu arada ben de hiçbir şeyin uzmanı değilim sadece o sınava iki kere girmiş biri olarak yaşadığım bir tecrübemi ve gözlemimi paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgy05 -- 2 Şubat 2015; 11:59:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

yazdığın sınavların hiçbirine dair bir bilgim yok, kolay mı zor mu bilmiyorum. değişikliklerin sebebi bu ise sorun etmeye gerek yok. bir de bunu yapan herkese söylüyorum sana da söyleyeyim toplam net olayını rafa kaldırın artık hiç bir önemi yok. toplam 120 net hiçbir şey ifade etmiyor ki. 40-40-40-0 şeklinde olursa farklı 30-30-30-30 şeklinde olursa farklı puan gelir. toplam nete çok kafa yorma. sadece puana odaklan. fem'in piyasa denemeleri hala bıraktığım gibi ise 440 ortalama puanı biraz yükseltmen gerekecek. 5k için yetmeyebilir. çok da gerisinde kalmazsın tabi ama ille de 5k takıntın varsa diye söylüyorum. önünde lys varsa 8k ile 5k pek farklı değil. çok rahat yer değiştirirler.

edit: "değişik sınavlar geldiğinde mesela fddye hiç alışık değilimdir." gibi bir cümle kurmuşssun. istersen piyasadaki tüm denemeleri çöz ygs senin tabirinle alışık olmadığın değişik bir sınav olacak. bunu moral bozmak için söylemiyorum yanlış anlama. sonuçta aynı şey bir sıra önündeki için de yanındaki için de sınava giren herkes için geçerli olacak. ikinci veya üçüncü girişi olan adamlara çok çok değişik gelmez ki onlar da afallar. tekrar söylüyorum moral bozma gibi bir amacım yok. çünkü ygs/lys forumunu uzun süredir takip ediyorum. burada birbirine yalan yanlış gaz verip, birbirini şişirip sınav günü patlayan bir sürü balon gördüm. hepsi ygs sonrası bir hafta burada ağladı saydı sövdü ama lys için yine aynı şeyi yaptılar. bu forum doğru kullanılırsa çok yararlı fakat az önce söylediğim hataya düşenler için çok da zararlı. burada herkes uzman gibi yorum yapar. kimsenin dediğine kayıtsız şartsız atlama(hakkını yemiyeyim eskiden birkaç cidden çok çok iyiler vardı. eskiler belki hatırlar hala forumdamı bilmiyorum. barman gibi...) bu dediğim benim için de geçerli bu arada ben de hiçbir şeyin uzmanı değilim sadece o sınava iki kere girmiş biri olarak yaşadığım bir tecrübemi ve gözlemimi paylaştım.

PUAN TÜRÜ PUAN Şube İl Genel
    YGS 1 410,308 7 78 1414
    YGS 1 420,844 12 77 1599
    YGS 1 422,445 2 57 1136
    YGS 1 442,918 7 62 1002
    YGS 1 434,758 12 103 1929
    YGS 1 447,950 4 61 903
    YGS 1 421,371 18 154 2297
    YGS 1 434,569 36 241 4418
    YGS 1 454,469 2 26 445
    YGS 1 438,184 17 119 1695
    YGS 1 463,394 6 36 795
    YGS 1 442,701 7 55 857

zaman sıralamalarım bu şekilde
    giren sayısı 50k üstü

• final 6lı denemeden 3. ye girdik bugün 139 net 455 puan geldi
  • Hocam maşallah iyi yapiyosun
    Sosyali nasıl bu hale getirdin bölüm denemesi konu çalışması vs bi şeyler yazabilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 şubat 2014 zamanına girdik 137.5 net 445 puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hodor.

19 şubat 2014 zamanına girdik 137.5 net 445 puan

fem ygs 4 kac geldi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkie-

quote:

19 şubat 2014 zamanına girdik 137.5 net 445 puan

fem ygs 4 kac geldi ?

güvender 135.5

440 puan
  • uçurmuşlar seni de gelince bakarsın

Netlerim, puanlarım ve aklıma takılanlar [SSLİ]
  • Hocam seninle sınavlarda yaklaşık aynı yapıyoruz,ygs de aynı yapacakmışız gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

Hocam seninle sınavlarda yaklaşık aynı yapıyoruz,ygs de aynı yapacakmışız gibi duruyor

hedef nedir
  • quote:

quote:

Hocam seninle sınavlarda yaklaşık aynı yapıyoruz,ygs de aynı yapacakmışız gibi duruyor

hedef nedir

Hedef mf3 5 bin ygs de ilk 10 bin gelirse lys ile 5'e çekeceğimi düşünüyorum.Bu arada bu aralar ne yapıyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

hedef nedir

Hedef mf3 5 bin ygs de ilk 10 bin gelirse lys ile 5'e çekeceğimi düşünüyorum.Bu arada bu aralar ne yapıyorsun?

günde en az 1 deneme kafama eserse de 2 deneme
    saldım pek çalışasım gelmiyor artık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hedef nedir

Aynı durum bende de var,neyse burayı sohbet ortamına çevirmeyelim , inşallah istediğimiz hedeflere ulaşabilir.

• Hodor. kullanıcısına yanıt
    YGS için yok 5k gelir yok 10k gelir demek saçma o an sakin kalmak ve ruh hali çok önemli ama bir aksilik yaşamazsan YGS'de ilk 10 bin içinde olursun gibi duruyor bence LYS seviyen gayet iyi o yüzden YGS'yi sorun etme 5K'ya rahatlıkla çekebilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hedef nedir

Aynı durum bende de var,neyse burayı sohbet ortamına çevirmeyelim , inşallah istediğimiz hedeflere ulaşabilir.

Aynısı bende de var nedense.Günde bir deneme çözüyorum yanlışlarımı kontrol ediyorum.Sonra bütün gün oyun oynuyorum ne oldu bana bilmiyorum açıkçası.Çok sıkıldım belkide ondandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: The DarKnight

YGS için yok 5k gelir yok 10k gelir demek saçma o an sakin kalmak ve ruh hali çok önemli ama bir aksilik yaşamazsan YGS'de ilk 10 bin içinde olursun gibi duruyor bence LYS seviyen gayet iyi o yüzden YGS'yi sorun etme 5K'ya rahatlıkla çekebilirsin

10k ya sevinmem açıkçası üzülürüm hatta böyle en kötü ihtimal 6999. filan olmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hedef nedir

Aynısı bende de var nedense.Günde bir deneme çözüyorum yanlışlarımı kontrol ediyorum.Sonra bütün gün oyun oynuyorum ne oldu bana bilmiyorum açıkçası.Çok sıkıldım belkide ondandır.

İnşallah pişman olmayız :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19.Katherine

Moral bozmak, terslik yapmak için söylemiyorum da arkadaşlar abartmış bence biraz ortalama netlerine bakınca 10k tamam ama 5k zor bence. 140 sabitlemen lazım ki Zaman 11 biraz kolaydı diye biliyorum. Şu andan sonraki çalışmana bağlı bence.

10-12 kyı cepte görüyorum

girer misin ilk 10-12k ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.