Selamlar. Max 40k (daha düşük olursa ne âlâ) bütçede televizyon arıyorum. Philips Ambilight serisi hoşuma gidiyor ancak 55PUS8108, 65pus8848, 65pus8808 vs. Vs. Birçok modeli var. Aradığım şey 120hz yenileme hızı. Ha çok gerek var mı derseniz çok da gerek yok. F/P bir ürün arıyorum. Gönlüm Ambilight serisinden yana. Önerilere açığım. Geri dönüşleriniz beni mutlu edecektir... |
Tv tavsiyesi
-
-
Arkasinda ışık var diye kotu bir tv almis olursun. Ambilight dediğin şeyden 3 gunde sıkılırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips'i geçelim bence..
şuan 120 Hz'de fiyat performans olarak en mantıklı cihaz 55QNED86T6A bence hem QNED görüntü kalitesi hem 120 Hz..
120 Hz dediğinde 40.000 TL'nin üstüne çıkıyor LG - Samsung gibi premium markalarda zaten..
55 inç LG QNED AI QNED86 4K Smart TV 2024 - 55QNED86T6A.APDZ | LG TR
-
Anlıyorum. Önerdiğin TV nasıldır? Alternatif başka modeller vs. Var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55QNED86T6A - Baya iyi bir TV 120 Hz ve Quatum dot ve nanocell teknolojilerini içeriyor.
piyasadaki QLED'ler ile Neo Qled arası bir ürün fiyat performans olarak oldukça iyi bunun dışında samsung Q80 modeli düşünülebilir fakat LG'nin internet kullanımı ve multimedyası baya ilerde.
Birde IPS panel olması avantaj 55QNED86T6A
-
SAMSUNG 55QN85D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X