Şimdi Ara

Netmaster CBW-383Z4 Hız Düşme, Kopma Sorunlarına ÇÖZÜM BURDA! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
67
Favori
87.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben dayanamadım Motorola bağladım ona da ip veremediler, bugün yetiştirse gelip bakacaklar. Modem resmen rezillik nedir bu çektiğimiz be...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu modemi dün kullanmaya başladım
    beni rahatsız eden devamlı tel ışıklarının yanıp sönmesi rahatsız ediyor
    kapatmanın yolu yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: princeofpersiata

Uyduneti gece aradım yarın modeminizi test modemi ile degistircez dediler gelen yok tekrar aradım sebekeyi duzeltmişler ama hız hala cop bagırdım cagırdım simdi gelip test modemi verceklermiş guya bekliyoruz

edit modemi netmaster a degismesi için odemeli kargolayın 1 gün icinde yenisini yollayın diyin bizim yapabilicegimiz birsey yok diyip gitti.

Bu Modem Pişmanlıktır.

Öyle olmaz, onlar yerine modem bağlayacaklar ve kendileri gönderecekler. Öyle kendin gönder demekle olmaz mecburlar kendileri değiştirmeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Arkadaşlar, Kanal numarası 1 mi, 11 mi, otomatik mi olacak?

Deneyip hız testi yap hangisinde iyi hız alıyorsan onda bırak
  • Bu modemin huyunu öğrendim
    Geceleri en son yatan kişi modemi mutlaka kapatsın
    Sabahda ilk kalkan modemi açsın

Modemi arada 1-2 saat de olsa dinlendirmek gerek
    O zaman verimi daha fazla oluyor

Bu modem adsl gibi 7 -24 açık kalacak bir modem değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas cözmüs olayi tebrik ederim ;) ben gece yatiyorum modem ara koridorda acik kaliyor, bizimkiler sabah namazina kalkinca peder kapatiyor bende uyaninca aciyorum bu sayede modem isinip cozutmaktan kurtuluyor :)
  • Ben de bu modemi 1 aydır kullanıyorum. Eski cbw-700n'de hiç olmayan sorun 4-5 sabahtır baş göstermeye başladı. 7/24 açık bırakıyorum modemi. Telefonum da eve geldiğimde modeme sürekli bağlı. Ancak bazı sabahlar telefon modeme bağlı gibi gözükse de bakıyorum bağlantı kopmuş, veri alış verişi olmuyor. Modeme res atıyorum sonra whatsap mesajları mailler falan gelmeye başlıyor. Galiba 7/24 çalışmasında bir sıkıntı var bunun. Geceleri kapatarak deneyecem bakalım biraz da.
  • fakasupi F kullanıcısına yanıt
    + 1

demek benim gibi işi çözenlerde varmış
  • Benim kopma sorunu ve yavaşlama sorunu duzeldi ama simdide upload sorunu cıktı.Bu seferde aradım sorun splitter ınızda dedi.Biz sadece kurulumda bedava spltiter veriyoruz kendiniz alın takın duzelmezse cagırın dedi ve gitti.....
  • princeofpersiata P kullanıcısına yanıt
    iyi bölen splitırlar var tv yle uyduyu
    ben çocuk takarken diğer odalara gidenleride ğiştirtmişdim
    tam 3 tane splitter değiştirtiydim
  • Geçen hafta itibariyle modem otomatik olarak v22 versiyonuna yükseltilmiş.
    Ethernet bağlantısında sorun yokken wifide sürekli kopma meydana gelmekte.
    Arıza kaydı bildirdim, gelen eleman kontrol kanalını 6 yapıp gitti. Biz bilmiyoruz çünkü!
    Kopacak yine denedim dedim, şu an hiçbir sorun yok, kopmaz dedi.
    Wifiden 1 laptop 2 telefon bağlanıyor. Telefonlarda kopma olduğu zaman 30-40 sn içerisinde bağlantı geri gelirken laptopta modemi kapatıp açmak veya admin panelden değişiklik yapıp uygulamak gerekiyor.
    Kontrol kanallarını değiştirdim, 802.11n modunu kapattım, 20MHz'de denedim, ilk sayfadaki ayarları yaptım, firewall'ı kapattım etc. Nafile, hiçbiri işe yaramıyor. Gene kopuyor gene kopuyor.
    Bu v22 firmware için var mı önerilen bi ayar? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invictus -- 23 Eylül 2014; 11:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Ben de bu modemi 1 aydır kullanıyorum. Eski cbw-700n'de hiç olmayan sorun 4-5 sabahtır baş göstermeye başladı. 7/24 açık bırakıyorum modemi. Telefonum da eve geldiğimde modeme sürekli bağlı. Ancak bazı sabahlar telefon modeme bağlı gibi gözükse de bakıyorum bağlantı kopmuş, veri alış verişi olmuyor. Modeme res atıyorum sonra whatsap mesajları mailler falan gelmeye başlıyor. Galiba 7/24 çalışmasında bir sıkıntı var bunun. Geceleri kapatarak deneyecem bakalım biraz da.

Aynen öyle. Modem çok garip.

• bu modeme yeni kampanya ile 60tl vermeye değermi. kablolu modem gibi kullanacağım. bunu tplink ac routerla kullanmak istiyorum. bu şekilde çalışır değilmi?

• _Riven_ kullanıcısına yanıt
    modemin kablosuz kısmını dhpc sini ve güvenlik duvarınıkapatıp bridge moda alırsan çalışır
    tp link routerle kullanırsın
  • ok. peki gigabit portla router gigabit portuna bağlamak malum 10mbit internette bi fark yaratmaz belki de yerel lan bağlantıda hız farkı yaratırmı acaba. 5ghz 433mbit bağlanan lg g2 ile laptop arasındaki dosya transferinde hız artarmı acep.
    eskiden modem 100mbit portla routera bağlı diye hız düşük diyordum. ancak gigabitle bağlanınca local hız ne olur? ona göre modemi alma niyetim varda.

uydu netin modeminden herhangi bir port çıkışı girişi artık neyse o sarı girişlerden birinden tp linkin routerinin
    mavi renk olan
    WAN portuna takıp bağlayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 23 Eylül 2014; 18:59:55 >
  • sorum o değildi, o zaten malum. modem-router gigabit bağlantının local hıza faydasını soruyorum?

hıza faydası bayağı etki ediyor yani modemden uzak bir yerden bile
    çok aşırı düşük hızla bağlanmıyorsun yeterli yani hatta fazla bile diyebilirim
    kendi hızımdan örnek veriyim

benim hızım 50 mbp modem 15 metre arkada benim odamda salondan bağlanınca
    18-20 mbp hız alıyorum yalnız bende ağ genişleticide var salonda
    onuda routerle eşledim süper oldu yukarı dublexden bile bağlanıyorum o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invictus

Geçen hafta itibariyle modem otomatik olarak v22 versiyonuna yükseltilmiş.
    Ethernet bağlantısında sorun yokken wifide sürekli kopma meydana gelmekte.
    Arıza kaydı bildirdim, gelen eleman kontrol kanalını 6 yapıp gitti. Biz bilmiyoruz çünkü!
    Kopacak yine denedim dedim, şu an hiçbir sorun yok, kopmaz dedi.
    Wifiden 1 laptop 2 telefon bağlanıyor. Telefonlarda kopma olduğu zaman 30-40 sn içerisinde bağlantı geri gelirken laptopta modemi kapatıp açmak veya admin panelden değişiklik yapıp uygulamak gerekiyor.
    Kontrol kanallarını değiştirdim, 802.11n modunu kapattım, 20MHz'de denedim, ilk sayfadaki ayarları yaptım, firewall'ı kapattım etc. Nafile, hiçbiri işe yaramıyor. Gene kopuyor gene kopuyor.
    Bu v22 firmware için var mı önerilen bi ayar? Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Edit: imla

Sayın Kullanıcımız,

Sorununuzla ilgili olarak modem ayarlarını uzaktan bağlanarak kontrol etmemiz gerekmektedir. 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı aramanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• kablosuz kullanıcılar bence hiç router le falan uğraşmasınlar direk ağ genişletici alıp
    wps düğmeleriyle eşleştirip kullansınlar çok daha pratik oluyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.