!!!!!!!! Meraba arkadaslar ben bu foruma yeni uye oldum.umarım birbirimize faydamız dokunur..
benim problemime gelince.
Ofis içerisinde 15 pc var.adsl modem 1 pc ye bağlı oradanda swith ile diğer pc lere dağılım yapıyoruz.bütün pc ler birbirini görüyo.dosya transferlerinde hiçbir sorun yok.
YALNIZZZZZZZZ
Gün içerisinde bazı pc ler internete bağlanamıyo.Benim pc de internet bağlanısı varken diğerlerinde olmuyo.Fakat switc in fişini cıkartıp tekrar taktığımda sorun kalmıyo.gün içerisinde bu sorunla cok sık karsılasıyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.Herkese teşekkürler
network te ip yapılandırman nasıl ? bununla ilgili bir sorun olabilir. Terminaller in virüs ve spy ile ilgili sorunları olabilir dışarı ve içeri çok yoğun trafik varsa pc ler internet bantgenişliğini azaltacağından, internet yavaşlıyordur. pc lerin ne yaptıklarına bakman gerekir. bu sorular çoğaltılar bu kontrolleri yap üzerine yine konuşalım
Öncelikle cevabın için teşekkür.
İp lerde bi problem oldugunu düşünmüyorum.İlk olarak bende bu şekilde düşündüm Ip lerin hepsini elle verdim.Ama sorunum yine devam etti.Spayware ve smantec yüklü taratıyorum ama bişey bulamıyo.
Her kesildiğ-inde swiçh in fişini söküp takmaktan bıktım:(((((((
Yogunluk iste sadece internete bağlanılıyo onun haricinde network üzerinde hiç bir yoğunluk olmuyo.
switchle ile ilgili bi proble olabilirmi?
Cevaplarınızı bekliyorum
swich ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum sadece internet in sorun çıktığını yazmışsın. eğer PC üzerinden çıkıyorsa DMZ yapmışsın, eğer öyleyse internet in ne ile paylaştırıyorsun, paylaştırdığın üçüncü parti bir yazılım mı onda sorun olabilir. bir ara bende antivirüs programı vardı. bende bilgisayar ı restart etmek zorunda kalıyordum. sorunu antivirüs te buldum daha detaylı bilgi verirsen çözeriz acil se msn e gel
bizede anlatın öğrenelim. lazım olur belki
PCI Adsl modem kullanıyomuş ilk ondan şüphelendim ancak swich kapatıp açınca düzeliyormuş büyük bir ihtimal swich te sorun var swich i değiştirmeyi denicek olmazsa modem i sonucu haber veririm