Şimdi Ara

Netsupport Manager (UZAKTAN KONTROL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NETSUPPORT MANAGER V11.30.2 PROGRAMI KULLANIYORUM....
    KENDİ YEREL AĞIMDAKİ BİLGİSAYARLARA UZAKAN BAĞLANTI YAPABİLİYORUM FAKAT BAŞKA AĞ YANİ MODEM DE Kİ BİLGİSAYARLARA CLİENT DOSYASINI KURDUĞUM HALDE
    HALDE GÖRMÜYOR ...
    SANIRSAM PORT YÖNLERDİRME İLE BAĞLANMAM GEREKİYORMUŞ BU İŞLEM BİRAZ KARIŞIK BANA DETAYLI BİR BİLGİ VEREBİLECEK OLAN VARMI HEM PROGRAMA
    NASIL ENTEĞRE EDECEĞİM HEM BU PORT YÖNLERDİRMEYİ NASIL YAPACAĞIMMM TEŞEKKÜR EDRİMMM ŞİMDİDENNN.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugokral -- 1 Eylül 2015; 0:44:41 >

• yanlış hatırlamıyosam bu program 5405 nolu portu kullanıyordu bağlanmak istediğin pcnin modeminde bu portu acıp dene derim
  • EVET 5405 NOLU PORTU KULLANIYO EVET DENEMEK LAZIM AMA SADECE PORT AÇMAK LA OLMUYO İŞTE PROGRAMADA ENTEGRE ETMEK GEREKİYOR AYAR DEĞİŞTİRMEN FİLENN PROGRAM İNGİLİZCE OLUNCA SIKINTI BİRAZ BİLEN OLSA PROGRAMI BİLENLERDE ANLATMIYO BİLGİ İŞLEMLERE SORDUM FAZLA BİLGİ VERMİYORLAR...
  • Yokmuya konuya hakimmm yardım edebilecek
    Biri......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mugokral M kullanıcısına yanıt
    modemin ip si değişken ise sorun çıkar (her defasında ip öğrenmek gerekebilir) programı kurdugun pcde firewall programı engelliyor olabilir, modemin firewallı engelliyor olabilir, bağlanmak istediğin ağda birden çok aynı portu yönlendirdiğin pc varsa sorun çıkabilir vs...
  • BİLGİSAYARIN IP SİNİ SABİTLEDİM FREWALL DA BAĞLANMAYI ENGELLİYO OLABİLİR ONUDA ENGELLEMEK İÇİN VİRUS PROGRAMINI KAPATIRIZ.
    ONLAR SORUN DEĞİLDE SORUN PROGRAMIN NASIL KULLANILDIĞI ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.