arkadaşlar merhaba. yeni eve çıkıyorum ve sıfır beyaz eşya alacağım ama netten alınca kargo şirketlerinin apartmanın üst katlarına çıkarmadığına dair bir bilgi kalmış aklımda ama emin değilim. forumda netten beyaz eşya alanları görünce sizlere sormak istedim. netten beyaz eyşa alınca kargo şirketleri dairenin önüne kadar getiriyor mu? iyi forumlar.
Ben beyazesyalarimi makromarket.com adresinden aldim. Urunlerin hepsi sorunsuz bir sekilde daireme kadar cikarildi. Diger sitelerde durum nasil bilmiyorum ama ben makromarketten yeterince memnun kaldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2 sene önce aldığımda yurtiçi kargo çıkarmadı.Kapıda bıraktı.Şu an nasıl oldugunu ogrenmek için tek yapmanız gereken mahallenizdeki ilgili kargouyu arayıp sormak...
Ona göre sipariş verin.
bende tüm takım beyaz eşyamı siemensbayisi.com dan aldım firma lojistikle evimin içine kadar getirdiler + kargo parasıda vermemiştim servisede kendileri haber verdiler memnun kaldım annemlere başka bir siteden çamaşır makinesi almıştım kargo şirketinin elemanı apartmanın giriş kapsında bırakmıştı ürünleri almadan telefonla bilgi almakta yarar var bence
quote:
Orijinalden alıntı: spaceman1
bende tüm takım beyaz eşyamı siemensbayisi.com dan aldım firma lojistikle evimin içine kadar getirdiler + kargo parasıda vermemiştim servisede kendileri haber verdiler memnun kaldım annemlere başka bir siteden çamaşır makinesi almıştım kargo şirketinin elemanı apartmanın giriş kapsında bırakmıştı ürünleri almadan telefonla bilgi almakta yarar var bence
Reklam ha:) ilk mesajda süpersin ama bi bakalım:)
AEG alırsanız yetkili servise gönderiyorlar servis evinize kadar getirip kurulum yapmakta (yeni alındı)