Şimdi Ara

NETSPEED'E HER KURUŞUM HELAL OLSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kolpaçino Özgür

hocam net galaksi nasıl 50 megabite geçmek istiyorum

Alıntıları Göster
    Ben 16mbit adsl kullanıyorum , birkaç gündür kullanıyorum herhangi sorun yok.
  • İlk bağlattığımda rezaletti 88 mbit max veren hattımda 35 mbit bağlattım 5-10-15 arası geziyordu. Aradım sordum Türk Telekom diğer ISS'leri ikinci plana atıyor yoğunluk var mart bitiminde düzelecek dedi. Hiç inanmadım ama Mart bitti gerçekten 28-29 mbit aşağısına düşmüyor.
  • 2 tane kurumsal hat var. Sorun olunca hemen ilgileniliyor. Verdiği hızlar iyi ve ucuz. Ayrıca pingler düşük ve download hızını tam olarak alabiliyorum. Laf edenlere fazla takmayın.
  • Beni superonlinedan kurtaran güzide firma neredeyse 3 aydır 35mbs download 4mbs upload ile sorunsuz kullanıyorum fiyatı da gayet makul taahhütü biten 60 liralık paketim için superonline 125 lira iki yıl taahhüt istedi netspeede geçtim 6 ay taahhüt verdim sorunsuz kullanıyorum hem kendi modemimi almış oldum mutlu mesut gidiyoruz umarım hiç bozmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5-6 aydır 24 mbit 50 TL, sıkıntısız şekilde kullanıyorum.
  • Bu ayınsonunda tahüt bitiyor sağlam firma lazım

• Ben ADSL kullanıyorum. 13 ay oldu. Benim hattım maksimum 10 megabit destekliyor ve onu da veriyorlar. Çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahallemizde haftalarca internet yoktu ve bu adamlar yine de tam fatura çıkardılar.

• Bugün baglattim 8 mbitlik paket . 12 mbit hıza sabitlemisler . 1080p de sıfır takilmayla videolar izlenebiliyor . İndirme olarak ise saniyede 1.2 MB indirme yapıyor. Ping türk telekoma göre biraz yüksek ama kayda değer bir yükseklik değil. Upload Hızım ise 800kbps. Şimdilik memnunum.

• Gençler selam şu sorunuma yanıt arıyorum ams kimse takmıyor malum burada birkaç kez yazdım ama cevap gelmedi. Neyse bende 1.5 yıldır netspeed kullanıyorum kopma falan yok lakin 6 aydır tvden netflix'e playstation network de ps4 giremiyorum sizce sıkıntı ne olabilir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • be bu şirketi terkettim ve netgalaksiye geçtim. fiyatlar son zamanlarda insafsızca arttı.netgalaksi 36tl veriyorum.
  • 8 ay kullandim.58 lira 100 mbit fiyat haric avantaji yoktu.Kopma oluyordu kendilerinden kaynakli koptugunda herkeste kopuyordu cok azda olsa yavaslama vardi.Millenicom gectim turkcell fiber altyapisi aradaki fark cok belli olur.turkcell fiber varken Vdsl kullanilmaz onu anladim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet kullanicisiyim taşınma işim oldu alt yapım fiber diye iptal etmek zorunda kaldım .

Bu yorumlarınız hâlâ geçerli mi arkadaşlar ?

• 2019 Agustos ayında 1 sene olacak ama ben ıptal ettırecegım,ılk 6 ay resmen aşk yaşadık ama daha sonra kabus gunlerı basladı,kopmalar,hız dususlerı gibi seyler işte,her arıza kaydı ıcın aradıgımda da,papagan gıbı bına ıcı tesısat dıye zırvaladılar,şuan 2 mbiti zar zor alıyorum,ıss servıs saglayıcı degıstırmek buyuk rısktır bunu cok ıyı bılırsınız, 6 ay ıdare ettım artık katlanamayacagım,ay sonu ıptal ettırıyorum,yanlış anlaşılmasın herkes ıyı yada kotu bır seyler yazmıs benımde başıma gelen seyler bunlar,6 ay cok memnundum ama sonra gercekten batırdı,ılk 6 ay bende helal olsun derım ama sonrası ıcın aynı seylerı dusunmuyorum,netgalaksi varmıs bır de onu deneyecegım,denemedıgım bır tek o kaldı heralde
  • bjkboy kullanıcısına yanıt
    iptal değil, geçiş yap. Portu kaybedersen bugünleri de ararsın.
  • Ares kullanıcısına yanıt
    İptal ile geçiş arasındakı fark nedır?
  • bjkboy kullanıcısına yanıt
    İptal edersen port hakkınıda iptal ediyorsun ve eğer çevrede başka port yoksa o port, bekleyen başka birine tahsis ediliyor. Geçiş yaparsan mevcut portuna dokunulmadan a firmasından b firmasına geçiş yapıyorsun. Herhangi bir kablo işiyle uğraşmıyorsun. Kullanıcı adı ve şifreyi modeme girip internete bağlanmaya devam ediyorsun.
  • 1 sene kadar netspeed kullandım, 16 mbps diye boyuna 8 mbps verdiler hızı, yani boyuna hız düşürüyorlardı. Bende sonunda kapattım. Yalnız şu ana kulladığım İSS'ler arasında en hızlı net kapatan firmadır.
  • Millenicom ile birlikte şu ana kadar en iyi hizmet aldığım firmadır. Eşe dosta korkmadan önerebiliyorum kazık odaklı değil çözüm odaklı firma.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.