Network üzerinden kullanabileceğimiz bir fax programı alıyorum, gelen faxlar bilgisayara gelsin, ben ilgili kişilere bunu yönlendirebileyim, istediğimden çıktı alabileyim.. Vista üzerinde kullanacağım. Ne önerirsiniz? Ne var bu tarz program.
Google'dan network fax server filan yazdım ama eski programlar filan çıktı genelde.
Actfax (Active fax) harika bir programdır bütün windows versiyonlarında calışmaktadir linux destegide vardır..
Not: External Modem Kullanın .. internal modem kullanmayın cok sorun yasarsınız..
tesekkur ederim.
Merhaba, Bizde şirkette GFI fax maker kullanmaktayız fakat şöyle bir sıkıntım var. Cisco santral üzerinde bulunan analog fax portlarındaki 3-4 tane hat üzerinden,GFI aracılığı ile de mail olarak faxları almaktayız.Sıkıntı şurdan kaynaklanıyor ki bu hatlar cisco santral üzerinden geldiği zaman faxlarda eksiklik,tam görüntüleneme gibi durumlar oluyor. Fakat,cisco santral yerine direkt hat üzerinden bağlantı gerçekleştirdiğimde bir sıkıntı yok. santral üzerinde bitakım konfigürasyon değişiklikleri mi yapmak gereklidir...
Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme