Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019 Abonelik Bölgesi : BURSA Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps Referans numarası : GKRO7D Fatura ödemelerim sorunsuzdur. |
[NETSPEED] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] (597. sayfa)
-
-
-
2 Ay boyunca İndirimli İnternet kullanmak isteyen arkadaşlar olursa davet kodumla kayıt olursanız sevinirim.
Davet kodu: J U G 2 C F
Davet kodunu abonelik başvurusunda çağrı merkezine ileterek 12 ay boyunca Aylık 30 TL toplamda ise 360 TL referans indirimi kazanabilirsiniz.
Davet kodu: J U G 2 C F
-
ARKADAŞLAR MERHABALAR. BEN DE DAHİL BAZI arkadaşlar REFERANS KOD PAYLAŞIYORUZ.
Kod paylaşanlar için yeni öğrendiğim konu var.
BİR ÖRNEKLE BAZI BİLİNMEYEN DURUMLARI AÇIKLAYAYIM :
Örneğin faturanız 360 TL
Her referans size 30 TL kazandırıyor.
12 referansa ulaşırsanız ve her referans birinci ayını doldurursa size sadece 9 TL (modem kirası) fatura yansıyor. 12 aydan sonra normal faturaya devam.
Fazladan aldığınız her referans için sistem size fazla para vermeyecek.
Yani fazla olsun bana para verirler veya ileride para birikir fatura ödemem gibi bir düşünceye kapılmayın. Fatura tutarı kadar referans yeterli. Malesef bende fazladan referans birikmiş. Bilsem bu kadar kasmazdım Bırakın diğerleri referans olsun. Bu durumu hiçbir açıklamada göremiyorum. Netspeed online işlemlerde fatura sonrası alacak diye bir bölüm var. Onu bile müşteri hizmetleri bilmiyor. Yeni öğreniyor. @netspeedtr
-
-
Abonelik Başlangıcı : Şubat 2019
Abonelik Bölgesi : Zonguldak
Kullanılan Tarife : ULTIMATE 100 Mbps
Referans numarası : WGCYWU
- Uzun süredir kullanıyorum. 5 senedir hiçbir sorun yaşamadım.
- Fatura çıktığı gün hemen ödenir.
- Kampanyanın başarılı olabilmesi için hem davet edenin hem de davet edilenin faturasını düzenli ödemesi gerekmektedir.
Netspeed’e arkadaşlarını davet et! aktif hizmet almaya başlayan her abonelik için
hem sen, hem arkadaşın 12 adet fatura dönemi boyunca 30TL indirim hakkı kazanın.
-
Kasım 2018'den bu yana kullanmaktayım faturalarımı aynı gün içerisinde düzenli olarak öderim. Sıkıntı yaşamazsınız
Davet Kodu : 3N2ZIT
Bu kodu kullanarak ben, siz veya arkadaşlarınız aylık 30 lira- yıllık 360 liralık indirimden faydalanabilir
-
Ben de yeni geçtim lütfen benim referansımı da kullanın.
X8V68D
Otomatik ödeme talimatım var. -
Merhaba arkadaşlar.
Netspedd davet kodumla abonelik başlatmanız durumunda faturanıza 12 ay boyunca her ay 30tl indirim yansıyacaktır.
Hem siz hem ben aysonlarında tarafımıza kesilen faturanın düzenli olarak ödenmesi durumunda indirimlerde sorun yaşamadan faydalanabiliriz.
Netspeed müşteri hizmetlerinin 444 0 217 numaralı hattını arayıp abonelik başvurusu esnasında davet kodumu müşteri temsilcisine iletmeniz yeterlidir.
Davet kodum: 2 S 8 B 4 4
Davet kodu kodlama ( 2 - Samsun - 8 - Bursa - 4 - 4 )
-
Arkadaşlar Netspeed'e referans kodumla abonelik başlatırsanız çok sevinirim.
Referans kodumlar abonelik başlatmanız durumunda 12 ay boyunca her ay 30 tl faturanıza indirim olarak yansır.
Referans kodum: K L 7 1 V I
(Konya - Londra - 7 - 1 - Van - Iğdır)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X