Bildirim
NeverWinter [PS4] ANAKONU [çıktı] [12.07.2016]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
xbox da bedava idi bu oyun.sony nin tekel olması bu nesilde güzel şeylere vesile olmaya başladı.,
1.si bedava bir oyun paralı
2.efsanevi psn plus oyunları
3. sü bu oyunların plus süresince bizde olması
4.oyun fiyatlarının artması(bu konu tartışmalı ama bence tekel olunca özellikle ülkemizde fiyatların uçması) -
quote:
Orijinalden alıntı: ykrr
xbox da bedava idi bu oyun.sony nin tekel olması bu nesilde güzel şeylere vesile olmaya başladı.,
4.oyun fiyatlarının artması(bu konu tartışmalı ama bence tekel olunca özellikle ülkemizde fiyatların uçması)
Oyunun ücretsiz sürümü 19 temmuz tarihinde çıkış yapacak . Şuanki paket oyuna erken erişim sağlıyor ve başlangıç için biraz takviye veriyor .
Oyun PC 'de , Xbox 'da Türkçe iken Ps4 sürümünde dilimizi koymamışlar . Daha denemeden listemden çıkarttım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 12 Temmuz 2016; 21:14:33 > -
Oyunla ilgili bilgi sahibi olan varmı oynanırmı oyun?quote:
Orijinalden alıntı: inciteenquote:
Orijinalden alıntı: ykrr
4.oyun fiyatlarının artması(bu konu tartışmalı ama bence tekel olunca özellikle ülkemizde fiyatların uçması)
Oyunun ücretsiz sürümü 19 temmuz tarihinde çıkış yapacak . Şuanki paket oyuna erken erişim sağlıyor ve başlangıç için biraz takviye veriyor .
Oyun PC 'de , Xbox 'da Türkçe iken Ps4 sürümünde dilimizi koymamışlar . Daha denemeden listemden çıkarttım .
Alıntıları Göster
-
bu oyun bayağı övgü almıştı ps4 e çok geç geldi ama güzel oyun.türkçe olmaması saçma oldu yakın zamanda gelir sanırımquote:
Orijinalden alıntı: saner08
Oyunla ilgili bilgi sahibi olan varmı oynanırmı oyun?
Alıntıları Göster -
pc deki hesaplarla devam edebilecekmiyiz yoksa yeni hesapmı açıcaz
crossplartform var mı yani -
İndirmeye açıldı beyler yarına inerse bi giriş yapalım bakalım. Pc de 60 level devoted cleric vardı çok eskiden yazık oldu. ps4 te sıfırdan başlanacak mış pc hesaplarındaki karakterler aktif olmayacak :( -
Baştan başlatması kötü olmuş -
Yazıklar olsun şu firmaya . Xbox one gibi Türkiye'de tutulmayan bir konsola Türkçe eklediler ama Ps4 'e eklemediler .quote:
Orijinalden alıntı: PeaceBorn
Baştan başlatması kötü olmuş
Aylarca oyunun çıkmasını bekledik yaşadığımız sürprize bakın . Bundan öte dram olabilirmi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 19 Temmuz 2016; 12:07:23 > -
oyun çok karışık geldi banaquote:
Orijinalden alıntı: inciteen
Yazıklar olsun şu firmaya . Xbox one gibi Türkiye'de tutulmayan bir konsola Türkçe eklediler ama Ps4 'e eklemediler .
Aylarca oyunun çıkmasını bekledik yaşadığımız sürprize bakın . Bundan öte dram olabilirmi .
Alıntıları Göster -
her mmorpg de olduğu gibi ilk başlaarda çok karışık geliyor evet haklısın.harita yapısı itemlar skiller ve üstüne birde ing olması dahada zorluyor insanları.umarım yakın zamanda oyun tr dil desteği gelir.olan bi dili bi insan neden oyunun içinden çıkartırkı bu nasıl bi saçmalık ?.. -
girdim oyuna bi 5 6 lw filan oldum hiç bişe anlamadan oldum zaten çıktım zevk almadım bende merakla bekliyodum bu oyunu ama gel görki türkçe yok çok saçma belki sonradan eklenir ama şimdi oynayamadıktan sonra bi anlamı yok metin2 ps4 e çıksa hilesiz efsana olur veya knıght wow sılkroad gibi oyunlarquote:
Orijinalden alıntı: btrlpksrgl
her mmorpg de olduğu gibi ilk başlaarda çok karışık geliyor evet haklısın.harita yapısı itemlar skiller ve üstüne birde ing olması dahada zorluyor insanları.umarım yakın zamanda oyun tr dil desteği gelir.olan bi dili bi insan neden oyunun içinden çıkartırkı bu nasıl bi saçmalık ?.. -
Ben dun basladım level 12 wızard ım var gayet keyıflı bır oyunmuş. Bu aksamda bır tane cleric acmayı dusunuyorum. Xbox ta Türkce olup ps4 te olmamasının akıl mantık cercevesinde bir acıklaması varmı merak ediyorum hakikaten... -
Oyunu 2011 te falan oynamıştım sonra dün girdiğimde oyunun grafikleri fena kötü geldi ya 😁 ING olması ve bu pek sarmadı oyun bakalım şans vericem yine. -
türkçe ileride bir güncelleme ile gelecektirquote:
Orijinalden alıntı: Not Today!
Oyunu 2011 te falan oynamıştım sonra dün girdiğimde oyunun grafikleri fena kötü geldi ya 😁 ING olması ve bu pek sarmadı oyun bakalım şans vericem yine.
(en azıylan öyle umuyorum) -
Umarim gelir Tr desteği. Pc ve xbix da türkçe olan oyunun Tr nin 1 numaralı konsolu olan Playstation da Tr desteği olmaması saçmalık -
Platformlar arasında oynanış destekleniyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7
Umarim gelir Tr desteği. Pc ve xbix da türkçe olan oyunun Tr nin 1 numaralı konsolu olan Playstation da Tr desteği olmaması saçmalık -
Tr dil desteğiyle ilgili bilgisi olan varmı diğer platformlarda tr dil desteği var birde oyun içinde dili değiştirebileceğimiz bir yer göremedim options bölümündede yok dil seçeneği. -
Bilgisayarda 2-3 senedir oynuyorum.İlk başlarda Full Türkçe desteği vardı.Daha sonradan kaldırdılar.Yeni güncellemeleri Türkçe'ye çevirmediler.Yarı Türkçe yarı İngilizce oldu oyun.Bilgisayardan kestiler Türkçe dil desteğini kısacası.Xbox ve Ps4'e de Türkçe dil seçeneksiz gelmesi normal.İleride de geleceğini sanmıyorum maalesef..quote:
Orijinalden alıntı: yavuzzayim
Tr dil desteğiyle ilgili bilgisi olan varmı diğer platformlarda tr dil desteği var birde oyun içinde dili değiştirebileceğimiz bir yer göremedim options bölümündede yok dil seçeneği. -
Oyunda çok farklı sıkıntılar var. En büyüğü ise bazen Envanterdeki eşyaların açıklaması yazmıyor. Kullandığım itemle karşılaştırma yapmıyor bazen. Karakter penceresinde üzerindeki itemi inspect yapıyorum açıklamayı bazen göstermiyor kullandığım itemin değerlerini göremiyorum. TR desteği neyse de bu sorunların giderilmesi lazim
Benzer içerikler
- horizon zero dawn remastered türkçe
- ghost of tsushima destan modu nedir
- witcher 1 remake
- en iyi ps5 oyunları
- witcher 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X