Şimdi Ara

Network ü ipsec veya firewall ile kısıtma için Firewall tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uydu üzerinden (Tüm bağlantım gelen-giden uydu üzerinden) Mail haberleşmesi kullanıyorum,
    Dolayısıyla 1mb ı yaklaşık 10$ gibi ücreti var.
    Bana veya sisteme koyabileceğim Firewall sistemine ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir?
    firewall koyma amacım;
    Uydu üzerinden haberleşirken 1 byte a dahi ücret ödüyorum. Bundan dolayı ben sadece kullandığım ve gerekli olan data ya para ödemek.
    Kısacası Mail haberleşme data sı hariç hiç bir haberleşme datasına (Buna güncellemeler,updateler ve boşuna gönderilen-alınan datalar dahil) para ödememem gerekli.
    Sadece mail portlarımın açık olması yeterli tcp 25-110
    (Sistem zaten pahalı, ayda en az 400-500 $ ödemekteyim, bu fiyatı minimize etmek gerekli)
    Sistemin bağlı olduğu bilgisayara IPSEC ile ilke oluşturdum, istediğim zaman açıp kapatabiliyorum fakat ben olmadığımda sistem 3g modem ile internete bağlanmıyor.
    Bana önerebileceğiniz data yı kontrol edebileceğim en hesaplı firewall nedir? yazılım olarak değilde hardware olarak
    Başka bir sisteme NETGEAR fvs318 kurdum ve aylık maliyet minimum a düştü. (Netgear fvs318 yurtdışından gelmişti. (türkiyede bulamadım)
    Yardımlarınız için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caddacan -- 1 Temmuz 2012; 14:42:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.