Arkadaslar şu an internette oyun oynarken soyle bir hata ile karşılaşıyorum. Sadece Half-life bazlı oyun oynarken servera giriyorum bir süre oyunda kaldıktan sonra netpacket send error gibi bir hata msg cıkıp oyun cokuyor. Fakat baska net bazlı hicbir oyunda böyle bir hata ile karşılaşmıyorum. Daha öncede Wormblaster adlı virus bulaşmıstı ondan sanmıstım temizleyip sistemi formatlayıp yeni baştan kurdum. Geçenlerde gene bulaştı gene temizledim hlyi kurmamıstım bugun gene kurunca aynı hata ile karşılaştım acaba bu hatanın sebebi Wormblaster mı yok değilse neden olabilir. Bu aptal hl hata msgından kurtulmama yardım edin lütfen.
1.Windows un update sitesinde bulunla ilgili bir download var.Çektikler sonra bir daha bulaşmıyor. Oyun ile ilgili olarak server la ilgili bir hata ya da makinenden kaynaklanan bir hata da olabilir. Virus taramıs yapsan iyi olur. Bu aralar gene salgın var.. Oyunun içindeki server baglantısında sorun olabilir.Başka cd bul onunla dene.. Oyunun online game update i olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme