Açılıyor. Comnet veri merkezi olarak göründüğü için TOD yasaklıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netman 100 Mbps 199,90 TL (23. sayfa)
-
-
Firma sorun görünmediğini söylüyor .
benim test ettiğim 100-100 Süperonline
edge ayarlarıda fayda etmedi .
-
Bilim adamlarının cevabını arayıpta; bulamadığı yeni bir sorunumuz daha oldu.
-
sağlayacı kaynaklı olduğunu düşünüyorum hayırlısı bakalım
-
-
ilk faturam çıkmış
23 -31 temmuz
39,98 TL :)
-
Hayırlı olsun; güzel para. Yok bedava verelim.
-
Çıkmış deyince; Migros dondurmada 25 den 32 ye çıkmış. 2 tane aldım. Kap dondurmalarıda güzel. En iyi market dondurması bence Migros'un.
Dondurmam kaymak misali; oh soğuk soğuk.
-
Afiyet olsun
-
Sağol hocam; yakın olsan sana da ikram ederdim.
-
Fiberde modem kira ücreti ne kadar? Sitesinde bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nip -- 1 Ağustos 2024; 16:28:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eve Kadar Fiber (FTTH) altyapı üzerinden sunulan hizmetlerde aylık 50 TL HGW kullanım bedeli faturaya eklenecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 1 Ağustos 2024; 16:31:38 > -
En son ne kadar zam yaptılar bu tarifelere ? Malum piyasanın arkasında kalıp ucuz diye geçiş yaptıktan sonra zam yaparlarsa o zaman bozuşuruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 1 Ağustos 2024; 22:33:47 > -
1 sene önce olması lazım.
-
O zaman eli kulağındadır yeni zamlar. Hiç macera aramaya gerek yok.
-
Ne yazık ki?
-
Firma nasıl kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi acaba ?
-
Aklı olan geçmesin birçok sağlayıcı kullanan biri olarak
kısacası 1 hafta Sorun olmayan net
Kopmalar lar geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 seneden fazla süredir kullanıyorum şuana kadar netman kaynaklı 1 dakika bile kesinti yaşamadım. Altyapınız düzgünse sorun yaşamazsınız.
-
Uygun fiyatlı iss de kalmadı ne yazık ki hepsinin fiyatları arttı f p iss diye bir şey kalmadı önerin var mı izmir için mesela kullandıkların arasından
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X