arkadaşlar negative arkadaşımızın yazdığı sitedenhttp://www.kyivstar.net/en/sms/index.php günde 30 adet sms atabiliyorsunuz ipniz sabitse 24 saat beklemeniz gerekiyor ama ipinizi aşağıdaki verdiğim siteden proxy kullanarak değiştirirseniz sınırsız sms atabilirsiniz kolay gelsin kötü şakalar yapmayınız.
PROXY KULLANMAK ICIN 1. adımda araçlar/internet seçeneklerine giriyoruz.. 2. adım bağlantılar sekmesine geçiyoruz, yerel ağ ayarlarını tıklıyoruz. 3. adım yerel ağınız için bir proxy kullanın sekmesini işaretleyip ip ve port numberlarını yazıyoruz ve tamamı seciyoruz hepsi bukadar. kolay gelsin.
Bende sınırsız yolluyorum sürekli İp yi değiştiriyorum burdan ufacık bir hile ile (ADSL )
Konu dağilması ama Adsl ile şu proxy mevzuna girmeden nasıl ip değiştiriyorsun. Benim ip aldığım günden beri aynı. Bu arada sms servisi için, proxy bilgisi için teşekkürler.
Bu arada ayıptır söylemesi bir iki arkadaşa
Bu telefonun calinti oldugu gorulmus, yeriniz tesbit edilmistir. Az sonra yerel guvenlik gucleri sizinle irtibat kuracaklar. Telefonunuzu kapatmayiniz. TURKCELL
diye mesaj attım. 5 dk. sonra beni aradılar ne var ne yok diye. Adımızmı çıkmış ne?
Eleman, sen ADSL başvurusu sırasında Statik Ip özelliği ile açtırmışsın yani İp adresin sürekli aynı !! Ama ben dinamil ip ile aldım ki çogu abone belirtmedikçe dinamik ip açılır, Sistemden baglantım kopmadan icq msn baglantısı falan 10 sn içinde DNS leri değiştiriyorum ve İp de değişiyor, tekrar sıfırlanıyor o sitede hakkım, oke
benim oyle bi sansim yok kablonet'te sabit ip war :((( bugun yollayamiyom yani.. dun aksam tam 82 tame yollamishim eheheh :))) your limit has already reached diyoo
quote:
Orjinalden alıntı: eleman Bu telefonun calinti oldugu gorulmus, yeriniz tesbit edilmistir. Az sonra yerel guvenlik gucleri sizinle irtibat kuracaklar. Telefonunuzu kapatmayiniz. TURKCELL