Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
67
Favori
87.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uğur kardeşim denedim ve olumlu yönde bariz bir değişikliklik oldu, umarım böyle devam eder. İncelemeye devam edip gelişmeleri yazacağım. 3 kez uzaktan müdahale etmişler ve kablosuz internetimdeki yavaşlama sorunumu çözememişlerdi. Ek bilgi olarak söyleyeyim 25 mbitlik paketimde 3-5 mbit görüyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tp-link menzil genişleticiyi söktüm ve aşağıdaki modem ayarlarını yaptım şuan 2 diş sinyale rağmen 18-19 mbit hız almaktayım 20mbit üstünden ama stabil olur mu bilemiyorum
     Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 1 Eylül 2014; 2:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

#020 sürümünü istedim netmaster müşteri hizmetlerinden gönderdiler fakat şu mesaj ile birlikte :Modemler üzerinde Downgrade işlemi yapılamamaktadır. Ekte 20 Nolu yazılım eklenmiştir. İstediğiniz işlem Downgrade ise bu gerçekleştirilemez.

Yani bir kere #022 ye geçiş yaptığımız zaman sürümü düşüremiyoruz

Link için sağol indirdim ama daha denemedim. Çok saçma Downgrade yapılmaması. Modemi fabrika ayarlarına getirsek en baştaki versiyonun olması lazım aslında denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

Bende de bu modemden var android tv box cihazıma Kablolu ile bağlayınca cihaz ip alamıyor xbox da da aynı sorun var cihazlar ip alamıyor kablosuz bağlanıyorum Kablolu bağlanamıyorum nasıl çözerim bu sorunu

Ayni sorun benim ps4 dede var sunucuya baglanamiyor hatasi veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence modem ayarlarını çok fazla kurcalamayın derim
    Oyun konsollarına kabloyla bağlanın mutlaka
    Diğer ipad telefon laptop gibi ürünlere kablosuz bağlanabilirsiniz
    Birde ağ genişletici aldınızmı işlem tamamdır bence

Ne yapalım uydu nete uyumlu daha stabil bir kablosuz
    Modem çıkana kadar bu modemi kullanıcağız
    Bunada şükür ediyorum ttnetden ağzı yanmış biri olarak

Aslında airties yapsa ya şu kablolu uydunete uyumlu modemlerden
    Zibil gibi satar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 1 Eylül 2014; 9:40:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekürler deneyip yorum olarak yazarım

edit: Bu web sayfası kullanılamıyor diyor güncelle diyince modem ile bağlantıyı kesiyor

kaçaktv fabrika ayarlarına alıp denedim 022 olarak alıyor tekrar fabrika ayarlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 1 Eylül 2014; 7:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanayiSupportu

quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

Bende de bu modemden var android tv box cihazıma Kablolu ile bağlayınca cihaz ip alamıyor xbox da da aynı sorun var cihazlar ip alamıyor kablosuz bağlanıyorum Kablolu bağlanamıyorum nasıl çözerim bu sorunu

Ayni sorun benim ps4 dede var sunucuya baglanamiyor hatasi veriyor

https://store.donanimhaber.com/a9/25/c3/A925C3A00F334F5F4D66B7E949632DE1.jpg

bu ayarı değiştirirseniz bağlanır. hem de çok iyi kaçak tv'nin ayarları.

• quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

teşekürler deneyip yorum olarak yazarım

edit: Bu web sayfası kullanılamıyor diyor güncelle diyince modem ile bağlantıyı kesiyor

kaçaktv fabrika ayarlarına alıp denedim 022 olarak alıyor tekrar fabrika ayarlarına

Fabrika ayarlarına nerden aldınız? Site üzerinden mi yoksa modemin üzerindeki tuş mu?

Modemin tuşu işe ayarların sıfırlanması lazım..
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Modemin tuşu ile sıfırladım ayarları daha sonra normal arayüzünden sıfırladım 022'den aşağı düşmedi cihaz zaten ilk geldiğinde 021 di
  • bence modemin orjınal ayarlarını kablosuz şifresi dışında pek değiştirmeyin
    en performanslı hali orjınal hali ben şimdi 1 saat bu ayarları deneyip girdim
    hiç bağlanamadığım siteler oldu mesela biride DHF ydu
  • Yeni modem getirip kurdular bu modem benim eski modemden biraz daha farklı yazıları ve wps tuşu falan.çekim gücünde değişen bişey olmadı 2 diş ile çekiyor odadan diğer modemim için bulduğum ayarları yaptım bunada 16 mbit hız alabiliyorum 2 diş ile. Modemin yazılımı şuan #021 olan sizce #022 ye güncellesem mi ?

Şuan 16 mbit veren ayarlarım şekildeki gibi önerdiğiniz bi değişiklik varsa söyleyebilir misiniz? ilginçtir ki 1.kanalda 6 mbit 13.kanalda ise 16 mbit hız alıyorum

• TedMosby kullanıcısına yanıt
    benimde aynı bi kanal farklı idi 2diş çekerken 16mbit alıyorsun demi ? 022 benim version
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

benimde aynı bi kanal farklı idi 2diş çekerken 16mbit alıyorsun demi ? 022 benim version

aynen 2 diş ile 16 mbit alıyorum senin kontrol kanalın kaçta ? bende 022 ye güncelliyim mi
  • quote:

Yeni modem getirip kurdular bu modem benim eski modemden biraz daha farklı yazıları ve wps tuşu falan.çekim gücünde değişen bişey olmadı 2 diş ile çekiyor odadan diğer modemim için bulduğum ayarları yaptım bunada 16 mbit hız alabiliyorum 2 diş ile. Modemin yazılımı şuan #021 olan sizce #022 ye güncellesem mi ?

Şuan 16 mbit veren ayarlarım şekildeki gibi önerdiğiniz bi değişiklik varsa söyleyebilir misiniz? ilginçtir ki 1.kanalda 6 mbit 13.kanalda ise 16 mbit hız alıyorum

2diş ile 16mbps iyi diğer odadan. hızın 25mbps sanırım. Bence güncellemeyin.

• hızım 20 mbit kapıyı kapatınca sorun oluyor servis elemanı powerline önerdi bilginiz var mı ?
  • quote:

hızım 20 mbit kapıyı kapatınca sorun oluyor servis elemanı powerline önerdi bilginiz var mı ?

Ayarlarımı yapın modemi daha ferah bir yere alın.
    powerlıne alma duvarda ayrı bir boat açtırman gerekir bir direkt priz daha takman için
    powerlineların ana adaptörü bridgeyi direkt prize takman gerek 3 lü uzatma yada akım koruyucu prizlerde çalışmıyor

ben denedim olmadı
    en iyisi tp linkin direkt prize takılan ağ genişletici al
    arkadaşın önerdiği ayarları yaptım kanal 3 içerde 2diş çekiyordu eskiden 3 diş çekiyor 28,24 hız testi download değeri 4,07 upload değer 10ms gecikme kablosuzda
  • Baglantı hızım 50 mbit; 40mhz de neredeyse butun kanallarda uzak noktaya gittigimde 1 ile 3 mbit arası alıyordum, suan 20 mhz 11. kanalı denedim ve aynı yerde 25 30 mbit görüyorum
  • dün yaptığım ayar ile akşam uzaktan 18 mbit alıoken bugün yine 3 mbit alıyorum pcnin yeri değiştikçe etkilenio heralde modemin yerini değiştiriyorlar değil mi teknik servis çağırıp öyle yapıcam artık en çok kullandığım yere yakınına alıcam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.