Şimdi Ara

NetMTU - MTU ile Web Sitelerine Erişim (1.1) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.068
Cevap
88
Favori
144.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece TTNET de mi oluyo? Biri ADSL(Vodafone Net) kullanıyorum, modemim Airties Air5343 ama bende olmadı...
  • Şimdi hızım düştü

Airties modemde 392 denedim en yüksek hıza kadar çıkıyor 300den iyidir :)) Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixeror -- 19 Aralık 2013; 3:20:37 >
  • ZTE ZXHN H168N modem mtu 392 ve 300 işe yaramıyor arkadaşlar.
    Bu işlemlerin işe yaraması için akk dolmadan öncemi yapılmalı yoksa akk dolduktan sonrada işe yarıyormu?
  • ZYXEL VMG3312-B10A İÇİN DEĞER 200. ŞUAN O ŞEKİLDE KULLANIYORUM. AKK YE GİRMEME RAĞMEN TORRENT HIZI 2.8 :D

İKİ ŞEY SORMAK İSTİYORUM PROGRAM HAKKINDA.
    ŞİMDİ BU PROGRAMI DİĞER PC YEDE KURUCAM. DİĞER PC NİN İNDİRMEYLE FALAN İŞİ YOK SADECE İNTERNETE TAKILIR.
    BU PROGRAM PC AÇILDIĞI ZAMAN OTOMATİK AÇILACAK ŞEKİLDE AYARLANABİLİRMİ?
    İKİNCİSİ OTOMATİK AÇILDIĞI ZAMAN GEZİNTİ MODUNDA AÇILMASI LAZIM. ŞUAN SANIRIM DİREK İNDİRME MODUNDA AÇILIYOR...
    BUNUN İÇİN BİRŞEYLER YAPILABİLİRMİ ACABA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan414 -- 30 Aralık 2013; 6:57:35 >
  • Çalşıyorr.Eline emeğine sağlık.Çok uzun zamandır akk'den kurtulmayı arıyordumm
  • Şimdi 16 mb internet hızını tekrar yakalayabiliyormuyuz yoksa en fazla 8 mb hıza kadar mı yükselir?
  • mesajim dursun pc ye geciyorum. emegine saglik.

• beyler ben bir şey farkettim:

chrome'da zenmate eklentisi ile amerika server'ına geçince facebook, google, youtube(video izlemek imkansıza yakın ama) erişimi geri geliyor.

deneyin bakalım sizde de aynısı oluyor mu
  • tp link TD854W da çalışmıyor bi değer yok mu bildiğiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decter -- 1 Mart 2014; 14:27:22 >
  • VMG3312 için ayarları nasıl yapıyoruz?
  • Bende artık çalışmıyor.
  • sıkıntı var galiba proda bendede artık calısmıyor.Google,facebook,twitter,youtube gibi sitelere ulasılmıyor artık indirmede duruyor ara sıra sıfırlanıyor sonra hç indirmiyor.
  • Bu mtu işi geçti heralde? Netmaster için yapan var mı?
  • Tam olmuyor indirmeden gezintiye girince tekrar 300 e düşüyor diye yazmak için girdim yorumları okuduktan sonra bir baktım 800 le iniyor

Sonuç : 800 kB/s indirme hızı. Hiç takılma olmadan surf keyfi. Teşekkürler 2 yıl önce programı yapan arkadaşa

TTNET, önemi varsa win7
  • Airties Air 5440 en iyi mtu değeri nedir sizce deneyiminizi yazarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allame&Joker

Airties Air 5440 en iyi mtu değeri nedir sizce deneyiminizi yazarmısınız

ben de 5440 kullanıyorum. 392 değerini deneyebilirsiniz.
  • Konu sahibi arkadas, oncelikle mobilim yani imlaya pek dikkat edemiyorum.
    Allah razi olsun arkadasim.
    Az once 300kbps ile indirirken programinizi actigimda 800lere ciktim yani normal hizima eristim.

Baska arkadaslara yardimci olmak amaciyla modemim tp-link, TCP MTU 500 TCP MSS 460
    Tekrar tesekkur ederim

• asus n66u için mtu ayary varmy
  • Arkadaşlar benim kullandığım modem budur TP-LINK TD-W8961ND MTU ya 392 yazıyorum hata verip TCP MSS, MTU dan küçük olacak falan diyor, bunun çözümü nedir acaba ? Bana bi yardımcı olsanız ?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.