Şimdi Ara

nette dizi izleyebilme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar..size bi sorum olacak..kanal d ya da show tv gibi kanalların web sayfaarından dizi izlemek istiyorum..ama izleyemiyorum..ne yapmam gerekir ..bilen var mı...şimdiden teşekkürler..

• Özellikle bu kanallarda İnternet Explorer kullanmak gerekir. Firefox kullanırsan açamazsın. Bir de Windows Media Player'in son sürümünü indirip kur. Linkini vereceğim sayfadaki listede son sürümü var oradan indirebilirsin.Ha bir de pop-up engelleyici kullanırsan yine izleyemezsin. Eğer kullanıyorsan onu etkinlikten de çıkar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_3499077/tm.htm
  • dostum; 1 hafta öncesine kadar izleyebiliyodum..ama şimdi olmuyo..java yüklü değildi, ondan mı acaba dedim kurdum yine olmadı..media player var zaten bende kurulu..
  • İnternet Explorer'lamı giriyorsun.
    Java'nı da güncellersen iyi olur.
    Internet Explorer!in pop-up engelleyicisini izleyeceğin zaman devre dışı bırak ya da o sitelere izin ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyyavrumhey

dostum; 1 hafta öncesine kadar izleyebiliyodum..ama şimdi olmuyo..java yüklü değildi, ondan mı acaba dedim kurdum yine olmadı..media player var zaten bende kurulu..

Firewall engelliyor olabilir. Cünkü tikladigin link sistemindeki bir uygulamayi calistiriyor. Kontrol edersen firewall´inin engellemeler listesinde görebilirsin sanirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.