Şimdi Ara

nette sayfaları açaçmıyorum yardım!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win xp kullanıyorum nete baglandığımdan beri başım beladan kurtulmuyor..İlk olarak kapanma (50 sn sayıp) sorununu sayenizde halletim şimdi ise nete girdikten 20 dakka sonra hiçbir siteye giremiyorum i.explorer ı güncelledim başka nne yapmalıyım bana yardım edin ne olur diyorum artık ben de nette gezinmek istiyorum........

• verdiği hata nedir
    omasza proxy leri kontrol et
  • int. explorer acıkken araçlar/bağlantılar/yerel ağ ayarına bak hiç biri seçilmemiş olsun...
  • verdigi hata i.e aramayı tamamlayamadı yada basaramadı böyle bişeydi sanırım bu hatayı birkaçkez verdi...Proxy ayarlanı nasıl kontrol edicem ve bu ayarların normalde nasıl olması gerekir....
  • ya iyi de bu araçlar ne ya bir türlü bulamadım....
  • araclar/ilgili baglantılar var ama oraya giremiyorum ne yapcam hadi yardımmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!
  • ie 6.0 kur ve sonra uptde et anti virüs taraması yap birde
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacker_06

ie 6.0 kur ve sonra uptde et anti virüs taraması yap birde

i.e 6.0 kurulu chip in verdiği i.e 6.0 sp1 kurulu yine sayfalar açılmıyor ne yapcam modemle ilgili bir sorun varmıdır (dial up 56k bir moddem) baglantı falan normal ama gönd bayt alınan bayttan daha büyük görünüyor ad aware ile tarattım 6 tane casus buldu sildim hepsini neyapauım başka format deme yanlız varmı başka bir yolu
  • kardeş internet explorerın özelliklerinde bağlantılar bölümün internete bağlandığın bağlantının ayarlarına bir bak
    onun DNS numarası değişmiş olabilir.o zaman hiç bir sayfaa bağlanamazsın
    buda bugünlerde çıkan bir tür virüs..
    birde sana önerim sasser virüsünün yamalarını yükle onunda etkileri olabiliyor..
    onuda internetten ve chip dergisinin geçen ayki sayısında verdiğin cdlerden bulabilirisin......
    eğer bunlarda olmazasa sistemini düzgün çalıştığı bir zamana geri al....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.