Bildirim
Neverwinter mi Archage mi Blade and Soul mu Titan Siege mi ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Blade and soul
Ama simdi ne beklediğinde önemli oyundan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Laminon
Blade and soul
Ama simdi ne beklediğinde önemli oyundan
hocam oyuncu sayısı ve pazar aktifliği istiyorum özellikle hocam siz olsanız bu oyunları istediğim özelliklere göre nasıl sıralardınız? -
Blade and soul oyna ben de biraz oynadım oynayan arkadaşlarım baya var ay an o Yazdıklarını arasında en çok bns de oyuncu var ve hard bir pvp sistemi var
Archeage de oynadım çok güzel oyundur ama birazcık pay2win
Never ölü zaten
Titan hakkında bilgim yok pek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Laminon
Blade and soul oyna ben de biraz oynadım oynayan arkadaşlarım baya var ay an o Yazdıklarını arasında en çok bns de oyuncu var ve hard bir pvp sistemi var
Archeage de oynadım çok güzel oyundur ama birazcık pay2win
Never ölü zaten
Titan hakkında bilgim yok pek
sağolun hocam anladığıma göre archage ve newerwinter ile zaman kaybetme diyosunuz. -
NeverWinter ölü zaten bunu geç bence
Archage oynayacaksan bir şeyler feda etmen gerekiyor zaman ve para gibi .
Titan Siege 15 dk falan baktım zamanımızın oyunu değil düşük bütçeli yapılmış bir oyun gibi tek oynayacaksan eğlenemezsin yani.
Blade and soul Kesinlikle denemen gereken oyunlar arasında ben bıraktım ama oynarken eğlendiğim oyunlardan oyuncu sayısı ve pazar olayı güzel craft sistemi güzel biraz uzun sürüyor sadece ama craft ve pazar yaparak parayı bulmuştum. Yeni bir sistem gelmediyse partyce pvp yapayım olayı çok iyi değil ama 1v1 3v3(tam 3v3 değil aslında sıralı sistem var yine 1v1 gibi ama yer değiştirmeli ) sistemi çok güzel ranked sistemi var tek oynaman da pek sorun olmuyor dungeonlara girerken oyuncu arama ve partye yerleştirme sistemi çok iyi çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: zzZeHiR
NeverWinter ölü zaten bunu geç bence
Archage oynayacaksan bir şeyler feda etmen gerekiyor zaman ve para gibi .
Titan Siege 15 dk falan baktım zamanımızın oyunu değil düşük bütçeli yapılmış bir oyun gibi tek oynayacaksan eğlenemezsin yani.
Blade and soul Kesinlikle denemen gereken oyunlar arasında ben bıraktım ama oynarken eğlendiğim oyunlardan oyuncu sayısı ve pazar olayı güzel craft sistemi güzel biraz uzun sürüyor sadece ama craft ve pazar yaparak parayı bulmuştum. Yeni bir sistem gelmediyse partyce pvp yapayım olayı çok iyi değil ama 1v1 3v3(tam 3v3 değil aslında sıralı sistem var yine 1v1 gibi ama yer değiştirmeli ) sistemi çok güzel ranked sistemi var tek oynaman da pek sorun olmuyor dungeonlara girerken oyuncu arama ve partye yerleştirme sistemi çok iyi çalışıyor.
sağolun hocam öncelikle. BNS yi sizde birçok arkadaşım gibi tavsiyee ettiniz bi başlayayım bir kaç videosunu izledim hoşuma da gitti.
-
her ne kadar zamanında pay 2 win olduğu için bıraksamda archeage'den sonra bir sürü oyun çıktı. hiç birinde archeage kadar büyük dünya yok ve open world pvp, faction savaşı dinamikleri açısından başarılı değiller. archeage oldukça iyi oyun ama firması biraz bok etti oyunu.
bu saydıklarınız içinde archeage 10 gümlek üstün diğerlerinden.
blade and soul pve ve open world pvp rezalet.
yalnızca arena pvp'si zevkli. tüm gün oturur arena pvp yaparım dersen oynanılabilir bir espor oyunu. mmorpg olarak pek birşey sunmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
her ne kadar zamanında pay 2 win olduğu için bıraksamda archeage'den sonra bir sürü oyun çıktı. hiç birinde archeage kadar büyük dünya yok ve open world pvp, faction savaşı dinamikleri açısından başarılı değiller. archeage oldukça iyi oyun ama firması biraz bok etti oyunu.
yalnızca arena pvp'si zevkli. tüm gün oturur arena pvp yaparım dersen oynanılabilir bir espor oyunu. mmorpg olarak pek birşey sunmaz.
Peki arkadaşlar şimdi gördüm de steamde wildstar çıkacakmış yarın o oyun hakkındaki görüşleriniz nasıl acaba? Çok sıkıcı diyen de var çok eğlenceli diyende var.
-
Bilindik mmorpg ler varken diğerleri vakit kaybı wow , eso gibi. Rift hep oynamak istediğim videolarda çok hoş gelen ama denememe rağmen ısınamadığım bir oyun. -
Archeage iyidir ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi firması oyunu mahfetti.Blade & Soul, duyurulduğu senelerde çıksaydı o zamanın en iyi oyunlarından birisi olabilirdi ama şu an için pek bi yavan geldi bana göre.Bu saydıklarınızın içinde Archeage derim ama alternatif düşünürüm derseniz Black Desert'i önerebilirim.B2P bir oyun. -
quote:
Orijinalden alıntı: NicksizKaSSaP
quote:
yalnızca arena pvp'si zevkli. tüm gün oturur arena pvp yaparım dersen oynanılabilir bir espor oyunu. mmorpg olarak pek birşey sunmaz.
Peki arkadaşlar şimdi gördüm de steamde wildstar çıkacakmış yarın o oyun hakkındaki görüşleriniz nasıl acaba? Çok sıkıcı diyen de var çok eğlenceli diyende var.
wildstar mükemmel bir oyun pve ve pvpsi , eventleri , boss kesmeler. Bir bossu spawn etmek için 50 kişi koşturduğumuzu hatırlıyorum. aynı zamanda 1 dungeonu 1.5 saatte bitirdiğimizi. Maplerdeki eventler cabasıydı all chatten event için yazdığımda hemen bir raid oluşturabiliyordum. Şİmdi oyuncu sayısı nasıl bilmiyorum ama . Steam'e gelecekse ve oyuncu sayısı artarsa müthiş olur . oyun hala yüklü bende bugün - yarın tekrar girip bir populasyona bakarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 9 Haziran 2016; 18:59:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: byalfa
quote:
Orijinalden alıntı: NicksizKaSSaP
quote:
wildstar mükemmel bir oyun pve ve pvpsi , eventleri , boss kesmeler. Bir bossu spawn etmek için 50 kişi koşturduğumuzu hatırlıyorum. aynı zamanda 1 dungeonu 1.5 saatte bitirdiğimizi. Maplerdeki eventler cabasıydı all chatten event için yazdığımda hemen bir raid oluşturabiliyordum. Şİmdi oyuncu sayısı nasıl bilmiyorum ama . Steam'e gelecekse ve oyuncu sayısı artarsa müthiş olur . oyun hala yüklü bende bugün - yarın tekrar girip bir populasyona bakarım
Hocam biraz hortlatmış gibi oldum ama kusuruma bakmayınbende günlerdir piyasada incelemediğim mmorpg oyun kalmadı diyebilirim.Aslında grafikleri oynanışı,birde en önemlisi p2w olmaması ilgimi çekmişti.Fakat size sormak istediğim son mesajınızda yazdığınız gibi player sayısı ne durumda
birde genel anlamda baktığım hemen hemen tüm yorumlarda eksi yönüne pvp yazılmış ki bu benim için gerçekten önemli bir etmen sizin görüşünüz nedir ?
-
aslında open worldde de pvp dönüyor. ortak maplerde birbirine dalabiliyorsun pvpsini kapatmamış kişilere. (Pve ile pvp serverlarını birleştirmişler). Ayrıca pvp arenalarında yapılıyor. guild de kurulmuş :http://wildstar-tr.com/forum/Konu-Wild-Turks-Guildi?pid=1291#pid1291
Ben pek girmiyorum girince de yeni karakterle görev falan yapıyorum. dene derim -
Hicbiri kaadisim.mmorpg dunyasi ikiye ayrilir; Metin2 ve digerleri...m2 tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X