Şimdi Ara

Network avr tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır kullandığım yamaha rx-v357 den artık hdmilı bir avrye geçmek istiyorum.
    bütçem 1500tl civari.
    Ps3, pc ve projeksiyon bağlı olacak. Hoparlör sistemim eski bir yamaha seti. Bu yıl içinde ev değiştireceğim için şu an hoparlörleri yenilemiyeceğim.

Önemli bulduğum özellik AirPlay, internet radyo ve dlna. Son olarak 3 modele kadar indim ama burda karar vermekte zorlandım fikir ve görüşlerinizi merak ediyorum. Öncelik sırasına göre aklımdaki ürünler şunlar:

1.yamaha rx-v473 (1200-1400tl) dahili wifi yok sadece lan ama yamaha güvendiğim bir marka.

2.Pioneer VSX-921-K (1800tl) dahili wifi yok ama ödüllü bir ürün genel olarak herkes çok memnun, amazonda 600tl olması burda fiyatının 3 katı olması düşündürüyor, bütçemi de biraz aşıyor.

3.sony STR-DN1030 (1200tl) cnet tayfası çok beğenmiş, dahili wifi var ama sonyye biraz önyargıyla bakıyorum ps3 cinavia olayından sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: garezil

selamlar,
    Yıllardır kullandığım yamaha rx-v357 den artık hdmilı bir avrye geçmek istiyorum.
    bütçem 1500tl civari.
    Ps3, pc ve projeksiyon bağlı olacak. Hoparlör sistemim eski bir yamaha seti. Bu yıl içinde ev değiştireceğim için şu an hoparlörleri yenilemiyeceğim.

Önemli bulduğum özellik AirPlay, internet radyo ve dlna. Son olarak 3 modele kadar indim ama burda karar vermekte zorlandım fikir ve görüşlerinizi merak ediyorum. Öncelik sırasına göre aklımdaki ürünler şunlar:

1.yamaha rx-v473 (1200-1400tl) dahili wifi yok sadece lan ama yamaha güvendiğim bir marka.

2.Pioneer VSX-921-K (1800tl) dahili wifi yok ama ödüllü bir ürün genel olarak herkes çok memnun, amazonda 600tl olması burda fiyatının 3 katı olması düşündürüyor, bütçemi de biraz aşıyor.

3.sony STR-DN1030 (1200tl) cnet tayfası çok beğenmiş, dahili wifi var ama sonyye biraz önyargıyla bakıyorum ps3 cinavia olayından sonra.

Pioner 921 al bak keyfine üstat fiyatta o değil bilginiz olsun onlar liste fiyatı gecen ay kampanya ile 1000 tl bir sürü satıldı su anda da 1200 e her yerden alırsın istanbulda proav Ankara'da gsa elektronikten telefonda fiyat al netten bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VSX-921 i 1200 tl civarı bulabilirsin.Vsx-921 doğru bir seçim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer N-50 Network Audio Player
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.