Şimdi Ara

neverwinter oynayan varmı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oynadım ancak şehirden cıkmayınca bidaha girmedim oyuna sıktı yani.
  • Wow tarzı f2p oyun arıyordum. Neverwinter'a başlıyorum. Oyunu indiriyorum, yarın oynamaya başlayacağım. Oyunda gerek maddi gerek manevi destek vermek isteyenler pm.
  • bence hiç başlamayın . ilk çıktıgında çok güzeldi hakkı yenmez ama adamlar içine etti oyunun. tam pay2win oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracham

bence hiç başlamayın . ilk çıktıgında çok güzeldi hakkı yenmez ama adamlar içine etti oyunun. tam pay2win oldu

pay2win olsun herşeyi kasarakda yapabilirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfckr14

Loncanizin adi nedir hocam ? Biz 4 arkadas aktif olarak oynuyoruz.bi goruselim g230 u 125 liraya satan adam

aktif 4 kişiydiniz nezaman pm attiniz zindan için allah askına yusuf ...
  • Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım 30 level oldum ama kafamda deli sorular tabi ki Oyun içinde size nasıl ulaşabilirim konuda nick vermemişsiniz sanırım ya da ben göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangez -- 3 Nisan 2015; 15:27:54 >
  • Oyuna başlamaya değer mi arkadaşlar eski bir ultima ve wow oyuncusu olarak ve çoğunlukla pvp yapan biri olarak beni tatmin eder mi oyun ? Başlayın derseniz günde 3-4 saat boş vaktim, bu zaman dilimiyle bir ne kadar sürede pvp itemlerini falan tamamlarım ?
  • Nymnia kullanıcısına yanıt
    Pvp olarak sürekli aktif arena karşılaşması ve pvp'ye özel setler ve eşyalar mevcut.Bunlar pvp'de kasılan görkemle alınıyor.Birde gauntlgrym olayı var.Bu gün içinde belli saatlerde olan 20 vs 20 bölge ele geçirmeli bir müsabaka.Ayrıca icewind diye bir haritası var.Orada'da açık dünya pvp mevcut.Icewind haritasının kendi pvp setleri var.Ayrıca şuan oyun bakımda.Saat'8 de oyunun şuanki en büyük patch'i geliyor.Örneğin lvl sınırı 70'e çıkıyor ve paladin sınıfı geliyor.Bunun haricinde oyun p2w.Ancak para harcamadanda biryerlere gelmek mümkün.
  • merhaba arkadaşlar 3 aydır oynamaktayım yaklasık oyunu , pvp dengesi yok oyunda assassinler tek atiyor herkese . ve simdiki gelen uptade ile herşey daha zor olacak p2w oyun ama herşeyi emek vererek yapabilirsin biraz zaman alır . asil simdi p2w olucak oyun tr guildlerinde cok sıkıntı cektik arkadasımla beraber oynuyoruz ve yabancı bir guilde girdik zerg timedan tutun herşeyde yardımcı oluyorlar cünkü elemanlar kasmış. tr guildlerinde yardım 0 zindana çagırılmıyorsun bile bot gibi kendi capında eğleniyorsun oda sacma , bakalım akşam uptade kaç gb gelcek oda asikarda girince görücez 1ay daha kasalım beğenmessem bırakıcam oyunu. 25 30 yaş arası arkadaslar varsa 10 kişi felan guild kurabiliriz kendi aramızda sürekli oynayacak arkadaslar varsa türk oyuncuların sunucuda yas sınırlaması cok düşük ve sürekli argo kullanıyorlar bu yüzdende tr playerlarıyla ilişkiyi kestim oyun ici aklı basında elemanlarla oyun oynanabilir ama ergen sınıfı ile mümkün değil lafım size değil yanlış anlamayın ama türkleri oyunda kötü gösteriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Wow tarzı f2p oyun arıyordum. Neverwinter'a başlıyorum. Oyunu indiriyorum, yarın oynamaya başlayacağım. Oyunda gerek maddi gerek manevi destek vermek isteyenler pm.

maddiyat olarak siz kendiniz yapıcaksınız herşeyi suan 70 level icin uptade gelicek akşam saat 20,00 da siz karakterinizi kasin biz size yardım ederiz her sekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracham

bence hiç başlamayın . ilk çıktıgında çok güzeldi hakkı yenmez ama adamlar içine etti oyunun. tam pay2win oldu

yıl 2015 hangi oyun para verilmeden oynanıyorki ? onu geçtim emek vererek herşeyi yapabilirsin elmas ile zen alabiliyorsun.
  • Ya oyunu indirdim fakat şehirde fps drop sorunu var anlamadım. Sinir bozucu steam üzerinden indirdim. 30 lara düşüyor fps. Cpu 8320 @ 4.7 Gpu Gtx 970. Aynı sorunu yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymnia

Ya oyunu indirdim fakat şehirde fps drop sorunu var anlamadım. Sinir bozucu steam üzerinden indirdim. 30 lara düşüyor fps. Cpu 8320 @ 4.7 Gpu Gtx 970. Aynı sorunu yaşayan var mı

Bu yeni gelen patchten önce böyle bir sorun yoktu şimdi çok ciddi kasmaya başladı oyun umarım biran evvel düzeltirler.Bende 60 level oldum full arena yaparak

70 Level arena setlerini gördüm 20k hp vereni var onlardan alabilmek için puan kasmaya başladım
  • Aynen çok kasıyor sorun var şuan.
  • Optimizasyon ozurlusu bir oyun oynamaya calistiginizi bilin arkadaşlar

Edit:şöyle düşünün lotr shadow of mordoru hemen hemen full atarlarsa 50-60 fps oynarken neverde aynı fps leri alamiyosunuz 30 fps ve alti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y0Se -- 9 Nisan 2015; 13:17:32 >
  • quote:

Optimizasyon ozurlusu bir oyun oynamaya calistiginizi bilin arkadaşlar

Edit:şöyle düşünün lotr shadow of mordoru hemen hemen full atarlarsa 50-60 fps oynarken neverde aynı fps leri alamiyosunuz 30 fps ve alti

neverwinterin icinde bir dosya var adını unuttum orada sınırlamışlar fpsyi 60 a ben cektim 144 e simdi biraz daha iyi oldu .
  • Abi oyun iyice batirdi mod 6 ile oyuna girmek gelmiyo içimden valla

• quote:

Abi oyun iyice batirdi mod 6 ile oyuna girmek gelmiyo içimden valla

aynen 65 oldum bende baydım cıktım lag var biryandan , oyun kasiyor ayni görevi defalarca yaptırtıyor adama elemantal armor icin yap babam yap paso quest kusucam valla artık .
  • Şöyle bise var LOL giriyorum ping 60 cs giriyorum 55 neverda hareket edilmiyo oynanmaz artık bence

• quote:

Şöyle bise var LOL giriyorum ping 60 cs giriyorum 55 neverda hareket edilmiyo oynanmaz artık bence

düzeltmezlerse zaten kimse oynamaz :D ona uğraşıyorlar zaten kaç gündür.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.