ben güç kaynağında şüpeleniyorum çünkü tek modül 2gb ram 1 gb den daha fazla güç isterse güç kayanğından da o gücü alamazsa die düşünüyorum sabah biraz uğraştım benim ramle pcyi beklemeye aldım yanına yeni rami taktım pcyi açtım görüntü geldi windows kaaptılıyor yazdı tekrar açtıum görüntü gelmedi sanırım ram sağlam olduğunu anladım demekki pc beklemede az güç alıyor ama pc açılınca güç istedi alamayıncada ekrana görüntü vermiyor ekran kartım yok anakarttan onboardı acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi
ram ekran kartımı kı okadar guc ceksın cekecegı en fazla 3-5w tır sen sımdı yenı ramı cıkart eskısını tak sıstem acılıyormu bak acılıyorsa tekrar yenı ramı tak acılmıyorsa ram arızalıdır bukadar basıt
Belleğin bozuk olduğu kesinleşirse geri iade et.
Bellekte vuruk kırık çatlak patlak çizik falan var mı ? elden mi aldın kargoyla mı
kargoyla aldım
pegasus1881 Yarbay
[X]
Bugün; 16:36:45
ram ekran kartımı kı okadar guc ceksın cekecegı en fazla 3-5w tır sen sımdı yenı ramı cıkart eskısını tak sıstem acılıyormu bak acılıyorsa tekrar yenı ramı tak acılmıyorsa ram arızalıdır bukadar basıt
Kardeş dediğin gibi yaptım eskisi ile çalışoyor yeniyi takıyorum çalışmıyor
yani ekrana görüntü vermiyor ramde çizik çatlak gibi birşey yok
ram %99 bozuk arkadasım ıade et derım
Ram arızalıdır.
Peki bilgisayar ilk açılışta dit diye bi ses çıkar. Sadece o aldığın ram i taktığında nası ses çıkıyor?
ondada aynı ses çıkıyor ama görüntüyü ekrana vermiyor sadece yeni ile eskiyi aynı anda taktığımdada aynı şekilde oluyor