Şimdi Ara

netten ikinci el tek modül ram aldım anakarta uyduğu halde çalışmıyor yardımcı olabilen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben güç kaynağında şüpeleniyorum çünkü tek modül 2gb ram 1 gb den daha fazla güç isterse güç kayanğından da o gücü alamazsa die düşünüyorum sabah biraz uğraştım benim ramle pcyi beklemeye aldım yanına yeni rami taktım pcyi açtım görüntü geldi windows kaaptılıyor yazdı tekrar açtıum görüntü gelmedi sanırım ram sağlam olduğunu anladım demekki pc beklemede az güç alıyor ama pc açılınca güç istedi alamayıncada ekrana görüntü vermiyor ekran kartım yok anakarttan onboardı acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi
  • ram ekran kartımı kı okadar guc ceksın cekecegı en fazla 3-5w tır sen sımdı yenı ramı cıkart eskısını tak sıstem acılıyormu bak acılıyorsa tekrar yenı ramı tak acılmıyorsa ram arızalıdır bukadar basıt
  • Belleğin bozuk olduğu kesinleşirse geri iade et.

Bellekte vuruk kırık çatlak patlak çizik falan var mı ? elden mi aldın kargoyla mı
  • kargoyla aldım
  • pegasus1881
    Yarbay

[X]

Bugün; 16:36:45

ram ekran kartımı kı okadar guc ceksın cekecegı en fazla 3-5w tır sen sımdı yenı ramı cıkart eskısını tak sıstem acılıyormu bak acılıyorsa tekrar yenı ramı tak acılmıyorsa ram arızalıdır bukadar basıt

Kardeş dediğin gibi yaptım eskisi ile çalışoyor yeniyi takıyorum çalışmıyor
  • yani ekrana görüntü vermiyor ramde çizik çatlak gibi birşey yok
  • ram %99 bozuk arkadasım ıade et derım
  • Ram arızalıdır.

Peki bilgisayar ilk açılışta dit diye bi ses çıkar. Sadece o aldığın ram i taktığında nası ses çıkıyor?
  • ondada aynı ses çıkıyor ama görüntüyü ekrana vermiyor sadece yeni ile eskiyi aynı anda taktığımdada aynı şekilde oluyor
  • http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g31m-es2l_24/download/memory bu anakartımın bellek destek tıkaldım benim şuan kulladığım veritech 1 gb 667 mhz var ama listede yeni aldığım ramin adı ismi yok ana kart rame markasına destek vermiyor sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.