Bildirim
netten ikinci el tek modül ram aldım anakarta uyduğu halde çalışmıyor yardımcı olabilen
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakartının tam modelı ve aldıgın ramın tam modelı nedır -
Burada da sormuştumquote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
anakartının tam modelı ve aldıgın ramın tam modelı nedır
http://forum.donanimhaber.com/m_59666189/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59966184
Anakartın ve Ram nedir ? Tüm slotlara tek tek denedin mi? -
ana kart model bu gigabyte g31m-es2l iki slotada takdım çalışmadı bende benim ram le beraber taktım ekrana agörüntü geldi gitti sanırım güç kaynağım yeterli gelmedi ramaquote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_
Burada da sormuştum
http://forum.donanimhaber.com/m_59666189/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59966184
Anakartın ve Ram nedir ? Tüm slotlara tek tek denedin mi?
Alıntıları Göster
-
200-230W dediğin sakın Volt olmasın bir daha bakar mısın güç kaynağına. Belleğe güç yetmemesi gibi birşey olacağını sanmıyorum ama bir bak.quote:
Orijinalden alıntı: demirtas1995
ana kart model bu gigabyte g31m-es2l iki slotada takdım çalışmadı bende benim ram le beraber taktım ekrana agörüntü geldi gitti sanırım güç kaynağım yeterli gelmedi rama
Alıntıları Göster
Modeline bak güç kaynağının etiketinde yazar. -
bırde aldıgın ramın ozellıklerını yazsaydınquote:
200-230W dediğin sakın Volt olmasın bir daha bakar mısın güç kaynağına. Belleğe güç yetmemesi gibi birşey olacağını sanmıyorum ama bir bak.
Modeline bak güç kaynağının etiketinde yazar.
Alıntıları Göster -
ram sıfır deil ikinci el kağıt yok üstündequote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
bırde aldıgın ramın ozellıklerını yazsaydın
Alıntıları Göster -
Çiplerinde birşey yazıyor mu?quote:
ram sıfır deil ikinci el kağıt yok üstünde
Alıntıları Göster -
güç kaynağında marka big master elite series 200 wmax conbined voltage 230 w atx 12v 2.3 bunlar yazıyorquote:
ram sıfır deil ikinci el kağıt yok üstünde
Alıntıları Göster -
quote:
güç kaynağında marka big master elite series 200 wmax conbined voltage 230 w atx 12v 2.3 bunlar yazıyor
Eski bellek tek başına çalışıyor mu ? eski kullandığın bellek yani.
O çalışıyor da bu yeni aldığın çalışmıyorsa sorunlu ürün almış olabilirsin. ya da takarken slota bir zorlama falan mı yaptın ters takıp da. -
ozaman cıplerın ustunde yazanları buraya yaz ve o chıplerden ramın uzerınde kac adet var yaz kı bızde anakartınla uyumlumu degılmı bakabılelımquote:
güç kaynağında marka big master elite series 200 wmax conbined voltage 230 w atx 12v 2.3 bunlar yazıyor
Alıntıları Göster -
aldığım adama söyledim test edip yolladım sorun çıkması imkansız diyor eski çalışıyor yeni aldığım çalışmıuyorquote:
Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_quote:
Eski bellek tek başına çalışıyor mu ? eski kullandığın bellek yani.
O çalışıyor da bu yeni aldığın çalışmıyorsa sorunlu ürün almış olabilirsin. ya da takarken slota bir zorlama falan mı yaptın ters takıp da.
Alıntıları Göster
-
chip derken ne analamdımquote:
aldığım adama söyledim test edip yolladım sorun çıkması imkansız diyor eski çalışıyor yeni aldığım çalışmıuyor
Alıntıları Göster -
ramin üstünde silin miş bir 667 yazıuyor sadecequote:
chip derken ne analamdım
Alıntıları Göster -
667 olan belleğin hızıquote:
ramin üstünde silin miş bir 667 yazıuyor sadece
Alıntıları Göster
resimdeki kare ve dikdörtgen siyah olanlar çip
http://www.izmirbilgisayartamiri.com/wp-content/uploads/ddrram1.jpg
onların üzerinde ne yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Nisan 2012; 16:06:54 >
-
rami aldığım ilanda ddr2 pc5300 667 mhz 2gb tek modül ddiyor saınırım böylequote:
ramin üstünde silin miş bir 667 yazıuyor sadece
Alıntıları Göster -
onu anlamış olduk ona OKquote:
rami aldığım ilanda ddr2 pc5300 667 mhz 2gb tek modül ddiyor saınırım böyle
Alıntıları Göster
Çiplerin üzerine yazan ne peki ?
nanya mı kingston mu nedir?
ilan linkini verir misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Nisan 2012; 16:12:43 > -
quote:
rami aldığım ilanda ddr2 pc5300 667 mhz 2gb tek modül ddiyor saınırım böyle
aldıgın ram buysa anakartında calısması lazım anakartın tek modul 2gb ram desteklıyor ustunde bırsey yazmıyorsa ya ram bu degıldır veya bozuktur kaldıkı senın ramın calısıyormus anakartın ram slotlarındada sorun yok ozaman -
marka yazmıyor ama siyah kare lerin üstün de pq1 yazıyor siyah kutuların üstünde yazıyo ilanda kingston yazıyor ama ramin üstünde sadece pq1 yzıyor kingstonda pq1 die bişey yazıyormuquote:
onu anlamış olduk ona OK
Çiplerin üzerine yazan ne peki ?
nanya mı kingston mu nedir?
ilan linkini verir misin?
Alıntıları Göster -
Belleğin bunun 2gb olanıquote:
marka yazmıyor ama siyah kare lerin üstün de pq1 yazıyor siyah kutuların üstünde yazıyo ilanda kingston yazıyor ama ramin üstünde sadece pq1 yzıyor kingstonda pq1 die bişey yazıyormu
Alıntıları Göster
https://img.donanimhaber.com/upfiles/858385/F3B265B8D90F4A2AB13E32289ED59863.jpg
Ya bellek sorunlu ya da anakartın ile uyumsuz. Başka bir pc de deneme imkanın varsa dene. Komşun olur arkadaşın akraban olur.
Benzer içerikler
- corsair garanti sorgulama
- sodımm ram nedir
- ram cl değeri öğrenme
- windows 7 hızlandırma
- patriot ram alınır mı
- lpddr5 nedir
- camm2 ram
- telefonda ram ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X