Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

Orijinalden alıntı: Ontwerper

umarım uzun soluklu olur yalnız logosunu bile amazon logosunun kopyası(okuna kadar aynı) olarak yapan bir firmadan ne beklenebilir ?

Merhaba,

Bu durumun sizde oluşturmuş olduğu olumsuz düşünceden dolayı çok üzgünüz bu konu ile ilgili daha önce reklam ve tanıtım temsilcimiz açıklama yapmıştı. Cevabı buraya tekrar yapıştırıyorum.

"Netspeed logosunda Ok simgesi ile noktadan noktaya hızlı ve kesintisiz internet hizmeti , turuncu renk ile maddi olmayan ama manevi zengin enerji, neşe ve heyecanı insanlara yansıtarak mutlu ve gülümseyen müşteri ifadesi hedeflenmiştir. Logoda bu ifadeyi yansıtmak için en uygun seçenek gülümseme tarzında bir ok ve turuncu renk kullanılması uygun görülmüş fakat kaçınılmaz tesadüfi bir benzerliğe sebep olmuştur. Dikkatle yakından bakıldığında aslında ok işaretinin aynı olmadığını sadece benzerlik olduğunu sizde görebilirsiniz. (Netspeed reklam ve tanıtım birimi)"

Temennileriniz ve ilginiz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

logonun açıklamalarını yapıştırmışsınız teşekkür ederim. Ancak 10 yıllık tasarım alanındaki tecrübemle görüşüm hala amazonla ( % 95 ) oranında aynı olduğu. Bu tesadüfi benzerlik değil kopyalama diyebiliriz. Bu benim aklımda uyandırdığı kalite ile ilgili bir durum. Her neyse hizmet kaliteniz şuan için daha önemli logoyu ilerde tekrar güncelleyebilirsiniz zaten. Başarılar dilerim

• SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman çin malları direkt güven verirdi insana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ontwerper -- 4 Mayıs 2017; 13:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewdewdwe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Adana ya gelecek misiniz?

Merhaba,
    Netspeed olarak sizlere Adana'da hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz ancak şimdilik sadece pilot bölgelerimiz olan
    Denizli, Gaziantep ve Aydın il ve ilçelerinde abonelerimize hizmet verebiliyoruz. Tüm Türkiye'de hizmet verebilmek için altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

tüm hızıyla devam ediyor derken bir zaman verebilirmisiniz?bide akn bittikten sonra 3mpbs e mi düşüyor hız??

Merhaba,

2017 yılı sonuna kadar yaklaşık olarak 25 ilde hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.
    AKN sonrası hızlarımız şu şekildedir.

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

quote:

quote:

umarım uzun soluklu olur yalnız logosunu bile amazon logosunun kopyası(okuna kadar aynı) olarak yapan bir firmadan ne beklenebilir ?

Merhaba,

Bu durumun sizde oluşturmuş olduğu olumsuz düşünceden dolayı çok üzgünüz bu konu ile ilgili daha önce reklam ve tanıtım temsilcimiz açıklama yapmıştı. Cevabı buraya tekrar yapıştırıyorum.

"Netspeed logosunda Ok simgesi ile noktadan noktaya hızlı ve kesintisiz internet hizmeti , turuncu renk ile maddi olmayan ama manevi zengin enerji, neşe ve heyecanı insanlara yansıtarak mutlu ve gülümseyen müşteri ifadesi hedeflenmiştir. Logoda bu ifadeyi yansıtmak için en uygun seçenek gülümseme tarzında bir ok ve turuncu renk kullanılması uygun görülmüş fakat kaçınılmaz tesadüfi bir benzerliğe sebep olmuştur. Dikkatle yakından bakıldığında aslında ok işaretinin aynı olmadığını sadece benzerlik olduğunu sizde görebilirsiniz. (Netspeed reklam ve tanıtım birimi)"

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

logonun açıklamalarını yapıştırmışsınız teşekkür ederim. Ancak 10 yıllık tasarım alanındaki tecrübemle görüşüm hala amazonla ( % 95 ) oranında aynı olduğu. Bu tesadüfi benzerlik değil kopyalama diyebiliriz. Bu benim aklımda uyandırdığı kalite ile ilgili bir durum. Her neyse hizmet kaliteniz şuan için daha önemli logoyu ilerde tekrar güncelleyebilirsiniz zaten. Başarılar dilerim

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

Milyonlarca yürek tek soru

Daha yeni kurulmuş küçük bir firma milyarlık şirketlerden nasıl daha ucuz olur.

Sonuçta bu büyük firmaların milyonlarca müşterisi var.

En uygun fiyatı bunların vermesi gerekmiyormu

(başarılarının devamını dilerim. İnşallah hak ettiğiniz yere gelirsiniz)

Netspeed geleneksel fiyat stratejisine karşı kaliteli, kesintisiz ve düşük fiyat politikası yürütmektedir, bu stratejide en düşük fiyat, daha fazla satış yapmak anlamına geliyor bu konuda abonelerimizden hizmetlerimiz ile alakalı olarak memnuniyetlerini diğer insanlara anlatmaları konusunda ricada bulunuyoruz böylece reklam maliyetlerimizi azaltıyor ve buradan doğan tasarrufu doğrudan müşterilerimiz ile paylaşıyoruz. Düşük fiyat stratejimizin temellerini bu hedeflerimiz oluşturuyor. Netspeed olarak daha fazla müşteriye kaliteli ve uygun fiyata hizmetlerimizi ulaştırıp işimize ve büyümemize odaklanmayı tercih ediyoruz. (netspeed reklam ve tanıtım birimi)

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• İnternet günümüzde aslında kolay ulaşılabilir birşey. Ama nedense pahalı. Valla benim bulunduğum yerde olsanız sizden hizmet alırdım. İnternete fala para verme taraftarı değilim. Gereksiz.
  • Pro paketinde upload hızı kaç ve akn sonrasında bu hız düşüyor mu?

Ayrıca Gaziantep'in hangi bölgelerinde hizmet veriyorsunuz? Fiber için hangi altyapıyı kullanıyorsunuz? Superonline altyapısının olması yeterli mi?
  • Zoruma gitti lan 65tlye superonline paketim sozde kampanya monakoluyum

16mbps alsam halay cekecem netspeed vana da gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once aradim bizi kurtarin dedim

Birkacaya tum illere yayilacaklarmis

Tesekkur ettim numarami biraktim vana gelinve beni arayacaklar bence sizde arayin

• İlk ve tek sorum nasıl bu fiyata satabiliyorsunuz. Çünkü ciddi anlamda ucuz. Benim bildiğim iss'lerin ödediği bir yalın internet bedeli de var bu halde nasıl bu kadar ucuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Pro paketinde upload hızı kaç ve akn sonrasında bu hız düşüyor mu?

Ayrıca Gaziantep'in hangi bölgelerinde hizmet veriyorsunuz? Fiber için hangi altyapıyı kullanıyorsunuz? Superonline altyapısının olması yeterli mi?

1- Pro paketimizde 50 ile 100 Mbps hız sağlanması durumunda upload 4 Mbps'dir AKN sonrası upload hızı download hızındaki düşüş oranı ile aynıdır.

2- Gaziantep ilinin tamamında telefon altyapısı olan her yerde hizmet verebiliyoruz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 4 Mayıs 2017; 14:22:40 >
  • Konunun tamamını okumadım ama istanbulda var mısınız ya da ne zaman geleceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikmadde -- 4 Mayıs 2017; 14:43:27 >
  • vay arkadaş bedavaymış. mersin-silifke'ye de gelsenize?
  • denizli-aydın dipdibe şehirler onu anladım da antep ne alaka onu anlamadım taa öbür taraf aradaki şehirler niye yok, onlar yoksa antep niye var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlikmadde

Konunun tamamını okumadım ama istanbulda var mısınız ya da ne zaman geleceksiniz?

Merhaba,

Netspeed olarak sizlere hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz ancak şimdilik sadece pilot bölgelerimiz olan
    Denizli, Gaziantep ve Aydın il ve ilçelerinde abonelerimize hizmet verebiliyoruz. Tüm Türkiye'de hizmet verebilmek için altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 2017 yılı sonuna kadar yaklaşık olarak 25 ilde hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Kocaeli/Darıca Bölgesine gelin 1 G/bit internet bağlatayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

vay arkadaş bedavaymış. mersin-silifke'ye de gelsenize?

Merhaba,

Netspeed olarak sizlere Mersin ilinde hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz. 2017 yılı sonuna kadar yaklaşık olarak 25 ilde hizmet vermek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Kocaeli/Darıca Bölgesine gelin 1 G/bit internet bağlatayım

Merhaba,

Bulunduğunuz bölgede sizlere yakın zamanda hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

vay arkadaş bedavaymış. mersin-silifke'ye de gelsenize?

Merhaba,

Netspeed olarak sizlere Mersin ilinde hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz. 2017 yılı sonuna kadar yaklaşık olarak 25 ilde hizmet vermek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

mersin merkeze geleceksinizdir de silifke'ye de gelecek misiniz kontrol eder misin?
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Türknet'in YAPA sistemi mevcut fakat Ping ve Hız olarak çok yetersiz Santral'e 1 km uzaktayım bize nasıl hizmet sunacaksınız.

Airfiber , YAPA , ?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.