Şimdi Ara

Receiver tavsiyesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim recever ve uydu felan artık demode oldu.Çanak felan küflendi.Şimdi bana Hdmi çıkışı olan yanında çanağı ve lnbsi + kablosu olan bi model söylermisiniz?? Fiyat / performans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 9 Haziran 2010; 11:34:18 >

• Hepsini bir arada satan bir yer duymadım ama ayrı alabilirsin

1- Next YE 15000 HD uydu alıcısı alacaksın (yeni abone olabilir ya da varsa eskisini değiştirebilirsin kampanya dahilinde) Fiyatlar sitesinde var. PVR özellikli alabilirsin bu da 6 ay bedava sanırım 18500 modeli

2- 90cm çanak alacaksın (her yerde satılıyor) NextStar çanak olabilir.

3- Bir de kablo ile LNB alacaksın. Bu da heryerde var ama SHARP LNB düşük gürültü oranında bir modelini alıver. Full hd diyorlar ama alakası yok. LNB'nin hd si olmaz zaten
  • atlanta hd box bütün işini görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 16 Haziran 2010; 19:01:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

dreambox 800hd bütün işini görecektir. izlenmedik kanal kalmasın ;)

dostum sakamisin ya her reciever tavsiyesi isteyene dreambox 800 hd yazmissin

eger arkadasin tabiki butcesi yetiyorsa son derece mantikli bir tercih olur ama en uygun fiyatada hd birsey istiyorsa hiremco turbo hd, + sharing de yapabilir malum

• atlanta hd box

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 16 Haziran 2010; 18:58:42 >
  • Arkadaşlar bir modelde bana tavsiye edebilir misiniz? Dreambox araştırdım performans iyi ama görüntü kalitesi pek güzel değil diyorlar özelliklede hd'de.
    Birde bu dreambox'da ethernet bağlı olmadığı zamanlar normal diğer uydulardaki yayınları (şifresiz olanları) izleyemiyor muyuz?
    Ayrıca dreambox için yıllık server aboneliği vs. gerekiyormuş bunlar hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz? Bunun dışında hangi hd model tavsiye edersiniz, Hiremco Titan X HD güzel gibi fiyatıda diğer hd'lere göre baya aşağıda???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

eger arkadasin tabiki butcesi yetiyorsa son derece mantikli bir tercih olur ama en uygun fiyatada hd birsey istiyorsa hiremco turbo hd, + sharing de yapabilir malum

Hiremcolar nasıl acaba bizim bütcede 250tl yi geçmeyecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Tv tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Hiremcolar nasıl acaba bizim bütcede 250tl yi geçmeyecek

Ya beyler ben simdi turbo hdyi 2 ayi askin suredir kullaniyorum, forumda bu cihazla sorun yasamis insalarda var malesef tuner problemi ozellikle, bu problemin sizde yasanmayacagi kesinse kesinlikle cihazi oneriyorum, trt hd cikti malum, sacma sapan yayin bile olsa mal gibi bi saat yayina bakiyorum, lig kapanmadan 1 ay boyunca sharingle sorunsuz kusursuz malum yayini izledim, eee simdi ben bu urunu ovmuyeyimde napiyim, bu fiyata hem sharing yapiyorsun hem hd izliyorsun,

eger turbo hdyi alacaksiniz ben sahsen mediamarkttan aldim, sorun cekmedim, sizde gene buyuk alisveris merkezlerinden alin, kucuk yerlerde sorunlu cihazlar kalmis olabilir,

titana gelince aralarinda tek fark turboda rca ses cikisinin ve modul girisinin falanda olmasi, titanda tuner problemiyle ilgili daha birsey cikmadi, sorunsuz bir alete benziyor, eski uydu alicini getir titani gotur diye bir kampanya baslatiyo hiremco birkac gune detaylari aciklanicak bu kampanyada mantikli gozukuyor eger fiyat iyi olursa, mmde titan 229 liraydi 175e falan vericeklerse iyi yok 200+ uydu alicinsa degmez.

bu fiyata sanirim birde birtek baff2000 var, ama onu kullananda pek yok, yerinizde olsan hiremcoyu alirdim hem turk mali, yapan adamlar en azindan burda cihaza bisi olsa gidip halledersiniz, baffin teknik servisi hakkinda bilgim yok, ama ben suan turbo hd yi kesinlikle oneriyorum mukemmel cihaz

• Hiremco zaten aklıma yatıyor.Fakat yanında hangi lnb yi ve kaçlık çanak alacağımı bilmiyorum.Ayrıca bu sharing dediğiniz Free Lig Tv mi oluyor?
  • şimdi sizden yardım istiyorum bizim salonun tv izleme mesafesi nerden baksan 4 metre var. 102 lcd full hd tv almayı düşünüyorum. öncelikle bu küçük müdür ? ikincisi hadi tv yi aldım forumu baya bi okudum görüntü kalitesinin iyi olması için diğer birçok özellik de olmalı. lg 42lf2500 ü almayı düşünüyorum. çanak kullanacağız buyuk ihtmalle nasıl bir receiver almalıyım. benim için öncelikle görüntü kalitesi önemli. ya da şimdi almalı mıyım yoksa hd yayınların biraz daha yayılmasını mı beklemeliyim ?
  • Bu konuda sana tek tavsiye edebileceğim cihazn ATLANTA HD BOX olacaktır. Şu anda piyasada bulunan en kaliteli üründür. Forumdaki Atlanta HD Box konusuna bakarsan cihazla ilgili tüm yorumları görebilirsin. Ayrıca candostum nickli arkadaş sana güzel bir fiyatta verecektir.
  • peki şuanda karasal yayınları full hd ile gusel isleyemezsiniz diolar buna ne diyorsunuz 106 eranda zaten hd ready çok az var piyasada. ne yapalım lcd mi almıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lizavetta

peki şuanda karasal yayınları full hd ile gusel isleyemezsiniz diolar buna ne diyorsunuz 106 eranda zaten hd ready çok az var piyasada. ne yapalım lcd mi almıcaz ?

46 47 inch tvler 1700 civarindaydi mediada istersen onlardan al 40 alcagina, 4 metreden izliyceksen 2 decoder arasi goruntu farkini anlaman zor olur, ancak hd veya sd ise anlayablirsin. all bi full hd 46 inch gitsin, bide parana gore turbo hd, atlanta hd, yada dreambox800 hd , al bitsin. hd yayinlarda artmaya basladi iyice artmasinin beklemeninde bi anlami yok.

bu arada evet dostum free lig tv and other channels
  • maddi durum kısıtlı biraz :D forumu okudukça fikrim değişiyor şimdi de plazma mı alsam diyorum.. :) sd yayın izleyeceğiz çoğunlukla..
  • Arkadaşlar bu hiremco titana share oluyormu yani ethernet girişi felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Arkadaşlar bu hiremco titana share oluyormu yani ethernet girişi felan

olmami
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.