Hat zayıflamanız çok kötü. SNR'da 11 dB altı sıkıntı. Ankastreyi değiştirin hocam adamlar haklı. |
Netman (SahilNET) 100 Mbps 99,90 TL (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kablo oksit yapmış olabilir
-
Ankastrenize bir göz atın; kablonuzda bir sorun var mı? Bantlı ek varsa yakla bağlayın.
-
bizzat kendim çakmıştım panoya. apartman köylü apartmanı panoyu değiştircem desem kabul etmezler, kabloyu değiştirsem düzelecek mi onu dabilmiyorum. apartmana turkcell fiber kutu bıraktı daha yeni fakat daireye kadar çekili değil. turkcell fibere geçsem daireye kadar fiberi çeker mi acaba?
-
Fiberde firma çekiyor diye biliyorum. Telekom da bazen kabloyu bırakıyor, elektrikçi de çekebiliyor.
Vdsl sıkıntılı biraz; imkanınız varsa fiber daha iyi olur.
-
Sizin hat değerleri nasıl hocam
-
-
Ben izmirdeyim.Sorunsuz kullanıyorum.Aldığım hız ankastrede 94mbps.Modemden 75 e sabitledüm kendim.Hattın desteklediği kadar hızı 199 tl ye veriyor.Modemin asus istediğin hıza kendinde ayarlayabilirsin.Ping iptv vs bi sıkıntı yaşamadım.İlk başta ttnet sonrasında turknet omurgasına bağlanıyor tavsiye ederim.İlk başvurudan 1 hafta sonrasında hizmetim aktif oldu.Müşteri hizmetleri diğer firmalar kadar etkin değil.Online işlemlerden kayıt açtım 2 defa aynı gün içersinde hallettiler.
ek olarak 20mb up alıyorum seninde öyle olur muhtemel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg-TR83 -- 3 Kasım 2023; 19:10:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Müşteri hizmetleriyle konuşsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
-
Akşamları pingde dalgalanma iptv de donmalar mevcut.önceden böyle değildi.
Kesinti hiç yaşamadık desek yeridir.ortalama 8 aydır kullanıyorum.
Farklı iss arıyorum ping yüzünden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E-Devlet ile abonelik gelmiş.
Netmanyoutube
Bu videomuzda sizlere Netman'e e-Devlet Kapısı Aracılığıyla nasıl abone olabileceğinizi göstereceğiz.https://www.youtube.com/watch?v=VuelJykOenINetmanyoutube
İnternet Aboneliği için e-Devlet Dijital Sözleşme Nasıl Yapılır?https://www.youtube.com/watch?v=2CU931XeCv4
-
İptal başvurumu yaptım;olur da düşünen,forumlardaki yorumları inceleyip tartan var ise tavsiyem yakınından geçmenesidir. X firmasından hiçbir fazlası yok,eksiği çok. Ne gerek var,para veriyorsunuz. 50 lira daha fazla verin,strese girmeyin. Hayırlı bayramlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam senin lokasyon neresi? firma izmirde ben de izmirdeyim diye geçmeyi düşünüyorum
-
Hocam lokasyonla alakası yok yaşadığım sorunun. Öyle bir problem olsaydı,zaten sorunun bana özel olabileceğini belirtip,yanlış bilgilendirme yapmazdım. Yine de istiyorsanız söylerim.
Firmaya aslen geçmeyin,uzak durun dememin sebebi tamamen ticari bir kuruluş olması. Müşteri memnuniyeti dediğin şey hak getire. Oim geri dönüt süresi çok uzun,üslup kötü,özrü kabahatlerinden büyük. Mağdur oluyorum,benim hakkımı savun,sana fatura ödüyorum,para veriyorum bu internete diyorum,tık yok. Yaşadığım sorun için herhangi bir girişim yok yani sıfır. Faturanız ödendiği sürece arayıp sormazlar sizi. Yahu,gidip her yere dilekçe verdim. Onlar bir tane talep oluşturamadı Türk Telekoma. Diğer bütün markaların saha ekibi her sıkıntıda kafa göz dalıyor. Dolayısıyla İnternet bu,hat kablo sorunlu şeyler. Her an teknik destek ekibi lazım olabiliyor. O yüzden hem tekniği olmayan,hem de bunu telafi etmek adına hiçbir gayrette bulunmayan bu firmayı kimseye öneremeyeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Anladığım kadarıyla yaşadığınız sorun altyapı kaynaklı. Maalesef TT altyapısından hizmet veren tüm firmalar için durum böyle. Ne yazık ki Türk Telekom harici alternatif operatörlerden hizmet alıyorsanız buna katlanmak zorunda kalıyorsunuz.
-
Haftasonu internetiniz kopar. Olabilir tabikide. Ama neden. Çağrı merkezini ararsınız cumartesi de dahil kimse açmaz.
Haftaiçi de çağrı merkezi denilen telefonu nedense hep aynı kadın açar. Ses tonundan ben onu o beni artık tanımıştık.
50lira için uzak durun bence. Sinirleriniz sağlam değilse tabi. Aradaki fark çok olsa hadi neyse değerlendireyim denilebilir. 50TL için değmez.
-
Ben İzmir'den 1 ay kadar kullandım. Kullanmışlığım var. Tam tamına 1 ay tahammül edebildim.
-
İyi akşamlar. Abonelik iptalinden sonra Superonline'ye geçiş sağladım. Evet,fatura fiyat farkı malum fakat anlatmak istediğim şey bu değil. Ne altyapı hız dalgalanması,ne kesinti,ne yüksek ping,ne de drop yaşıyorum. Sapasağlam İnternet. Altyapı denilen şey,sığınılan bahane. Önermiyorum bu İSS'yi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X