Şimdi Ara

Netman 100 Mbps 499,90 TL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
17
Favori
32.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

Poyraznet onlinenet milenicom kullandım deneyebilirsiniz

Bi aralar herkeste giderdi genel arıza oluşurdu sonradan düzeldi sıkıntı çıkmadılar .

10line arada kopardı bende gitmezdi .

şansınıza deneyin

Ben Netman e geçtim şimdi kopmalar ile boğuşuyorum .3 ay çakılı kaldım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenen zam gelmiş. 100 mbit 310 tl. olmuş. Fiber modem kirası 50 tl. de eklenince 360 tl.

Genel olarak şu modem kirası saçmalığından kurtulabilsek daha iyi olacak.

Şahsen hala memnunum. Geçtim geçeli firmadan kaynaklı bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 23 Ağustos 2024; 23:47:23 >
  • Aklı olan geçmesin derim Netman 100 Mbps 499,90 TL 

• Fiyat değişikliğinden SMS ile haberim oldu. Açıkçası beklediğim aralıkta bir fiyat. Taahhütsüz olarak taahhütlü gibi 1 senedir aynı fiyattan hizmet alıyorduk ve yine makul bir fiyattan devam edeceğiz. Bu fiyat beni tatmin etti Netman 100 Mbps 499,90 TL 

• napalım bekleyelim mi acaba daha uygunmu koşturmak lazım

• Tarifeler güncellenmiş.1 Temmuz 2025'e Kadar Sabit Fiyat. Fiber rüter kirası dahil.

Netman 100 Mbps 499,90 TL
  • 2 aboneliğim vardı zamanında çıkmşım fiyatlar tavan gigaspeed merkürnet zaten bu haliyle 300 tl civarı ve onlarda hazirina kadar sabit fiyat 500 tl fiyatlar ile bunlar tutunamaz buraya süperonline geldi 1000 Megabite 600 tl diyor

• Tarifelerin sitede güncellendiğini görünce firmayı aradım. M.h aradığımda Türk Telekomun 1 ocakta yapacağı zam'dan ötürü ve geçiş yapacak abonelere 1 ay sonra zam yapıp mağduriyet yaşatmak istemedikleri için 15-20 gün önceden fiyatlarını güncellediklerini söylediler. Sanırım bu comnet olaylarıyla alakalı pozisyon aldılar. En azından ben böyle yorumluyorum. Yığılma yaşayıp daha sonra zam yapsalar yine insanlar mağdur olacaktı en güzelini yapmışlar. Müşteri olarakta mutluyum sisteme binlerce yeni abone girip stabilitenin bozulma ihtimali vardı.

Çok ucuza hizmet alıncada sonuçlar ortada. Türk Telekomun altyapısıyla Türk Telekomun yarı parasına nasıl hizmet verebildiklerini anlamıyordum comnet'in kepenkleri indirmesiyle sürdürülebilir bir sistem olmadığını görmüş oldum.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.