Şimdi Ara

NetSpeed Sürekli İnternetin Kopması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bağlantısı kopmayan Netspeed kullanıcısı yoktur herhalde. Günde en az 2-3 kere internet gidiyor. Modemden bakınca bağlantıda bir sorun yok. Bilerek bağlantıyı kopardıkları belli. Bir şey indiremeyesiniz, interneti kullanamayasınız diye kesiyorlar.

Müşteri hizmetlerini arıyorsun. Modem ışıklarında sorun yok, bağlı gözüküyorsunuz diyor. Sayfalar açılmıyor diyince de bizde sorun yok diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 16 Nisan 2020; 20:40:51 >
  • Sıkıntı bilgisayarda mı acaba? Modeme bakıyorum internet var gözüküyor. Bilgisayardan sorun gidere bastığım an düzeliyor
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Hangi firmaya geçtiniz hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soykan Soycan

Sıkıntı bilgisayarda mı acaba? Modeme bakıyorum internet var gözüküyor. Bilgisayardan sorun gidere bastığım an düzeliyor
    DSL sönmüyor. internet ışığı sönüyor bendede o şekilde. Hat bağlantım hiç gitmiyor dsl sabit. dediğiniz gibi aynı problem bendede mevcut Ayrıca pcde problem olsa telefonum wifide bağlıyken internet olması gerek ondada gidior yani bu durumda pc bozuk teorisi bende çöpe gidiyor. modem bozuktur diyecem evimde sadece ADSL destekli modem var ondada aynı problem mevcut. Şuan kullandığım modem ADSL/VDSL destekli tp link netspeed sorun bendede değil diyor lakin 2 ay önceye kadar hiçbir problem yaşamıyordum şahsen.
  • pc, modem, apartman kabloları vs bunların hiçbiriyle alakası yok. DSL hattı UP iken yani kopmadan bağlantının gitmesi kullanıcı kaynaklı değil, tamamen karşı taraf yani netspeed ve tt altyapısı yüzünden. boşuna uğraşmayın problemi bulacam diye çünkü bulamayacaksınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 17 Nisan 2020; 14:13:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soykan Soycan

Sıkıntı bilgisayarda mı acaba? Modeme bakıyorum internet var gözüküyor. Bilgisayardan sorun gidere bastığım an düzeliyor
    Netspeed ana konusuna göz gezdirin genel problem.
  • Gerçekten anlık kopmalar bezdirdi artık oyundayken atıyor direk ve çok sıkıntılı bir hal aldı. Mecbur Türk Telekom a geçicez herhalde bu gidişle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Gerçekten anlık kopmalar bezdirdi artık oyundayken atıyor direk ve çok sıkıntılı bir hal aldı. Mecbur Türk Telekom a geçicez herhalde bu gidişle.
    Türk Telekom gerçekten pahalı. Netspeed, Türknet gibi internet sağlaycıları hariç seçenek yok maalesef
  • Aynı sorun bendede var. Modemin tüm ışıkları yeşil yanıyor ama internet yok. 1 dakika sonra hemen geri geliyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde modemden kaynaklı güncelleme yapın diyorlar. Maalesef çok can sıkıcı bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah aşkına söyleyin bu netspeed müşteri hizmetlerine nasıl ulaşıyorsunuz? Günlerdir arıyorum cevap vermiyorlar. Online sistemden destek talebi açtım kaç gün oldu tık yok. Tarifemi değiştiricem ama bir türlü ulaşamıyorum.

Aradığım numaralar:

0850 800 58 00
    0850 532 02 17
    444 02 17

Adamlara ulaşılmıyor bi türlü. Eğer bu şekilde birkaç gün daha devam ederse türknete geçmeyi planlıyorum. Var mı önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DownClock01

Allah aşkına söyleyin bu netspeed müşteri hizmetlerine nasıl ulaşıyorsunuz? Günlerdir arıyorum cevap vermiyorlar. Online sistemden destek talebi açtım kaç gün oldu tık yok. Tarifemi değiştiricem ama bir türlü ulaşamıyorum.

Aradığım numaralar:

0850 800 58 00
    0850 532 02 17
    444 02 17

Adamlara ulaşılmıyor bi türlü. Eğer bu şekilde birkaç gün daha devam ederse türknete geçmeyi planlıyorum. Var mı önerisi olan?
    Kendi internet sitesinden tarifeyi değiştirebiliyorsun diye biliyorum
  • Eskiden evet yapılıyordu ama artık öyle bir seçenek göremedim malesef.

• ern1905_ E kullanıcısına yanıt
    türknet geçtim müşteri hizmetleir dışında sorun yok derdimizi anlasalar iyide anlatamıyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.