Bildirim
nette dizi izleyebilme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Özellikle bu kanallarda İnternet Explorer kullanmak gerekir. Firefox kullanırsan açamazsın. Bir de Windows Media Player'in son sürümünü indirip kur. Linkini vereceğim sayfadaki listede son sürümü var oradan indirebilirsin.Ha bir de pop-up engelleyici kullanırsan yine izleyemezsin. Eğer kullanıyorsan onu etkinlikten de çıkar.
http://forum.donanimhaber.com/m_3499077/tm.htm -
dostum; 1 hafta öncesine kadar izleyebiliyodum..ama şimdi olmuyo..java yüklü değildi, ondan mı acaba dedim kurdum yine olmadı..media player var zaten bende kurulu.. -
İnternet Explorer'lamı giriyorsun.
Java'nı da güncellersen iyi olur.
Internet Explorer!in pop-up engelleyicisini izleyeceğin zaman devre dışı bırak ya da o sitelere izin ver. -
quote:
Orijinalden alıntı: heyyavrumhey
dostum; 1 hafta öncesine kadar izleyebiliyodum..ama şimdi olmuyo..java yüklü değildi, ondan mı acaba dedim kurdum yine olmadı..media player var zaten bende kurulu..
Firewall engelliyor olabilir. Cünkü tikladigin link sistemindeki bir uygulamayi calistiriyor. Kontrol edersen firewall´inin engellemeler listesinde görebilirsin sanirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X