Şimdi Ara

network den bilgisayarıma bağlananın tesbiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, işyerinde network var. bazen bilgisayarı kapatırken bilgisayarınıza bir kullanıcı bağlı falan diyor. paylaşımım yok ama bilgisayarıma girebilirler mi? bu kullanıcıyının kim olduğunu nasıl belirlerim? bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.

• Merhaba,

Eğer Win98 kullanıyorsan o an online olarak ağ izleyicisinden görebilirsin ama zannedersem sonrasındaki işletim sistemlerinde bu özellik yok.

İnternet te bu gibi durumlarda kullanılmak üzere log programları var diye biliyorum. Bir aratmayı dene bulacaksındır mutlaka.

Kolay gelsin.
  • Kullandığınız işletim sistemine göre farklılıklar gösterir.Win2 winhome ve xp de başlat denetim masası yönetimsel araçlar bilgisayar yönetimi paylaşılan klasörler oturumlar bölümünde bilgisayarınıza oturum açmış kişileri görebilirsiniz..
  • bağlanırlar ruhun duymaz hemen internetten bi port scaner alıp açık portları tespit et
    sonra onları kapat
    paylaşım ile alakası yok
  • vay yavrum vay ya ...................olm bırbırınızden vınaptan bır parca bıle dınlesenız ,,,paylasımdan yanı....o yazı cıkar zuahhahhahahahhahahahha
    amuahahhahahhahahahhahah poupopıpoıpoıp

yarıldım gulmekten.................................................

belkı baska bır ulkeden bırı fln baglıdır zuahhahhahahhah ehuehueheuueueueuuu
    muaghahhahhahahahaa
  • eger cıkan o yazıya evet,,,dersen senın bılgısayarına baglı olan adam,,,,o bılgıyı cekemz duruma gelır,,,,buna baglı olarak bılgısaylardan bırı gecıcı ,olarak donar veya takılır...........................amuahhahahahhahaha hala guluyom ya zuahhahahahahahahahhah
  • Bunda bu kadar gülünecek ve dalga geçilecek ne var anlamadım ??
    C4UZMAN sen direkt bilgisayarcı olarak doğdun sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu c4 bakmayın zaten sorunu anlamamış (bi de guluyor ha ha ha ben ce siz şimdi haline gülün).İşin aslı şu, 98 ağında sabah gel bir bilgisayardan 1 belge çek istersen 10 kb olsun daha sonra belgeyi çeken makınayaı kapatın. akşam kaynak makınayi yani belge çekilen makınayı kapatırsan bahsettiğiniz o uyarı mesajı çıkar yani bilgisayar dahada o makıne nın bağlı olduğunu sanar bunun sebebide 98 sekiz Network kabiliyetinin win2K ve WinXP kadar gelişmemiş olmasından kaynaklanır.

:))
  • c4 harici arkadaşlara teşekkür ediyorum. işyerinde network' u mp3 dinlemekte kullanmadığımız gibi zorunku hallerde kısa süreli şifreli paylaşım veriyoruz. bahsettiğim olay bunun dışında. işyerlerinde genelde kendini hacker sanan biri bulunuyor. ben de bundan çekindim. yardımlardan faydalanacağım. işletim sistemi win 98. bilgisayarı network' den gelecek bu tür misafirlerden korumak için freeware bir program bilen varsa ve söylerse sevinirim...
  • @98
    Run»netwatch
  • teşekkür... ağ izleyicisi yüklü değilmiş. yükledim ve çalıştırdım...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by C4UZMAN</i>
    <br />amuahhahahahhahaha hala guluyom ya zuahhahahahahahahahhah
    amuhahahhahahhaahhahahhahhah zauhahhahahhahahhahhahh zaziiiizuuuzuuzaaaa<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Brüst, çüşşşşşşşşşş...
  • zone alarm kurabilirsiniz..
    paylaşım vermeyin
    dosya almayın
    hack sitelerinden dosya almayın((trojanlıdır yüksek ihtimal))
    maillerinize gelenlere dikkat edin
    her önünüze gelene evet demeyin..
    kolay gelsin:)))
  • netstat cekersin gorursun.iptools la daha piratik sekilde gorebilirsin ve daha fazlasi
  • mp3 leri ağdan okutma bence.Tamam LAN bant genişliği yüksektir ama, boşu boşuna network trafiğini arttırmış olursun.Boşver HDDler dolsun, herkes kendi PCsinden çalsın müziklerini.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by inspector</i>
    <br />c4 harici arkadaşlara teşekkür ediyorum. işyerinde network' u mp3 dinlemekte kullanmadığımız gibi zorunku hallerde kısa süreli şifreli paylaşım veriyoruz. bahsettiğim olay bunun dışında. işyerlerinde genelde kendini hacker sanan biri bulunuyor. ben de bundan çekindim. yardımlardan faydalanacağım. işletim sistemi win 98. bilgisayarı network' den gelecek bu tür misafirlerden korumak için freeware bir program bilen varsa ve söylerse sevinirim...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

network administrator'unu unutmusa benziyorsun [arindr]
    sen ne yuklersen yukle, adminin ne diyor ise o olur

ugrasma [bye]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.