Şimdi Ara

Network dan Anlayanlar Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben şöyle bir şey yapmak istiyorum kablosuz ağlarda bir ağ göstericem mesela bunun da adını şifresiz internet koyucam buna bağlananlar hangi siteye giderlerse girsinler aslında benim açtığım bir siteye yönlenecekler böyle bir şey mümkün mü sanal ap wifi share manager mi ne öyle bir şey indirdim onla demeye çalışıcam şimdi ama olmazsa ben bunu nasıl yapabilirim.

Yada tp link modem kullanıyorum diyelim ki host dosyasından ayarlar gibi şu siteye girilirse bu ip ye yönlendir, bu siteye girerse şu ip yönlendir gibi bir şey ekleme şansım var mı? Olmama ihtimali olduğunu sanmıyorum sonuçta internet benim, ağ benim modem benim. İstediğim siteyi açtırmam lazım. Bir otelde görmüştüm wifi bağlanınca ana sayfa direk adamların otel sitesine yönleniyordu bunları nasıl yapabiliriz?

• Kyk ve bazı apartlarda bu sistem kullanıcı adı şifre girişi için yapılıyor. Konunun takipçisiyim bende merak ettim.
  • sanal bir ag oluşturman gerekiyor ama bunun için wifi swiche ihtiyacın var güçlü bir ag toplayıcısına ip direct tarzı yönlendirme verebilirsin baglanan aygıtlara ama amaç ne onu anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.