Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
785
Cevap
67
Favori
87.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu hortlayıyorum ama sen bu sorununu çözdün mü?
    Deli olucam yapmadıgım sey kalmadı dün bir tane mac tamamlayamadım fifa17 de ps4 den oynuyorum ve kablo ile baglı modeme ps4.
    ip tanımlamalar vb. işlemlerin hepsini denedim sonuc yok, 4 arkadas pro club ta oynuyoruz lag olusuyor önce 5 sn sonra filan oyundan atılıyorum ve cok can sıkıcı olmaya basladı.
    Yaklasık 8 senedir uydunet kullanıcısıyım ama bu kadar sorun yasamamıstım.
    İnternetim 25 mbit ama hızla ilgilenmiyorum 5 mbit olsun oyunlardan kopmıyım yeterli...
  • ysnyzc kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcımız,
    Bağlandığınız oyun sitesinin port numaralarını öğrendikten sonra Destek Hattımız'ı ararsanız, uzman arkadaşlarımız port yönlendirme işlemi yaparak yaşadığınız sorunu çözebilirler.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysnyzc

Deli olucam yapmadıgım sey kalmadı dün bir tane mac tamamlayamadım fifa17 de ps4 den oynuyorum ve kablo ile baglı modeme ps4.
    ip tanımlamalar vb. işlemlerin hepsini denedim sonuc yok, 4 arkadas pro club ta oynuyoruz lag olusuyor önce 5 sn sonra filan oyundan atılıyorum ve cok can sıkıcı olmaya basladı.
    İnternetim 25 mbit ama hızla ilgilenmiyorum 5 mbit olsun oyunlardan kopmıyım yeterli...

2 ay sonra kendi kendine çözülmüştü. Artık zaten oyun oynamak için Uydunet kullanmıyorum, eskiye göre Türkiye'nin bu saçma şart ve hizmet dolandırıcılığında oyun da pek oynamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

quote:

Orijinalden alıntı: ysnyzc

2 ay sonra kendi kendine çözülmüştü. Artık zaten oyun oynamak için Uydunet kullanmıyorum, eskiye göre Türkiye'nin bu saçma şart ve hizmet dolandırıcılığında oyun da pek oynamıyorum.

tesekkurler cevap için benim aylardır sürüyor bu işkence bende uyduneti bırakırım bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: Decomplier

merhabalar yaklaşık 3 aydır internetten sürekli kopmalar (sınırlı bağlantı) yaşıyorum modemin ışıklarında bir problem yok,
    ilk başlarda genel bir sorundur diye düşünmüştüm fakat süreklilik arzedince uyduneti aradım onlar eleman gönderdiler bina girişinden ayar yapıp gittiler
    fakat yine devam ediyor bu sefer tekrar aradım sorunun modemden kaynaklandığı kesin dedim değişim istedim fakat öyle birşey mümkün olmadığını teknik servislerinin gelip bakmaları kontrol etmeleri gerektiğini söylediler fakat biliyorumki geldiklerinde o an sorun yok deyip gidecekler bu defalarca sürecek, ve ben mesai saatlerinde evde değilim bütün gün de bekleyemem taahhüdün bitmesine ay kaldı kurtulacağım uydunetten sonunda..

neyse arkadaşlar şimdi burada router cihaz takılsın denmiş sorunlar düzelir deniyor yanlız şöyle birşey var benimki wifi sorunu değil ethernetten bağlıykende kopma sınırlı bağlantı şeklinde olmaya devam ediyor zamanı belli değil bazen arka arkaya bazen birkaç saat sorunsuz ama günde 10 - 15 kez oluyor
    farklı bilgisayardan, cep telefonundan, tabletten, masaüstü, lapptop farketmiyor.. şimdi router taksam yukarıdaki ayarlar ile sorun düzelecekmi boşu boşuna router almayalım...

aynı sorunde benze müzdaribim burda calısma yapmıslar calısmadan sonra internetim sürekli kopuyor ,
    eve gelen teknik servis bilgisiz ve yetersiz

adam cıkan hatayı google chrome da aratıyor siz düşünün.

napıcağımı bilmiyorum modemin garantisi bitti diye yardımcıda olmuyorlar sanki benim hatammış gibi.

• Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Şikayetiniz ile ilgili Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız yardımcı olabilirler.
    Cihazın garanti süresi dolsa da Destek Hattımız'dan ücretsiz ve sınırsız destek alabilirsiniz.

Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bi çözüm bulamadım. daha doğrusu sorunu tam anlayamadım. bu sebepten bu başlık altında yardımlarınızı bekliyorum.

sorunum şu cep telefonu yada laptop tan wifi ile bağlandığımda hızım 75 - 56 - 26 mbps iken bir anda bir kaç dakika içinde 1-2 mbps ye düşüyor. bu neden olabilir. buradaki ayarları yapsam fark edermi.

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Not: yöneticilerden özür dilerim. aynı yazıyı ikinci kez yazıyorum. yanlış konuya yazmış olabileceğim için tekrardan buraya yazma gereği duydum.
  • mutsuzsun M kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Konu ile ilgili olarak Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız sorunun çözümü için yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,
  • sayın NetMASTER_
    arkadaşlarınız herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler.
    sıkıntım devam ediyor.
    biraz araştırdım. kullanıcılara bilgisayarcılara sordum CBW-383Z4 model modeminizde böyle bir kronik rahatsızlık ve kopmalar çok sık oluyormuş.
    bana yapılan tavsiye şu bende de sizin fikrinizi almak istedim.
    ya modemin antenlerini servisten değiştir dediler. yada bir ap/rputer ile bu işi çöz dedler.
    muhtemelen maliyet aynı olacak. ortalama 40-70 tl arası.
    son çözümde yeni çıkan netmaster modemi CBW-383ZN almak.

ne dersiniz.
  • mutsuzsun M kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Özel mesaj ile telefon numaranızı iletmenizi rica ederiz. (Destek Hattı'nı aradığınız numara)
    Bu sayede arkadaşlarımız ile yaptığınız görüşme dinlenecek ve en sağlıklı çözüm konusunda yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla,
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netmaster CBW-383Z4 modem 5dk da bir kopma sorunu oluyor.modem ayarlarında denemediğim ayar kalmadı.yok mu çözümü?
  • Nu.D.38 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı sorun vardı yurt dışından xiaomi mi wifi 3 aldım 29 dolara üstüne birde padavan kurdum alet uçuyor benim 50 mbit hızı bile tam almaya başladım test aşağıda

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Hocam bende de aynı sorun vardı yurt dışından xiaomi mi wifi 3 aldım 29 dolara üstüne birde padavan kurdum alet uçuyor benim 50 mbit hızı bile tam almaya başladım test aşağıda

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA!

turkıyede yokmu o urun aldıgın urune bakabılırmıyım
  • orcun_10 O kullanıcısına yanıt
    burada var ama buda yurtdışından getirip veriyor 29 dolara yurtdışından alın 15 günde geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

http://urun.n11.com/3g-modem/xiaomi-mi-wifi-router-3-wi-fi-kablosuz-router-1167-mbps-80211ac-P176642873 burada var ama buda yurtdışından getirip veriyor 29 dolara yurtdışından alın 15 günde geliyor.

Banada arkadaşlar powerline al diyolar prize takılıyormuş daha etkiliymiş
    Bu modemle powerline kullanıyorum gayet memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    O ürünün aynısı bende de var ama çekim kuvveti hiç iyi değil siz bağlantıyı nasıl yaptınız bir de padavan nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bu modemle powerline kullanıyorum gayet memnunum.

kullandıgınız urunu ogrenebılırmıyım acaba hız testınde kac alıyorsunuz degerlerde
    Şu başlıkta detaylı incelemesini yapmıştım buyrun:

https://forum.donanimhaber.com/tp-link-tl-wpa4530-powerline-inceleme-videolu-resimli--120132911

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.