Şimdi Ara

Netten MP4 film indirdim hangi programda açabilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• codec ile codec yazıp googlede ara istersen
  • gom player
  • Gerekli codec'ler yüklüyken WMP çalıyor. Burası da detay
  • peki ben o gerekli codecleri nerden nasıl bulucam :) n yazıpta aramam gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysell_84 -- 3 Eylül 2007; 22:05:45 >
  • GomPlayer gerekli codecleri internetten kendi buluyor.
  • atakan saol ama keşke ses codec inide indermen lazım diye uyarsaydın daa ii olucaktı. =) bi uyarı geliyodu ilk başta hatalı sanırım diye dikkate almamıştım ama biraz önce oraı tıkladıımda kendisi yönlendirdi =) tşk ederim yinede. sorun hallolmuştur! :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aysell_84

atakan saol ama keşke ses codec inide indermen lazım diye uyarsaydın daa ii olucaktı. =) bi uyarı geliyodu ilk başta hatalı sanırım diye dikkate almamıştım ama biraz önce oraı tıkladıımda kendisi yönlendirdi =) tşk ederim yinede. sorun hallolmuştur! :)

Sen teker teker codec mi indiriyordun bunca saat? Bir sürü codec paketi var; neden teker teker, ses ayrı görüntü ayrı... Enteresan...
  • pfff! aynen ööle oldu. bi sorum daa war dvd izlenemezmi bu tür oynatıcılarla?
  • bu dvd oynatmak içinmi?
  • Kardeş ben her türlü filmi izledim bu programlarla. Sorun olursa burdayım ( sorun olması imkansız bu pro larla :) )
  • saol yardımın için
  • google dan k-lite mega codec pack i arattır pc ne yüklersen istediğin video yu açabilirsin . kolay gelsin
  • total video converter diye bi program var hem video formatlarıyla oynama şansın olur hemde Total player diye medya oynatıcısı var onun butun filmleri onunla seyretmen mumkun.K-Lite Codec indirmeyide ihmal etme.
  • Tşk.ler =)
  • en güzeli codec media player bürün dosya formatlarını açar ok
  • benimde tavsiyem Gom Player hemde free zaten ne istersen açar kardeşim
  • BEN O BU YADA ŞU NU TARTIŞMIYOZ K İ EN İYİSİ BU BENDE BUNU SÖYLEDİM YA OLAY BU
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

gom player

Benim kaplumbağa bağlantısıyla indiriyorum. (indirmeye uğraşıyorum)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imp_hea_tus -- 17 Ekim 2007; 13:50:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.