Şimdi Ara

Netspeed modem ip almıyor( port değişti düzeldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alınabilir hızı görüyor. Fakat dns almıyor, ip almıyor. Modeme suç attılar iki farklı modemle denedim çalışmadı. Arada dsl ışığı hiç yanmıyor. Resimleri inceler misiniz? Yardım lütfen

Netspeed modem ip almıyor( port değişti düzeldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okirgil -- 4 Mayıs 2019; 13:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netspeed modem ip almıyor( port değişti düzeldi)

• Yaklaşık Bir sene sıkıntısız kullanmıştım. Cumadan beri yok net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okirgil -- 30 Nisan 2019; 23:4:28 >
  • Diger konuda yazmistim. İnternetinizde sorun yok netspeed kullanici adi sifre giris bolumunu tekrar yazin orada hata vardir veya wan ayarlarinda yanlis birsey yapmissinizdir.

Modemde log bolumu varsa orada hata yazar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 1 Mayıs 2019; 9:59:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir yıl sıkıntısız kullandıktan sonra böyle oldu. Modeme müdahale etmedim ki. Ney yanlış olsun. Netspeed birşey yapamıyoruz isterseniz iptal edin. Arıza 30 hazirana kadar devam edecek diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

Yaklaşık bir yıl sıkıntısız kullandıktan sonra böyle oldu. Modeme müdahale etmedim ki. Ney yanlış olsun. Netspeed birşey yapamıyoruz isterseniz iptal edin. Arıza 30 hazirana kadar devam edecek diyor.
    Youtube yurt dışı mı gösteriyor sizde de ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    Hiç internete giremiyorum. O dediğinizi nasıl kontrol edebilirim

• quote:

Hiç internete giremiyorum. O dediğinizi nasıl kontrol edebilirim
    Sizin durum farklıymış hocam 30 hazirana kadar düzelmeyecekse farklı alternatiflere bakın bence
  • quote:

Sormadınızmı ne hatası neyden kaynaklı diye 30 Haziran'a kadar demeleri çok saçma olmuş, Sorun netspeep ilemi alakalı yoksa TT ilemi bunu öğrenmekte fayda var.
  • Arkadaşım sayesinde üsküdar eski amirini çağırdık baktı. Hala ip almıyor. Netspeed diyor ki genel arıza var. Abimiz diyorki 934 bağlantı var. Genel arıza olsa kıyamet kopar. Dene port patlak mı dedi. Malum robot gibi yardımcı olamıyor. Neyse arızanın kaydını aldık tt ye yarın soracağız inşallah.
    Tt ilk netspeede geçişimde bozuk port vermişti.
    Şu anda modemde dsl var. İnternet ışığı yanmıyor

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Sorun tt ile alakalı. Saha dolabında sorun varmış. Genel arıza var deyip tt işin içinden çıkıyormuş.

• Çözüldü mü ya? Genelde dsl yanıp internet olmayınca Kurulum ile alakalı sorun oluyor, tekrar Kurulum deneyebilirsin dolaptan bi şeyler değiştiyse falan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Sokaktan bir komşunuzunda neti kesilmiş. Aynı şeyi söylemişler. Tuhaf. Bir komşuda var diğerinde yok bende yok.

• Port patlak anlatamıyoruz

• Port kartı değişti sorun çözüldü. Ah tt ah...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.