Şimdi Ara

Netten Alınmaması Gereken Sıkıntılı Araç ve Bu Tarz Araçları Satanların Bilgi Havuzu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
12.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jac0B0

34 VR 2776
    '04 Corolla Sedan 1.6 Terra AT Gümüş Gri
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-sahibinden-132-000-km-de-1-6-corolla-terra-at-ac-93615729/pasif-ilan/
    satalı 1 ay oldu şu sıralar nete düşer heralde.

edit: eski arabam.

arabanızı bu şekilde kaca sattınız

• quote:

Orijinalden alıntı: adil07

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

34 VR 2776
    '04 Corolla Sedan 1.6 Terra AT Gümüş Gri
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-sahibinden-132-000-km-de-1-6-corolla-terra-at-ac-93615729/pasif-ilan/
    satalı 1 ay oldu şu sıralar nete düşer heralde.

edit: eski arabam.

arabanızı bu şekilde kaca sattınız

11,300 tl

• Arkadaslar, ben de cok ciddi bir uyarida bulunacagim.

galericilerden nasil uzak duruyorsaniz

Ayni sekilde

al- sat cilardan da mutlaka uzak durun....

Amannn diyorum....

Ozellikle meslegi polis, astsb falan olanlardan cok cok uzak durun....mesleklerini bir guven unusuru olarak kullanip,suistimalin en alasini yapabilirler. Genellememeye gayret ederim her zaman ama maalesef durm bu.

Peki nasil anlasilir saticinin kullanici degil de al-satci oldugu ?

araci yeni almistir, henuz 1 aylik falan kullanicidi. Uzak durun.
    araci bilmem hangi akrabasi kullaniordur, kendisi arac hakkinda cok sey bilmiyordur falan.
    supheli, celiskli beyanlar ibraz ediyordur, kacarak uzaklasin.

Genel uyarimin ardindan spesifik bir uyarida da daha sonra bulunacagim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes akllli olsun arac alirken 2 farkli yere gostertip muhakkak tramer sorgusu yapin...
    Yoksa ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer bir konu açmak için yöneticilerden birisine danışmıştım ancak mesajıma yanıt gelmemişti. Başka birisinin açmış olması iyi olmuş. Bu konuda;

SMS sorgusu yapıp da km nin düşürüldüğünü anlarsanız,
    İlanda hasarsız yazdığı halde 5664 te hasar kaydı görürseniz,
    Pertten çıkma aracı hasarsız olarak satmaya çalışanları farkederseniz,
    Aracı görmeye gidip, satıcının bir sorunu, problemi vs.. gizlediğini öğrenirseniz;

Ve burada paylaşırsanız, aynı aracı almayı düşünenler için yardımcı ve fikir verici olacağı kanaatindeyim. Saygılar..
  • süper konu piyasada çakal çok.
  • Benim aracım..

Satılıkta şuan.. Olurda satılırsa aklınızda olsun. Aracımda sele girmeden dolayı pert kaydı var. Araçta hiç bir problem yok motordaki elektronik aksamlar sıfırıyla değişti hatta normal bir araçtan belkide daha iyi durumda..

Ama pert kaydı var.. Olurda alan kişi birşey yok diye satmaya kalkarsa haberiniz olsun. Plaka sorgulamada çıkmıyor birşey.

Netten Alınmaması Gereken Sıkıntılı Araç ve Bu Tarz Araçları Satanların Bilgi Havuzu.

İlan ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-67-000-km-orjinal-kaza-ve-degisen-yok-tertemiz-93051616/detay/

İlanımı silmiyorum satsamda, satıldı olarak işaretliyorum linke tıkladığınız zaman her zaman görebilirsiniz

• 5664 kısa msj atcam plakadan sorgulama için ama sadece hasar durumu geliyor muayene km bilgileri için ne yapmaliyim bilgisi olan yardimci olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

5664 kısa msj atcam plakadan sorgulama için ama sadece hasar durumu geliyor muayene km bilgileri için ne yapmaliyim bilgisi olan yardimci olabilir mi ?

Muayeneye girdiyse gelir girmediyse gelmez. 3 yıl sonra giriyorlar sonuçta. Yollar ve cevap gelmezse arabanın hiç bir şeyi yok demek oluyor. En sağlamı şase numarasını yollamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

5664 kısa msj atcam plakadan sorgulama için ama sadece hasar durumu geliyor muayene km bilgileri için ne yapmaliyim bilgisi olan yardimci olabilir mi ?

Muayeneye girdiyse gelir girmediyse gelmez. 3 yıl sonra giriyorlar sonuçta. Yollar ve cevap gelmezse arabanın hiç bir şeyi yok demek oluyor. En sağlamı şase numarasını yollamak.

kendi aracımı denemek için yolladim

plakayı 5664 yolladim sadece tramerde görülen hırsızlık ( halk hareketi ) hasari çıktı başkada bişey yoktu zaten ama 27/11/2011 lpg den ötürü ve 10/05/2011 muayene kayitlari km vs gelmedi

msj da farklı bişey mi yazmak lazim .

teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 22 Ağustos 2012; 11:11:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

kendi aracımı denemek için yolladim

plakayı 5664 yolladim sadece tramerde görülen hırsızlık ( halk hareketi ) hasari çıktı başkada bişey yoktu zaten ama 27/11/2011 lpg den ötürü ve 10/05/2011 muayene kayitlari km vs gelmedi

msj da farklı bişey mi yazmak lazim .

teşekkürler .

Şase numaranızı deneyin bir de. Farklı bir şey yollanmıyor diye biliyorum iki mesaj aralarında 1-2 dakika farkla geliyor.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-keyfekeder-satilik-tamamen-sorunsuz-bakimli-66218469/detay/
    Linkte bahsi geçen arabayı satan kişi ile aramda geçen görüşme.

Netten Alınmaması Gereken Sıkıntılı Araç ve Bu Tarz Araçları Satanların Bilgi Havuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_ankara -- 22 Ağustos 2012; 12:16:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_ankara

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-keyfekeder-satilik-tamamen-sorunsuz-bakimli-66218469/detay/

Bende olsam vermezdim şase numarasını..

Ankara içindesin, araba alıcaksın, Etimesgut'a gitmeye mi üşeniyorsun..

Bende olsam alma derdim..

Ne şase, nede plaka veririm, arabamada köküne kadar güveniyorum, ciddi alıcıysa gelir bakar veririm yanına birini götürsün istediği ustasına, inciği cinciği baktırsın, şase, plaka hertürlü sorguyu yapsın..

• Git gel 50-60 km. Çalışan birisi için hiç kolay değil, üstelik satıcı şase numarasını vermekle ne kaybedecek? Bence burada satıcı kurnazlık yapıyor. Ne hasarı olduğunu bilmediğim aracı neden gidip ustalara göstereyim?
    Hem mesajda satıcı gel burada sorgulatırsın da demiyor, ustaya gösterirsin diyor.
  • quote:

Git gel 50-60 km. Çalışan birisi için hiç kolay değil, üstelik satıcı şase numarasını vermekle ne kaybedecek? Bence burada satıcı kurnazlık yapıyor. Ne hasarı olduğunu bilmediğim aracı neden gidip ustalara göstereyim?
    Hem mesajda satıcı gel burada sorgulatırsın da demiyor, ustaya gösterirsin diyor.

Tüp paran benden dersin eğer araç dediğin gibiyse diye. Eğer başka bir şey çıkarsa arabada anlaşamayız ve tüp paranı da veremem diye iletirsin. Konuşa konuşa her şeyle anlaşılır ki anlaşılmazsa konuşmanın anlamı yoktur.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-keyfekeder-satilik-tamamen-sorunsuz-bakimli-66218469/detay/

bende telefonda şase felan vermem.
    3 araba sattım sahibinden de şase soran çıkmadı onlarca kişi aramıştı:)

• arkadaşlar aşağıdaki araç hakkında bilgisi olan var mı?sağ yanı boyalıymış ama kaza kesinlikle yok diyor çizikten dolayıymış şasi numarasını alıp burdanhttp://www.tramer.org.tr/ktt/kttPublicSorguQuery.mxx?c=query&nS=E sorgulattım kayıt bulunamadı diyor fakat aracın sahibi tramerde kaydı var dedi fiyat olarakta 21500 düşünüyorum dedi ama bu kadar zaman araç niye satılmadı diyede şüpheli bakmıyor değilim ayrıca araçta rehinde çıkıyor sizce Ankara dan İstanbul a gidip bakmaya değer mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-fort-c-max-95510170/detay

• Arkadaşlar sakın ola kimseye kanmayın güvenmeyin....asla...asla ...asla...başınızı taşlara vurursunuz sonra...

İkinci elde ekspertiz yaptırmadan araç almayın....asla ...asla ...asla...

Önce yetkili servisine sorun ekspertiz yapıyor mu diye, yapmıyorsa çok iyi bir mekanik ustasına ve kaporta ustasına aracı didik didik ettirin...paşa paşa da ekspertiz parasını ödeyin...satıcıya da deyin ki :

- kardeş araçla ilgili ne var ne yoksa anlat...sonra mahcup olma...ekspertizde söylediklerine ilave bir şey çıkarsa sen ödersin....

kabul etmezsse anında vazgeçin o araçtan...arkanıza bakmadan kaçın....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bayandan-orijinal-33000-de-otomatik-beyaz-city-96587218/pasif-ilan/

Bu araca dikkat edin...tüm kayıtlarda sorunsuz bir araç gibi görünüyor...şimdilik çekildi ilan zaten...ama tekrar listelenirse mutlaka yetkili bayide ekspertiz yapma şartı ile aracı isteyin....

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

Bende olsam vermezdim şase numarasını..

Ankara içindesin, araba alıcaksın, Etimesgut'a gitmeye mi üşeniyorsun..

Bende olsam alma derdim..

Ne şase, nede plaka veririm, arabamada köküne kadar güveniyorum, ciddi alıcıysa gelir bakar veririm yanına birini götürsün istediği ustasına, inciği cinciği baktırsın, şase, plaka hertürlü sorguyu yapsın..

+1111

• takip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.