Bu mesajı kaç kere daha kopyala yapıştır yapmayı düşünüyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Herkes nasıl paylaşıyorsa bende aynı şekilde paylaşıyorum.Sizi sıkıntıya düşüren nedir ? Forumda çoğu kişi bu şekilde her gün mesajını yineliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 27 Eylül 2021; 19:55:8 > -
24 saat icerisinde 1 kez paylasma hakkiniz mevcut. Kurallari ciğnerseniz ceza alabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: DOKTORBEY34Herkes nasıl paylaşıyorsa bende aynı şekilde paylaşıyorum.Sizi sıkıntıya düşüren nedir ? Forumda çoğu kişi bu şekilde her gün mesajını yineliyor..
Her 24 saat sonrasinda istediginiz gibi tekrar paylasabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 27 Eylül 2021; 20:39:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biliyorum hocam o şekilde zaten 24 saatte bir paylaşıyorum.Dilerseniz davet kodu içeren mesajlarıma bakabilirsiniz hepsi en az 24 saat arayla.Arkadaş aynı yazıyı paylaşmama laf etti sanırım fakat nerdeyse herkes zaten aynı mesajını benim gibi paylaşıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 27 Eylül 2021; 20:55:21 > -
Olur ilk bursu siz verecekseniz.Ülkede fahiş fiyatları yapanlar düşünsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 27 Eylül 2021; 21:15:29 > -
At IBAN göndereyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:)
-
Abonelik Bölgesi : İstanbul / ATAŞEHİR
Referans numarası : YS8YB7
-
FB96RG
Arkadaşlar eylül 2021 itibariye güncel ve %100 çalışan davet kodu.
-
Abonelik Başlangıcı : 2019 Haziran
Abonelik Bölgesi : İstanbul
Kullanılan Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ 35M E KADAR
Memnuniyet Durumu : Çok memnunum kullandığım bölgede tam hız almaktayım.
Davet Kodu : 138B0S (Sondan bir önceki sıfır)
2 Yılı aşkın süredir bir kez olsun fatura ödeme tarihini geçirmedim. Eğer faturanın son ödeme tarihini geçirirseniz; faturayı sonradan ödeseniz bile karşılıklı olarak iki tarafın da indirimleri iptal oluyor. Davet kodunu abonelik esnasında verirseniz karşılıklı olarak indirimden yararlanabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger3458 -- 28 Ekim 2021; 11:31:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Abonelik Başlangıcı : Eylül 2021
Abonelik Bölgesi : İstanbul - Esenyurt
Kullanılan Tarife : FIBER ULTRA FAST 100
Referans numarası : 9GJM6U
Ben de burdan bir arkadaşın referans numarasıyla kaydoldum, siz de benim referans numaramla üye olursanız mutlu olurum faturalarımın hepsini günü gününde ödeyen biriyim şüpheniz olmasın.
Bu arada mükemmel bir ilişkimiz var netspeed ile sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum.Bu fiyata bu kalite duygulandırdı boşu boşuna çile çekip fazla ücret ödemişim
Herkese mutlu zamanlar diliyorum.
2018 eylül ayından beri kullanmaktayım. Eski müşterilerindenim. Ödemeleri düzenli olarak yaparım
Tarife: NET EKO 8M E KADAR
Davet Kodu : 3N2ZIT
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmail Hakkı Tanrıverdi
Abonelik Başlangıcı : Ağustos 2021
Abonelik Bölgesi : Giresun
Kullanılan Tarife : SPEEDPRO 75
Referans numarası : XN0GVL
Fatura için otomatik ödeme talimatı verildi. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Oyunlardaki pingim ttelekomdaki gibi hatta bir tık düşük geldi dalgalanma paket kaybı filan yok. Geçmek isteyenlere şimdiden hayırlı olsun. Her ikimiz içinde 12 aylık 5 er tl indirim oluyor
Abonelik Başlangıcı : 2019 Haziran
Kullanılan Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ 35M E KADAR
Memnuniyet Durumu : Çok memnunum kullandığım bölgede tam hız almaktayım.
Davet Kodu : 138B0S (Sondan bir önceki sıfır)
2 Yılı aşkın süredir bir kez olsun fatura ödeme tarihini geçirmedim. Eğer faturanın son ödeme tarihini geçirirseniz; faturayı sonradan ödeseniz bile karşılıklı olarak iki tarafın da indirimleri iptal oluyor. Davet kodunu abonelik esnasında verirseniz karşılıklı olarak indirimden yararlanabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger3458 -- 28 Ekim 2021; 11:31:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kullanılan Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ SMART 35M/100G
Referans numarası : Q7U4XI
Donanım Haber de netspeed kullananların yorumlarını okuyup ve burada paylaşılan referans koduyla abonelik işlemini başlattım. Sizde hem kendi faturanızda hem de benim faturamda aylık 5 tl lik indirim için referans numaramı kullanarak abonelik işlemini başlatabilirsiniz. Kurulum süreci ve işlemler ile ilgili bilgi almak isterseniz mesaj ile ulaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFŞ060 -- 29 Eylül 2021; 11:35:12 >
-
Abonelik Bölgesi : Uşak - Merkez
Kullanılan Tarife : SPEEDMAX AVANTAJ SMART 35M/100G
Referans numarası : 6QUFQH
Ben de burdan bir arkadaşın referans numarasıyla kaydoldum, siz de benim referans numaramla üye olursanız mutlu olurum faturalarımın hepsini günü gününde ödeyen biriyim şüpheniz olmasın.
-
Abonelik Başlangıcı : MAYIS 2020
Kullanılan Tarife : SPEED MAX AVANTAJ VDSL
Referans numarası : SKQ6U3
Uzun süredir kullanıyorum.
Fatura ödemesi sorunsuzdur.
Sizin ve benim 5 TL'lik indirim kazanabilmemiz için referansımı kullanan olursa çok teşekkür ederim.
Sorularınız için özelden yazabilirsiniz
Merhaba.Forumdan bir arkadaşın koduyla abone olmuştuk arkadaşımın adına.İkimizde öğrenciyiz.Faturaları zamanında ödüyoruz hiçbir endişeniz olmasın.Otomatik ödeme talimatlı.
Davet kodunu kullanmanızı çok isteriz.
DAVET KODU:VP8GH0
Saygılarımla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X