Şimdi Ara

Netspeed, İzmir ve Uşak'ta Taahhütsüz, Telefonsuz ADSL İnternet 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netspeed internet Denizli, Gaziantep, Aydın illerinden sonra İzmir ve Uşak illerinde aktif abone alımına açıldı. Altyapı çalışmaları tamamlanarak Temmuz-Ağustos ayı içinde abone alımına açılacak diğer iller Hatay, Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Kırıkkale, Bartın, Karabük, Antalya, Muğla. Diğer iller için altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

40 TL'den başlayan fiyatlarla sınırsız, taahhütsüz, telefonsuz ADSL, VDSL, FİBER internet tarifelerini incelemek için Burayı tıklayın..

Netspeed Müşteri Hizmetleri 444 0 217

• keşke şu tarifelerinizi diğer internet sağlayıclarıda uygulasa 80 tl 16 mbps 100 gb aknli pakete ödüyorum sizde ise 49tlye akksiz 16 mbps tarife var şaka gibi keşke oturdugum şehirde olsaydınız sizden direk bağlatırdım internet inşallah ileride gelirsiniz oturdugum şehirede sizin gibi şirketler büyümeye devam etmeli
  • 2019'da AKK kalkacağından dolayı yapacağınız yatırımlar çöpe gidebilir bu sebeple bir an önce yayılın ve aboneleri kendinize çekin Kocaeli yok Büyük şehirlere yatırım yapmanızı tavsiye ederim eğer Türknet , Türk Telekom'dan cihaz kiralıyorsa sizde kiralayabilirsiniz.
  • 60 lira aktivasyon ücreti var 6 aylık taahhüt karşılığı 60 lira indirim gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun,
    Bekliyelim bakalım. Seneye yazın köyün internetini belki size bağlatırız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kırıkkalede tahmini olarak hangi ay içerisinde gerçek anlamda aktif olacaksınız? Yahşihan ilçesindeyiz.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Altyapı hakkında detaylı bilgi vermediği sürece geçmeyi düşünmüyorum :D
    Herkes Telekom altyapısı. Kendilerine ayit bir sistem olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hocam Türknet'le memnunum biraz ping yüksek oda pek önemli değil Taahhütsüz ve uygun artısı AKK yok
  • Ankara'ya ne zaman gelecek alt yapınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

2019'da AKK kalkacağından dolayı yapacağınız yatırımlar çöpe gidebilir bu sebeple bir an önce yayılın ve aboneleri kendinize çekin Kocaeli yok Büyük şehirlere yatırım yapmanızı tavsiye ederim eğer Türknet , Türk Telekom'dan cihaz kiralıyorsa sizde kiralayabilirsiniz.

Gebze demisin? buranın berbat bir altyapısı var,vdsl falan alamıyorum. adsl'e talim.
  • Ben Darıca'dayım ama Gebze'de en azından Uydunet var kentsel dönüşüm yapılsa direk Gebze'ye taşınacağım.

Ayrıca Gebze'nin Bir çok noktasında Fiber Vdsl2 T7 kabinler mevcut santral yakınlarına bile adamlar T7 kabinleri kurmuşlar daha ne olsun Türkcell Süperonline Fiyaka'da mevcut ve bir kaç siteye altyapısını getirmiş bir kaç yıla tatlıkuyu'dan itibaren yayılmaya başlayacakmış ayırca Gebze il oluyormuş.

Hangi bölgede Adsl alıyorsunuz anlamıyorum Gebze diğer ilçelere göre daha fazla altyapısı olan bir şehir Türk Telekom altyapılarını komple durdurdu bundan sonrada altyapı çalışmaları olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.