Şimdi Ara

!!!Nette Canli Radyo icin!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gün geçmesine rağman cevap yazan veya arayan olmadı.

Konuyu takip edenler gerçeği çok iyi gördüler.
    Lütfen veremeyeceğiniz hizmetler için teklif sunmayınız.
    Hem teklif isteyen kullanıcıyı aldatıyorsunuz hem de forumdaki diğer kullanıcıları.

Konu bizim açımızdan kapanmıştır.
    İyi günler dileriz.
  • haftasonu şehir dışında olduğum için konuyu takip edemedim..
    fakat bu arada görüdm ki bazıları at koşturup cirit atmışlar..
    neyse...

öncelikle şunu hemen belirteyim ki benim hiçbir şekilde hiçbir ticari kaygım yok..
    dolayısıyla da bazı hizmetleri bazı arkadaşların verdiğinden çok daha makul fiyatlara vermem gayet doğal..
    amacım sadece zamanında benim yaşadığım sorunları başkalarının yaşamaması için elimdeki imkanlar dahilinde birşeyler yapmaya çalışmak o kadar....

fakat bazı arkadaşların bu forumda bulunma amaçları sadece yardıma ihtiyacı olan insanları yönlendirerek kendilerine pay çıkarmaya çalışmaktan başka birşey değil....

sayın multiphp;
    bu forumda bulunmanızın yegane amacı kendinize pay çıkarıp para kazanmak olduğundan hiç şüphem yok..
    ki tüm mesajlarınız da bu tezimi desteklemektedir...
    eğer amacınız bu ise lütfen yardımcı olmak isteyen arkadaşları karalamayın!!
    buna ben de dahil..
    ama amacınız yardım etmek ise o zaman da yanlış yolda olduğunuzu söylemeliyim...
    size tavsiyem kimseyi karalamaya çalışarak kendinizi küçük duruma düşürmeyin...

quote:

Bildiğiniz çok açık... İlk önce yıllık 3000 kişi 40 milyon, daha sonra 50 kişi yıllık 50 milyon...

hizmet benim server benm keyif benim..
    istediğim fiyatı istediğim hizmeti vermekte özgürüm..sizin gibi bir kaygım yok!!

quote:

Kbit, Mbit hiç önemli değil. En düşük kalitede (24K) 3.000x10=30.000 kişinin aynı anda kesintisiz radyo dinleyebileceği paketi almak istiyoruz...

size verilecek hizmetim yok...

quote:

Hem teklif isteyen kullanıcıyı aldatıyorsunuz hem de forumdaki diğer kullanıcıları.

ben veremeyeceğim hizmeti sunmam.. amacım insanları kandırıp para kazanmak değil...
    forumdaki kullanıcıları kimin aldattığına da bırakın konuyu takip eden arkadaşlar karar versin..

amacınız reklam yapmaksa bunu kimseyi karalamadan yapın..
    bundan sonra bu kadar nazik olmayabilirim..
    ya göründüğünüz gibi olun ya da olduğunuz gibi görünün..

• quote:

Orjinalden alıntı: system32

haftasonu şehir dışında olduğum için konuyu takip edemedim..
    fakat bu arada görüdm ki bazıları at koşturup cirit atmışlar..
    neyse...

öncelikle şunu hemen belirteyim ki benim hiçbir şekilde hiçbir ticari kaygım yok..
    dolayısıyla da bazı hizmetleri bazı arkadaşların verdiğinden çok daha makul fiyatlara vermem gayet doğal..
    amacım sadece zamanında benim yaşadığım sorunları başkalarının yaşamaması için elimdeki imkanlar dahilinde birşeyler yapmaya çalışmak o kadar....

fakat bazı arkadaşların bu forumda bulunma amaçları sadece yardıma ihtiyacı olan insanları yönlendirerek kendilerine pay çıkarmaya çalışmaktan başka birşey değil....

sayın multiphp;
    bu forumda bulunmanızın yegane amacı kendinize pay çıkarıp para kazanmak olduğundan hiç şüphem yok..
    ki tüm mesajlarınız da bu tezimi desteklemektedir...
    eğer amacınız bu ise lütfen yardımcı olmak isteyen arkadaşları karalamayın!!
    buna ben de dahil..
    ama amacınız yardım etmek ise o zaman da yanlış yolda olduğunuzu söylemeliyim...
    size tavsiyem kimseyi karalamaya çalışarak kendinizi küçük duruma düşürmeyin...

quote:

Bildiğiniz çok açık... İlk önce yıllık 3000 kişi 40 milyon, daha sonra 50 kişi yıllık 50 milyon...

hizmet benim server benm keyif benim..
    istediğim fiyatı istediğim hizmeti vermekte özgürüm..sizin gibi bir kaygım yok!!

quote:

Kbit, Mbit hiç önemli değil. En düşük kalitede (24K) 3.000x10=30.000 kişinin aynı anda kesintisiz radyo dinleyebileceği paketi almak istiyoruz...

size verilecek hizmetim yok...

quote:

ben veremeyeceğim hizmeti sunmam.. amacım insanları kandırıp para kazanmak değil...
    forumdaki kullanıcıları kimin aldattığına da bırakın konuyu takip eden arkadaşlar karar versin..

amacınız reklam yapmaksa bunu kimseyi karalamadan yapın..
    bundan sonra bu kadar nazik olmayabilirim..
    ya göründüğünüz gibi olun ya da olduğunuz gibi görünün..

• arkadaşlar sakin olun

system32 arkadaşımızı az çok bilirim iyi biridirYanlış bişey yapacağını sanmam.burada birbirinizi kırıp üzene laf atana kadar bilgi paylaşımı için çalışsanız!!!!
  • gülmekten başka verecek cevabın yok mu yoksa multiphp??

doğruları duymak güldürüyor mu seni?
    umarım gerkeçten öyledir..
  • Forumdaki kullacıları bilgilendimek amacı ile neyip olup olamayacağını, hangi hizmetin verilip verilemeyeceğini biz daha önce konu içinde defalarca yazdık. Karşılıklı atışma gibi bir derdimiz yok. Dilediğiniz gibi at koşturup cirit atabilirsiniz.

Bizim yazdıklarımız ve sizin savunmanız konu içinde mevcut, yorumu kullanıcılar yapar...
  • Belli Ne Kadar Yardımsever Olduğunuz...
    Yorumu Kullanıcılar Yapabilir Benim Derdim Kendimi Kanıtlamak Değil. Sizinki Öyleyse Bilmem Tabi....
  • Arkadaşım ben ilgileniyorum. Kişisel bir site için kullanacağım. Fazla bütçem yok. PM ile teklifini atarsan çok iyi olur.
  • MultiPHP ilgilenir sanırım...
    benim teklifim yardıma ihtiyacı olanlaraydı..

ticari kaygım yok..
    ama ilgilenirsen *******@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system32 -- 25 Ocak 2006 2:04:13 >
  • Yaw insanlar ne garip olmuşlar. Kardeşim sen bu hizmeti veriyorsan özelden bana fiyat yaz. Vermiyorsan laf kalabalığı yapma.
  • fiyat istiyorsan üst tarafı oku.. istemiyorsan laf kalabalığı yapma..
  • 10 kere fiyat yazmışsın. Hepsi birbirinden farklı...
  • quote:

yıllık 40 Milyona aynı anda 3000 kişiye yayın yapabileceğin bir sistem ayarlayabilirim...

bunu sadece o arkadaş için söyledim.ayarlayabilirim dedim kendi fiyatım değil..

quote:

Aynı Anda 15 Dinleyici için Yıllık 20 YTL
    Aynı Anda 50 Dinleyici için Yıllık 50 YTL
    Aynı Anda 250 Dinleyici için Yıllık 120 YTL // 2 Taksit + 5 MB Alan + 1 Domain
    Aynı Anda 500 Dinleyici için Yıllık 180 YTL // 3 Taksit + 25 Mb Alan + 1 Domain
    Daha Hesaplısını Bulabileceğinizi Sanmıyorum.
    Sunucu Türkiyede.
    irtibat: info@3sdizayn.com

Bu da benim fiyat listem..

• Birincisi şu yıllık 40 milyona olan yer neresi? Fiyatı pek gözümüz tutmadı açıkcası. Durduk yerde dolandırılmak hoş olmaz.

Yabancı firmaları araştırdığınızda fiyatlar aşağı yukarı hep aynı.
    Örnek olarakhttp://mediacast1.com/shoutcasthosting.php sayfasında olan fiyatlar insanın aklına yatıyor.
    20 kullanıcı yaklaşık aylık 20 milyona geliyor.

Türkiye içinde 15 kullanıcı için yıllık 20 milyon diyorsunuz. İnsanların aklına istemeden bir soru takılıyor bu nasıl oluyor diye...

Açıklama getirirseniz memnun oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MultiPHP -- 20 Aralık 2004, 23:32:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MultiPHP

Birincisi şu yıllık 40 milyona olan yer neresi? Fiyatı pek gözümüz tutmadı açıkcası. Durduk yerde dolandırılmak hoş olmaz.

Yabancı firmaları araştırdığınızda fiyatlar aşağı yukarı hep aynı.
    Örnek olarakhttp://mediacast1.com/shoutcasthosting.php sayfasında olan fiyatlar insanın aklına yatıyor.
    20 kullanıcı yaklaşık aylık 20 milyona geliyor.

Türkiye içinde 15 kullanıcı için yıllık 20 milyon diyorsunuz. İnsanların aklına istemeden bir soru takılıyor bu nasıl oluyor diye...

Açıklama getirirseniz memnun oluruz.

katılmamak elde değil. daha önceki shell firmam beni dolandırdı. ucuz diye aldım ve paramdan oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yardim80 -- 20 Aralık 2004, 23:36:39 >

• muhalefet yapmayın herkesin gözünü para bürümüş olmayabiliyormuş gördüğünüz gibi..
    isteyen alır isteyen almaz sizin probleminiz değil..
    kimseyi germesin pls..
  • quote:

muhalefet yapmayın herkesin gözünü para bürümüş olmayabiliyormuş gördüğünüz gibi..
    isteyen alır isteyen almaz sizin probleminiz değil..
    kimseyi germesin pls..

system32 sana yakıştıramadım. konuyu başka yere çekmeye çalışıyorsun. MultiPHP gayet mantııklı sorular sormuş ve ortalığı geren yok.
  • konuyu siz çekmezseniz ben hiç çekmem...
    kimseyle zorum yok..
    benim bu hizmeti ucuza vermem sizi neden bu kadar rahatsız ediyor onu anlamadım??
    ben işin parasında değilim..
    bu konuyu da uzatmanın alemi yok.
    ama yanlış yoldasınız multiphp ve yardım80...
  • Bizi niye işin içine katıyorsunuz... İki soru sorduk diye bir tek kominist veya faşist ilan edilmediğimiz kaldı... Saklayacak bir şeyiniz yoksa çıkar dobra dobra cevabınızı verirsiniz Sessiz kalma hakkınızı da kullanabilirsiniz. Başınıza silah dayayan falan yok.

yardım80 de zaten bulmuş galiba radyo yayını için yer. Konuyu açan selcukgk nin durumu belirsiz
  • gizlim saklım yok ben her soruya gönül rahatlığı ile cevap verdim.her zaman veririm de..
    bu konuya da bu son cevabımdır..
    bu kadar uzatmak bile benim hatamdı..
    herkes kendi işine baksın kimse kimseyi karalamasın!
    bugüne kadar söylediğim herşeyin arkasındayım.
    herkese iyi akşamlar;
    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.