Şimdi Ara

Neverwinter oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
9.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım paket satın alanlar closed betada oynayabiliyorlar. Bilen oynayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır paket almaya gerek yok
  • BSC key dağıtıyor.Biraz oynadım sıkıcı geldi ayrıca birçok şeyi gerçek parayla almamız gerekiyor sanırım
  • üyelik aldım fakat login olmaya çalışırken "you are not allowed to play right now" yazısı çıkıyor ve giremiyorum. Neden olabilir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

BSC key dağıtıyor.Biraz oynadım sıkıcı geldi ayrıca birçok şeyi gerçek parayla almamız gerekiyor sanırım
  • quote:

BSC key dağıtıyor.Biraz oynadım sıkıcı geldi ayrıca birçok şeyi gerçek parayla almamız gerekiyor sanırım

Şu an gerçek parayla sadece boost itemları, mountlar, companionlar ve keyler satılıyor. Keyler de sandıkları açmaya yarıyor.
    İlginçtir hangi forumda okusam sıkıcı yazmışlar fakat bence bayağı eğlenceli. 1 leveldan itibaren arkadaşımla oynadığımdan dolayı böyle geldi sanırım.
  • Sıkıcı deniyor neye göre sıkıcı? oyunu bekliyoruz böyle yorumlar okuyunca negatif düşünceye kapılmamak elde değil biraz açıklama yaparsa oynayanlar iyi olur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1, 2 ve 3. slotlara skill koyulmuyor yahu q,e,r dolu diğer kullanmak ıstediğim skilleri kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Şu an gerçek parayla sadece boost itemları, mountlar, companionlar ve keyler satılıyor. Keyler de sandıkları açmaya yarıyor.
    İlginçtir hangi forumda okusam sıkıcı yazmışlar fakat bence bayağı eğlenceli. 1 leveldan itibaren arkadaşımla oynadığımdan dolayı böyle geldi sanırım.

Vuruş hissiyati kötü.
    lvl10 olduk karakter halen lvl1 deki gibi görünüyor.
    Binekler galiba sadece reel parayla alınıyor
    Pet sistemi var oda reel paraya yönelik sanırım.
    Combat sıkıcı geldi.Raiderzdan sonra

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Vuruş hissiyati kötü.
    lvl10 olduk karakter halen lvl1 deki gibi görünüyor.
    Binekler galiba sadece reel parayla alınıyor
    Pet sistemi var oda reel paraya yönelik sanırım.
    Combat sıkıcı geldi.Raiderzdan sonra

Hayır mountları oyun içi parayla da satın alabiliyorsunuz. Şehri biraz dolaşın görürsünüz zaten npc'yi.

• haftasonu bitiyor galiba 3.kapalı beta olayı ?
  • oyunda savaş sistemi gayet akıcı fakat her yeni mekana girdiğimde timeout olup sunucudan baglantı gidiyor bir turlu cozemedim.

onun haricinde oyun gayet akıcı ve güzel.
  • 10 level wizard ve 7 level rogue kasabildim. Bence iki sınıfta gayet zevkli oynaması. Oyun hoşuma gitti benim. Her oyunu tek oynarsanız sıkılabilirsiniz. 2 gün süren closed beta denemesi 00:00 itibariyle bitti. Ben sadece 1 gün oynayabildim. Ve tekrar açılmasını heyecanla bekliyorum şahsen.

• ben oynuyorum 12 lvl rouge ve 11 lvl cleric ben beğendim oyunu gelecek vaat ediyor pvp sistemi iyi birde open world pvp alanı olsa tadından yenmez, bazen frame sorunu yaşıyorum oda cbt olduğundandır, görevler hiç sıkmıyor skil sistemini çok beğendim tab a koyabildiğimiz skiller bayağı zevkli oluyor skillere ekstra özellikler vb. ekliyor

final sürümünde kesinlikle başlamayı düşünüyorum ,cryptic stüdyolarının oyunları güzel oluyor şimdide arkalarında perfect world var son zamanlardaki en düzgün f2p oyun yayımcısı bakalım nasıl olacak
  • Launcher patching diye kalıyor, bazen bir süreden sonra oyuna girmeye çalışıyor ve fatal error veriyor.
  • oyun baya iyi bence ama ne zaman açılır acaba hala sadece haftasonu açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

oyun baya iyi bence ama ne zaman açılır acaba hala sadece haftasonu açılıyor

Aynen ya tam tadını almışken oynayamamak çok kötü oluyor. Closed beta başlayalı 2 hafta kadar mı olur? Bir de sanırım bu üçüncü betaymış?

• Bu kadar beta yaptıklarına göre oyun baya iyi olacak tam sürümde ama ne kadar sürecek bu betalar ne zaman açılacak bilsek güzel olurdu:(
  • "you are not allowed to play right now" hatası war bendede sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakeren

"you are not allowed to play right now" hatası war bendede sebebi nedir?

Şuan Beta haftasonu bitti açık değil yani oyun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.