Bildirim
!!!Nette Canli Radyo icin!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
canlı müzikten kastın nedir daha açık anlatırsan yardımcı olabilirim sanırım..
mesela kendi online radyonu kurmak istiyorsan gerekli sistemi sana sağlayabilirim.
ama sadece dinlemek istiyorsan o zaman winamp sana yeterli olur.
chat için de bi sürü program var zaten... -
nette canli radyo kurmak istiyorum.... -
info@3sdizayn.com (msn)quote:
Orijinalden alıntı: selcukgk
nette canli radyo kurmak istiyorum....
*******@hotmail.com(kişisel mail adresim+msn)
listene eklersen yarın bu konuyu detaylı bir şekilde anlatırım ve yıllık 40 Milyona aynı anda 3000 kişiye yayın yapabileceğin bir sistem ayarlayabilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system32 -- 25 Ocak 2006 1:58:52 > -
quote:
Orjinalden alıntı: selcukgk
merhaba arkadaslar ben internette hem canli müzik hemde chat yapabilecek programlar varmi ve nasil kurulur aciklarsaniz sevinirim simdiden tesekkürler...
sitene has bir chat sunmak istiyorsan bir tan IRC Server Kurman gerek...IRC Server'lar Ücretli oluyor...
Ayrıca radyo içinde hazır scriptler bulabilirsin...
Google'da bi ara istersen... -
Radyo yayını için sheel hesabı gerekir ve oda ücretlidir. Chat için ise bir sürü paralı parasız script mevcut.quote:
Orijinalden alıntı: polterquote:
Orjinalden alıntı: selcukgk
merhaba arkadaslar ben internette hem canli müzik hemde chat yapabilecek programlar varmi ve nasil kurulur aciklarsaniz sevinirim simdiden tesekkürler...
sitene has bir chat sunmak istiyorsan bir tan IRC Server Kurman gerek...IRC Server'lar Ücretli oluyor...
Ayrıca radyo içinde hazır scriptler bulabilirsin...
Google'da bi ara istersen...
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaverickGizli
Radyo yayını için sheel hesabı gerekir ve oda ücretlidir. Chat için ise bir sürü paralı parasız script mevcut.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: MaverickGizli
Radyo yayını için sheel hesabı gerekir ve oda ücretlidir. Chat için ise bir sürü paralı parasız script mevcut.
Radyo için SHELL hesabı gerekmez..Maliyeti de tahmininizden baya düşüktür (yıllık 15-20 YTL yeter).
-
Valla arkadaş aylık 20 milyon veriyor radyo yayını için.quote:
Orijinalden alıntı: system32quote:
Orjinalden alıntı: MaverickGizli
Radyo için SHELL hesabı gerekmez..Maliyeti de tahmininizden baya düşüktür (yıllık 15-20 YTL yeter).
Alıntıları Göster -
ilginç değil mi??quote:
Orijinalden alıntı: MaverickGizli
Valla arkadaş aylık 20 milyon veriyor radyo yayını için.
Alıntıları Göster
ben de aylık değil de yıllık yapılabileceğini savunuyorum. Ne dersiniz sizce yapan olur mu?? -
winamptan radyo yayını yapılabiliyor.hatta forumda açılmıştı bu başlık....ama değişen bi ip in olduktan sonra her seferinde adresin falan değişiyor!!!buradada araya shel hesabı giriyorki arkadaşların dediği gibi buda paralı..ama fiyatlar okunusunda bilgim yok...bilen varda yazsın bi zahmet!!!quote:
Orijinalden alıntı: system32
ilginç değil mi??
ben de aylık değil de yıllık yapılabileceğini savunuyorum. Ne dersiniz sizce yapan olur mu??
Alıntıları Göster
-
ben biliyorum ve yazıyorum arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: Emir Hattab
winamptan radyo yayını yapılabiliyor.hatta forumda açılmıştı bu başlık....ama değişen bi ip in olduktan sonra her seferinde adresin falan değişiyor!!!buradada araya shel hesabı giriyorki arkadaşların dediği gibi buda paralı..ama fiyatlar okunusunda bilgim yok...bilen varda yazsın bi zahmet!!!
Alıntıları Göster
Aynı Anda 15 Dinleyici için Yıllık 20 YTL
Aynı Anda 50 Dinleyici için Yıllık 50 YTL
Aynı Anda 250 Dinleyici için Yıllık 120 YTL // 2 Taksit + 5 MB Alan + 1 Domain
Aynı Anda 500 Dinleyici için Yıllık 180 YTL // 3 Taksit + 25 Mb Alan + 1 Domain
Daha Hesaplısını Bulabileceğinizi Sanmıyorum.
Sunucu Türkiyede.
irtibat: info@3sdizayn.com
-
Eğer benden almak istersen Bunları veririm sana hem radyo yayının olur hemde kendine has bi serverınquote:
ben biliyorum ve yazıyorum arkadaşlar
Sunucu Türkiyede.
Alıntıları Göster
Domain:umutsuz.net
IRCD+Services+Web Dizayn(İSTERSEN html)+50 Bnc+ Radyo(5000 kişi aynanda)+Proxy Monitör+Sorubotu+Proxy Koruma+Türkçe KArakter
Aylık 30 milyon ve Sana güvencede Veririm ama domain benim üzerime eğer bunu kabul edersen veya +15 milyonla kendine özel bir domain alabilirsin ama umutsuz.net tutulmuş bir server şu an sahibi parasını ödemiyo ve sana verebilirim hemen oke ama bunun içinde benimle temasa geçmen gerek
ChutLuck4@hotmail.com (MSN+Mail) Benimle Temasa GEç belki daha ucuza bile olabilir sana kalmış
-
Shell Unix Tabanlı Olduğu için Unix Uzantılı Dosyalarla Radyo Kullanılıyor. Ama Bunun Birde Windows Versiyonu Var Bunudahttp://www.shoutcast.com/ Adresinden Temin edebilirsin. Ama Bununda Biraz Uğraşı Var Tabiki. öyle Yükleyip Atmakla bitmiyor:)quote:
Orijinalden alıntı: chutluck
Eğer benden almak istersen Bunları veririm sana hem radyo yayının olur hemde kendine has bi serverın
Domain:umutsuz.net
IRCD+Services+Web Dizayn(İSTERSEN html)+50 Bnc+ Radyo(5000 kişi aynanda)+Proxy Monitör+Sorubotu+Proxy Koruma+Türkçe KArakter
Aylık 30 milyon ve Sana güvencede Veririm ama domain benim üzerime eğer bunu kabul edersen veya +15 milyonla kendine özel bir domain alabilirsin ama umutsuz.net tutulmuş bir server şu an sahibi parasını ödemiyo ve sana verebilirim hemen oke ama bunun içinde benimle temasa geçmen gerek
ChutLuck4@hotmail.com (MSN+Mail) Benimle Temasa GEç belki daha ucuza bile olabilir sana kalmış
Alıntıları Göster
-
BEnimki ShoutChast VErsiyonu Zaten..!quote:
Orijinalden alıntı: EfSaNe_S
Shell Unix Tabanlı Olduğu için Unix Uzantılı Dosyalarla Radyo Kullanılıyor. Ama Bunun Birde Windows Versiyonu Var Bunudahttp://www.shoutcast.com/ Adresinden Temin edebilirsin. Ama Bununda Biraz Uğraşı Var Tabiki. öyle Yükleyip Atmakla bitmiyor:)
Alıntıları Göster
-
3000-5000 dinleyiciden bahsedenler olmuş. 24Kbps olsa kalite 3000 kişi en az 72Mbps, 5000 kişi ise 120Mbps trafik harcar. Ya bu teklifi veren arkadaşlar bunun hesabını yapamıyorlar ya da bu işi bilmiyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: chutluck
BEnimki ShoutChast VErsiyonu Zaten..!
Alıntıları Göster
24Kbps 1 dinleyici 1 Milyon TL/ay ( Min. 20 dinleyici )
20 dinleyici 20 Milyon TL/ay
50 dinleyici 50 Milyon TL/ay
Not: Fiyatlara KDV ilave edilecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MultiPHP
3000-5000 dinleyiciden bahsedenler olmuş. 24Kbps olsa kalite 3000 kişi en az 72Mbps, 5000 kişi ise 120Mbps trafik harcar. Ya bu teklifi veren arkadaşlar bunun hesabını yapamıyorlar ya da bu işi bilmiyorlar.
24Kbps 1 dinleyici 1 Milyon TL/ay ( Min. 20 dinleyici )
20 dinleyici 20 Milyon TL/ay
50 dinleyici 50 Milyon TL/ay
Not: Fiyatlara KDV ilave edilecektir.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: MultiPHP
3000-5000 dinleyiciden bahsedenler olmuş. 24Kbps olsa kalite 3000 kişi en az 72Mbps, 5000 kişi ise 120Mbps trafik harcar. Ya bu teklifi veren arkadaşlar bunun hesabını yapamıyorlar ya da bu işi bilmiyorlar.
Ben bu işi de biliyorum hesabı da yapıyorum..
Her zaman para kazanmak ilk planda değildir....
Saygılar...
-
quote:
info@3sdizayn.com (msn)
*******@hotmail.com(kişisel mail adresim+msn)
listene eklersen yarın bu konuyu detaylı bir şekilde anlatırım ve yıllık 40 Milyona aynı anda 3000 kişiye yayın yapabileceğin bir sistem ayarlayabilirim...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: system32
info@3sdizayn.com (msn)
karamik@hotmail.com(kişisel mail adresim+msn)
quote:
Sunucu Türkiyede.
Bildiğiniz çok açık... İlk önce yıllık 3000 kişi 40 milyon, daha sonra 50 kişi yıllık 50 milyon...
Size başarılar...
-
sayı hatası yada benzeri bir yanlışlık her zaman olabilir. Bu bakımdan bence tersleme niteliğinde arkadaşımıza laf söylemen yanlış. Eminim işi sende biliyorsun oda.quote:
Orijinalden alıntı: MultiPHPquote:
info@3sdizayn.com (msn)
karamik@hotmail.com(kişisel mail adresim+msn)
quote:
Sunucu Türkiyede.
Bildiğiniz çok açık... İlk önce yıllık 3000 kişi 40 milyon, daha sonra 50 kişi yıllık 50 milyon...
Size başarılar...
Alıntıları Göster
Burda öneli olan bir şey biliniyorsa denemeler yaparak bunu göstermek. Çoğu kişi için bilmem kaç kbit yada megabit ni bir anlamı yok. Bundan da emin olun ..
Teşekkür Ederim, İyi Çalışmalar ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: mhakanki
sayı hatası yada benzeri bir yanlışlık her zaman olabilir. Bu bakımdan bence tersleme niteliğinde arkadaşımıza laf söylemen yanlış. Eminim işi sende biliyorsun oda.
Burda öneli olan bir şey biliniyorsa denemeler yaparak bunu göstermek. Çoğu kişi için bilmem kaç kbit yada megabit ni bir anlamı yok. Bundan da emin olun ..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: TRGKapTan
sayı hatası yada benzeri bir yanlışlık her zaman olabilir. Bu bakımdan bence tersleme niteliğinde arkadaşımıza laf söylemen yanlış. Eminim işi sende biliyorsun oda.
Biz şu 3000 kişilik ve yıllık 40 milyon olan hizmetten 10 tane şipariş ediyoruz... Hodri meydan çıksın sağlasın bunu veren kişi... Yarın hemen havalesini yaparız...
-
Kbit, Mbit hiç önemli değil. En düşük kalitede (24K) 3.000x10=30.000 kişinin aynı anda kesintisiz radyo dinleyebileceği paketi almak istiyoruz...quote:
Orijinalden alıntı: MultiPHPquote:
Orjinalden alıntı: TRGKapTan
Biz şu 3000 kişilik ve yıllık 40 milyon olan hizmetten 10 tane şipariş ediyoruz... Hodri meydan çıksın sağlasın bunu veren kişi... Yarın hemen havalesini yaparız...
Alıntıları Göster
Yayınlayabilecekler info@multiphp.net ile iletişime geçebilirler...
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X