Şimdi Ara

Neverwinter oynayan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
9.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 30 nisanda open beta baslıyor. free to play ama shop olacak diye bılıyorum.
  • B2p f2p olup olmiyacagi 30 nisanda mi kesinlik kazanicak yani ?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pay to Win
    Pay to Win

diyen arkadaşlara sorum. Allah aşkına birkaç oyun, olmadı birkaç somut örnek sayarmısınız bana bu pay to win meselesinden.
    Adamlar zaten açıklamış free 2 play olacak diye. Binek, şapka pet ıvır zıvır satacaklar işte. Daha milletin kafasını bulandırıp saçma sapan yorum yapınca nirvanaya mı ulaşılıyo ben onu merak ediyorum. 1-2 ay oynayıp sıkılıyosunuz zaten her oyundan bari ilgilileri soğutmayın. Cryptic-Perfect wold ortaklığı STO var aylarca çok zevk alarak oynadım, mesela onda paraylada gemi alırsın parasız da ama tüm içerik herkese açık. Sistemlere bakınca (Foundry falan STOdan arak) benzer olduklarını düşünüyorum. Grafiklerde güzel. Biraz sulanmış olsa da D&D de war (Control wizard ne yaa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco Mortis

Pay to Win
    Pay to Win

diyen arkadaşlara sorum. Allah aşkına birkaç oyun, olmadı birkaç somut örnek sayarmısınız bana bu pay to win meselesinden.
    Adamlar zaten açıklamış free 2 play olacak diye. Binek, şapka pet ıvır zıvır satacaklar işte. Daha milletin kafasını bulandırıp saçma sapan yorum yapınca nirvanaya mı ulaşılıyo ben onu merak ediyorum. 1-2 ay oynayıp sıkılıyosunuz zaten her oyundan bari ilgilileri soğutmayın. Cryptic-Perfect wold ortaklığı STO var aylarca çok zevk alarak oynadım, mesela onda paraylada gemi alırsın parasız da ama tüm içerik herkese açık. Sistemlere bakınca (Foundry falan STOdan arak) benzer olduklarını düşünüyorum. Grafiklerde güzel. Biraz sulanmış olsa da D&D de war (Control wizard ne yaa)
    Sen hayatında kaç oyun oynadın ya Pay to Win hiç görmemiş :D Al sana en basit örnek Silkroad premium değilsen oyuna giremezsin yada defalarca denedikten sonra girersin bot kullanırsan banlanırsın premium san banlnamazsın hızlı level atlarsın Shaiya para veren adam aldğı itemlerle pvp de 50 kişinin arasına girer saldıramaz sın bile denersen tek atar SuN para vermezsen asla craft yapamazsın pet alamazsın hatta iyi bir guilde bile giremezsin Sen galiba f2p yi gerçekten tamamen ücretsiz sanıyorsun Newrvinter daha şimdiden pre kullanmayanlar alamayacağı klaslar yaptı uyanda balığa gidelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 24 Nisan 2013; 14:48:51 >

• İndirmeyi düşünmüştüm dün,
    Videosunu izledim zombili iskeletli felan.
    Nefret ettiğim oyun tarzları.
    Lakin güzel bulanınız ve tavsiye edeniniz varsa lutfen bildirin.
    E, biz de oyun arıyoruz
  • Zombi yada iskelete takılma... Genel olarak CB yazıldığından ve düşük LvL'de karakter denendiğinden dolayı ezik mob olarak bunlar seçilmiş, o kadar

Ben tavsiye ederim ve 3.karakterimi denemeyi düşünüyorum.
    Bizde 15 LvL yapıp siliyoruz ve zevk verenini arıyorum doğrusu :)

Wizard, Tank ve akşam da Büyük Kılıçlı Savaşçı deneyeceğim.
    Bakalım hangisinde sonuç alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Zombi yada iskelete takılma... Genel olarak CB yazıldığından ve düşük LvL'de karakter denendiğinden dolayı ezik mob olarak bunlar seçilmiş, o kadar

Ben tavsiye ederim ve 3.karakterimi denemeyi düşünüyorum.
    Bizde 15 LvL yapıp siliyoruz ve zevk verenini arıyorum doğrusu :)

Wizard, Tank ve akşam da Büyük Kılıçlı Savaşçı deneyeceğim.
    Bakalım hangisinde sonuç alacağım.

Sizde "Vatan"loncasına düşman mısınız ?
  • Neden düşman olalım, anlayamadım ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.