Şimdi Ara

Netteyken Ani Pc Kapanması???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 saat kadar önce internetten tv izlemek için yayın online'a bağlandım ve tam o anda pc kendini kaybetti. Anlam veremedim ve herşeyi adım adım tekrarladım, tekrar yayın online'a tıkladığımda bilgisayar yine kapandı. Garip olan sadece bu değil, pc normal bir şekilde kapanmıyor, elektrik kesilmiş gibi aniden kararıveriyor ve tekrar başlarken disk doğrulaması yapıyor.
    Mevcut bilgi düzeyim konuyu anlamlandırmakta çaresiz kaldı
    Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• Sorun hala devam ediyo arkadaşlar, yokmu bir fikri olan. Sorun değil pc den artık tv izlemeyiz ama bu arıza kafamı karıştırıyo??? Yardımcı olabilirseniz çok sevinicem
  • alla allaa

directx ten kaynaklanıyo desem olumu bilmem...bu işlem için bilgisayara activex yükleniyomu ki biliyomusun uyumsuzluk acısından oda olabilir...bir tek orda olması ok ilginç güvenli kipteyken denedinmi aynı sorun yaşanıyomu.
  • antivirüs ve spay programlarıyla makinanı tarat muhtemelen virüs yada spay olabilir önce bunları bir dene bakalım
  • Benimde aklıma ilk gelen virüs oldu ve uzun süredir kullandığım avast ile tarattım herhangi bir şey bulamadı. Spybot-SD ile de tarattım ama birşey yok. Son olarak explorer'dan şüphelenip Firefox kurdum ama o da bu uygulamayı desteklemiyor olsa gerek programı açmıyor. Güvenli kipte sonuç vermedi... Yav ne şahsiyetsiz bir arıza nnerden kaynaklandığını anlayabilsem derhal girişcem pc ye ama belirti bile yok herşey yolunda görünüyor.
    Biraz da iyi tarafından bakayım Firefox'a geçtim bir vesileyle Bana biraz hızlı gibi geldi haksızmıyım??
    Yinede sağolun arkadaşlar, inşallah çözerim yakında
  • DOSTUM MERHABA EGER ANLATTIGIN OLAYDA SİTEYE BAGLANDIGINDA BİR UYARI MESAJI ÇIKIYORSA BİLGİSAYARINA VİRUS GİRMİŞTİR HAYIRLI OLSUN!

AMA UYARI ÇIKMIYOR ve VİRUS TARAYICINDA virus GOZUKMUYORSA İŞLETİM SİTEMİNDE DE BİR HATA OLABİLİR.

MESELA ; XP KULLANIYORSAN Kİ; KAÇAK KULLANIYORSAN BUNDANDA OLABİLİR CUNKU XP ORJINAL OLMAYAN BİLGİSYARLAR BAZEN KENDİ KENDİNE KAPANIYOR ARKADAŞIMDA VARDI GECENIN BIR YARISI PC KENDİ KENDİNE AÇILIYORMUŞ:)
  • Sanmıyorum, virüs belirtisi ya da garip giden başka bir olay yok. Sadece "yayın online" (teknoloji televizyonun canlı yayın sağlayıcısı) penceresine tıkladıktan kısa bir süre sonra pc kapanıveriyo.. Sorun bundan ibaret
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eveet sorun yeni bir boyut kazandı. Sorunun internetle ilgisi yok, görüntü açmaya çalıştığımda (mp 10, crystal vb.) pc kapanıyor. Ama sadece internetten indirdiğim videolarda oluyor bu. Acaba geçen gün yüklediğim yeni sürüm nvidia driverlarından mı kaynaklanıyor bu durum. Bir anlam veremedim off sıyırmak üzereyim. Son olarak bide eski driver' ımı deniyim. Formata giden yolda emin adımlarla ierliyorum
    Arkadaşlar lütfen bir fikir verin ne yapayım?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kezz_up -- 20 Kasım 2005, 3:42:09 >
  • fikrim yok...elektirkten sorun olmasin ???
  • Sorun çözüldü arkadaşlar İlgenenlere teşekkürler. Ekran kartımın yeni sürüm driverından kaynaklanıyormuş, eskisine geçtim ve düzeldi. Garip, Asus gibi bir markadan ekran kartı al ve driver güncellemesine git, sonuç video açarken bilgisayarın kapansın. Bu konuyu bide Asus' a geçelim bakalım ne gibi bir izahları olacak???
    Bu arada "country_boy" yanlış anlaşılmak istemem ama bir fikrin yoksa ve yardımcı olabileceğini düşünmüyorsan, yorum yapman da gereksiz olmuyormu???
  • bi de demezlermi şu üreticiler...

adamlara bilgisayarda şöyle bir sorun çıktı siye sorarsın hemen lafı yapıştırırlar.

"yeni sürüm driverları yükleyin..."

hadi len..
  • Sorma hemen çamuru sana atar çıkarlar işin içinden. Hayır hiç aaklımdan geçmedi böyle bir sorun olduğu, az daha formata girişiyodum
    Akşam Asus'a bir mail geçicem cevabı burdan paylaşırım sizinle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.