Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende geçen Cuma günü başvurada bulunmuştum, bu Salı sabahı sinyal geldi,
    ilk başta 3 Mbps bile hız alamadım, kayıt açtırdım, öğleden sonra hız 7 Mbps'a çıkarıldı ama akşama doğru tekrar 3 Mbps civarına düştü, Çarşamba günü öğlen hızım 16 Mbps'a çıkarıldı ve halen bu şekilde kopma olmadan kullanıyorum;

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

Modemde 16381 kbps olarak gözükmekte sanırım iç hat ve bağlantı notları ile alakalı bir durum söz konusu, güçlendirme, yenile yapmam gerek.

cloud.mail.ru dan indirdiğim dosyada Hız şöyle;

02-08 saatleri arası AKN'de de sorun gözükmüyor;

Karşılaştığım iki durumuda belirtmek isterim;

1- İlk bağlantıdan sonra Enpara.com'a girmeyi denedim ama "Kısıt sebebiyle giriş yapamazsınız.." şeklinde uyarı verdi, konuştuğum Enpara.com temsilcisi sorun gözükmüyor dedi, çünkü bağlandığım İp İstanbul'da gözükmekteydi. Giriş yapamadığım için var olan tek kısıt olan "Yurtdışı giriş kısıtı"nı kaldırınca Enpara.com İnternet şubeye girebildim.

2- Modemi resetleyince, ayarları değiştirince diğer servis sağlayıcımdaki gibi İp adresi değişmiyor, ya aynı İp'yi alıyor ya da 185.188.130.xx ve 185.188.131.xx gibi 3-4 tane İp arasında dolanıyor. Bazı oyunlarda İp değiştirmek gerekebildiği için İp değiştirme konusunda çalışma yapmalarını umut ediyorum.

Son olarak bu fiyata bu hizmet için NetSpeed'e Teşekkür ederim, umarım devamlılığı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 13 Mayıs 2017; 11:37:27 >

• netspeedtr kullanıcısına yanıt
    İstanbulu öne alın sizi reklama boğarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

Bende geçen Cuma günü başvurada bulunmuştum, bu Salı sabahı sinyal geldi,
    ilk başta 3 Mbps bile hız alamadım, kayıt açtırdım, öğleden sonra hız 7 Mbps'a çıkarıldı ama akşama doğru tekrar 3 Mbps civarına düştü, Çarşamba günü öğlen hızım 16 Mbps'a çıkarıldı ve halen bu şekilde kopma olmadan kullanıyorum;

Modemde 16381 kbps olarak gözükmekte sanırım iç hat ve bağlantı notları ile alakalı bir durum söz konusu, güçlendirme, yenile yapmam gerek.

cloud.mail.ru dan indirdiğim dosyada Hız şöyle;

02-08 saatleri arası AKN'de de sorun gözükmüyor;

Karşılaştığım iki durumuda belirtmek isterim;

1- İlk bağlantıdan sonra Enpara.com'a girmeyi denedim ama "Kısıt sebebiyle giriş yapamazsınız.." şeklinde uyarı verdi, konuştuğum Enpara.com temsilcisi sorun gözükmüyor dedi, çünkü bağlandığım İp İstanbul'da gözükmekteydi. Giriş yapamadığım için var olan tek kısıt olan "Yurtdışı giriş kısıtı"nı kaldırınca Enpara.com İnternet şubeye girebildim.

2- Modemi resetleyince, ayarları değiştirince diğer servis sağlayıcımdaki gibi İp adresi değişmiyor, ya aynı İp'yi alıyor ya da 185.188.130.xx ve 185.188.131.xx gibi 3-4 tane İp arasında dolanıyor. Bazı oyunlarda İp değiştirmek gerekebildiği için İp değiştirme konusunda çalışma yapmalarını umut ediyorum.

Son olarak bu fiyata bu hizmet için NetSpeed'e Teşekkür ederim, umarım devamlılığı olur.

Merhaba,

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almakta olduğunuz hizmet ile ilgili bir problem yaşamanız durumunda teknik ekibimiz memnuniyetle size yardımcı olacaktır.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• Antalya ile ilgili çalışmanız var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowo

İstanbulu öne alın sizi reklama boğarım.

Merhaba,

Gelen talepler doğrultusunda Netspeed İstanbul ilimiz ile ilgili çalışmalarına hız vermiştir.

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9696

uyumlu modemler listesi varmı acaba, benimki epc2203

Merhaba,

Modeminizde uyumlu port olmadığından malesef kullanamazsınız. RJ11 (telefon portu) olan diğer tüm ADSL modemler uyumludur.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

Antalya ile ilgili çalışmanız var mı?

Merhaba,

Antalya ilimizde 2018 yılında hizmet verilmesi planlanmaktadır. Diğer illerimiz ile ilgili detaylı bilgiyi https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/ linki üzerinden bulabilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Sitede sorgulama ekranı felan yokmu acaba max. ne kadar hız alabilirim nerden öğreneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

Sitede sorgulama ekranı felan yokmu acaba max. ne kadar hız alabilirim nerden öğreneceğim

Merhaba,

https://www.netspeed.com.tr/basvur/ linkine tıklayarak açılan sayfada bulunan form üzerinden telefon numaranızı iletebilirmisiniz? Müşteri temsilcilerimiz size bu konuda hızlı bir şekilde yardımcı olacaklardır.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Ankara ili öne alınabilir mi? Emin olun en az 1000 müşteri sırf bizim apartman sitelerimizden olacaktır. Daha erken Ankara'ya gelirseniz site yöneticisi olarak reklamınızı ücretsiz yapacağım

• İstanbul olarak arttırıyor, sırf bızım mahalleden 2000 hane olarak durumu revize ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 13 Mayıs 2017; 22:32:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Evet. Ankara ve İstanbul öne alınmalıdır.

• Hani konya hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Ankara ili öne alınabilir mi? Emin olun en az 1000 müşteri sırf bizim apartman sitelerimizden olacaktır. Daha erken Ankara'ya gelirseniz site yöneticisi olarak reklamınızı ücretsiz yapacağım

Merhaba,

Öncelikle desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Ankara ilimiz ile alakalı çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Daha iyi ve kesintisiz hizmet verebilmek için en güncel teknolojileri kullanarak sizlerin kullanımına sunmak istiyoruz. Testlerimiz kısa bir süre sonra sonuçlanacak ve çok yakında sizlere hizmet verebiliyor olacağız.

İlginize tekrar teşekkür eder iyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

İstanbul olarak arttırıyor, sırf bızım mahalleden 2000 hane olarak durumu revize ediyorum :)

Merhaba,

İstanbul ilimizde sizlere hizmet verebilmek için bizde sabırsızlanıyoruz ancak İstanbul ilimiz için çalışmalara başlanmasına rağmen hizmet verebilmek için öngörülen yaklaşık tarih 2018 yılı ikinci yarısı olarak tahmin edilmektedir.

İlginize teşekkür eder iyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: klişeavcısı

Hani konya hani

Merhaba,

Konya ilimizde sizlere hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz bununla ilgili çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Çalışmalarımız sonuçlandığında Konya'da size hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Bursa lazım.
    Çok güzel fiyatlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Fiyatınız herşey dahil 34 lira değil mi. Telefon kullanmıyorum . Ücret ödemeyeceğim ekstra değil mi? Ankara'ya gelmenizi 4 gözle bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Fiyatınız herşey dahil 34 lira değil mi. Telefon kullanmıyorum . Ücret ödemeyeceğim ekstra değil mi? Ankara'ya gelmenizi 4 gözle bekliyoruz...

Merhaba,

Evet tüm tarifelerimizde fiyatlarımıza tüm vergiler dahildir. Kurulum ücreti yoktur, Sabit telefon ücreti yoktur, Sürpriz fatura ve çeşitli başlıklar altında beklenmeyen ödemeler yoktur, Hizmet almayı durdurmak istemeniz durumunda son ayın faturası haricinde cayma bedeli vs.. gibi ödemeler yoktur. Hizmetlerimizden eminiz ve müşteri odaklı çalışmaktayız. Müşterilerimizin memnuniyeti en büyük önceliğimizdir. Bölgenizde hizmet vermeye başladığımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: 2yumurta1sucuk

Bursa lazım.
    Çok güzel fiyatlar..

Merhaba,

Bursa ilimizde 2018 yılında hizmet verilmesi planlanmaktadır. Detaylı bilgi için https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.