arkadaşlar baktım böyle topicler açılınca baya bi eğleniyoruz,o yüzden dedim bir tane daha açalım... ama insanları eski hikayelerle baymamak için konuyu biraz değiştirdim... haydi bakalım,ilki benden(burası çok klasik olmaya başladı):
arkadaşlar yahoo üyesiyim... satranç oynamayı da çok severim... bir gün işte yahoo'dan girdim,oturdum bi masaya,elemanın biriyle oynadık ettik falan... galiba birkaç el oynadık,sonra aynı adamdan sıkıldım ve çıktım... hani her bi odaya girdiğinde yan tarafta masalar ve oturanlar,aşağıda da küçük,chat için ayrılmış beyaz bi kısım var... oraya bi bakayım dedim herhangi biri konuşacak olursa ben de iki çift laf ederim diye... bakarken bakarken nickini unuttuğum bi arkadaş bi anda şöyle bi mesaj yolladı:"ulan aranızda hiç türk yok mu ulan?!". ben zaten kafenin ortasında koptum,sonra cevap verdim ben Türk'üm ve buradayım koçum... sonra bu cevap yazdı "helal sana bee... ulan bu gavurların içinde buldum birisini..." sonra biraz muhabbet falan derken ben buna dedim gel oynayalım diye,bu sordu nasıl olcak diye... ben dedim bekle masa kurup davet gönderecem diye...
biraz sonra baktım adamdan ses seda çıkmıyo,gene o eski yerde sordum neden gelmiyosun diye... bunun cevabı beğenirsiniz:"e davet falan gelmedi ki..." lan torik!dalga mı geçiyon?postacıyla mı gelecek davet?düğün davetiyesi mi bekliyon?demedim tabi... neyse dedim sen de ben de oturup ayrı ayrı masalarda oynayacaz,bu demesin mi ben bu gavurlarla nasıl oynayacam diye... ulan,ulan... o gün bana mı komik geldi,yoksa sahiden mi komik idi bilmiyorum,ama bildiğim birşey varsa;kafedekiler bana deliymişim gibi bakıyolardı...
beni kan tutar arkdaş ben de kan la ilgili aratırma yapmam gerekioo ödev ne yapim 1 gün içinde 4 defa bayıldım kan yüzünden ölüodum