Şimdi Ara

Nevgross Ankara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
2
Favori
22.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msunlu

Gimsadan daha ucuzlar diyemem cogu urunde.
    Yalniz sunu rahatlikla soyleyebilirimki bir seferde 2 evi tasiyacak kadar koli alabilirsiniz ;)
    Bu harbiden sicak firsat tasinacaklara
    Rize gross falanda var.Hatta alkol sigara satan tek bir yer var marketteki şişe bira 4.50 lira orada 3.40 :) nevgrossun yanında bi yer daha vardı galiba.Gimatta 6-7 tane gross var.Hepsini dolaşın bazı ürünlerde fiyat farkılılıkları oluyor.
  • Abant su fiyati çok uygun ben hep aliyorum 1.5lt lik olanı kullanıp atıyoruz Bilginize. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

Abant su fiyati çok uygun ben hep aliyorum 1.5lt lik olanı kullanıp atıyoruz Bilginize. .
    haftalık uğruyoruz biz de malum aile kalabalık olunca alışverişi de toptan yapmak gerekiyo. evden de 10 dakka şansımıza. bim gibi kendi markalarını filan satan marketlerden de değil herşeyin her markası oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

haftalık uğruyoruz biz de malum aile kalabalık olunca alışverişi de toptan yapmak gerekiyo. evden de 10 dakka şansımıza. bim gibi kendi markalarını filan satan marketlerden de değil herşeyin her markası oluyo.

Alıntıları Göster
    nevgross ve rizegross'a arada uğruyorum, fiyatlar diğer süpermarketlere göre %10 ila 25 arası uygun. bir daha ki sefere tekel de sattığı için city gross'u tercih edeceğim. bence ankarada oturan arkadaşlar özellikle yakınlarda oturan arkadaşlar kesinlikle gitmelisiniz.
  • Gimat candir

• Fiyatlarini karsilastirma firsatimiz olmustu. Yakinsa Gimsa 'yi degilse grosslari tercih edebilirsiniz. Yoksa her sartta gimsa daha ucuz. (Su haricinde )

• quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

Fiyatlarini karsilastirma firsatimiz olmustu. Yakinsa Gimsa 'yi degilse grosslari tercih edebilirsiniz. Yoksa her sartta gimsa daha ucuz. (Su haricinde )
    Ankarada

Gimsayı tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmzu

Rize gross falanda var.Hatta alkol sigara satan tek bir yer var marketteki şişe bira 4.50 lira orada 3.40 :) nevgrossun yanında bi yer daha vardı galiba.Gimatta 6-7 tane gross var.Hepsini dolaşın bazı ürünlerde fiyat farkılılıkları oluyor.

alkol reyonu olan bir tek rize gross var, tavsiye edilir. diğer gross marketler ile aynı caddede değil bu yüzden trafik olmuyor, zaten kendi otoparkı da var,
    lokasyon olarak acity'nin yanındaki girişten 200 metre ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnyldrm

quote:

alkol reyonu olan bir tek rize gross var, tavsiye edilir. diğer gross marketler ile aynı caddede değil bu yüzden trafik olmuyor, zaten kendi otoparkı da var,

Nasıl diğer gross marketlerle aynı caddede değil? Yanıbaşında Nevgross var

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnyldrm

quote:

Nasıl diğer gross marketlerle aynı caddede değil? Yanıbaşında Nevgross var

nevgross acity'yi karşına aldığında sağdaki caddede, diğer gross marketler de o caddede, bu yüzden o caddede acayip trafik oluyor,
    city gross ise acity'y, karşına aldığında soldaki caddede, bugün oradaydım ve trafik de yoktu, kendi otoparkı da var rahat rahat alışveriş yapılabiliyor.

adresi aşağıdaki linkte:

https://maps.google.com/maps?q=39.948799,32.760939&ll=39.94926,32.765908&spn=0.01895,0.042272&num=1&t=m&z=15

• gkhnyldrm G kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk mesajında sanırım RizeGross diye bahsetmişsin o yüzden yanlış anlaşılma oldu. CityGross'tan bahsediyorsun evet o markete Acity'nin diğer yanından gidiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Dostum ilk mesajında sanırım RizeGross diye bahsetmişsin o yüzden yanlış anlaşılma oldu. CityGross'tan bahsediyorsun evet o markete Acity'nin diğer yanından gidiliyor

haklısın devreler yanmış
  • Nevgrossdan 400-500 liralık alışveriş yapmayacaksan gitmeyeceksin. Park sorunu çok ciddi bir sorun. Alışveriş yapacam diye strese giriyosun. Bir de gördüğüm bi olay var. Rafta ürün var adam aşağıda kutudan yırtıp alıyor yağma gibi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gldabc

Nevgrossdan 400-500 liralık alışveriş yapmayacaksan gitmeyeceksin. Park sorunu çok ciddi bir sorun. Alışveriş yapacam diye strese giriyosun. Bir de gördüğüm bi olay var. Rafta ürün var adam aşağıda kutudan yırtıp alıyor yağma gibi oluyor.
    kredi kartı var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

kredi kartı var mıydı?

Alıntıları Göster
    uzun süredir sorunsuz kullandığımız nevgross ve rizegross tek sıkıntısı toptancı olarak gözüktüğü için alışveriş kampanyları geçerli olmuyor. bunun haricinde fiyatlar gayet makul. ulaşım olarak anadolu bulvarından ostim istikametine döndüğünüzde karşınıza gelen ilk ışıklardan (il sağlık müdürlüğü ve aselsan )soldan içeri girdiğiniz de karşınıza sağ tarafta rizegross hemen yanında nevgross gelmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: houdini105

uzun süredir sorunsuz kullandığımız nevgross ve rizegross tek sıkıntısı toptancı olarak gözüktüğü için alışveriş kampanyları geçerli olmuyor. bunun haricinde fiyatlar gayet makul. ulaşım olarak anadolu bulvarından ostim istikametine döndüğünüzde karşınıza gelen ilk ışıklardan (il sağlık müdürlüğü ve aselsan )soldan içeri girdiğiniz de karşınıza sağ tarafta rizegross hemen yanında nevgross gelmektedir.

Alıntıları Göster
    rize gross hikaye,fiyatları pahalı diğerlerine göre,rizeliyim bu arada:)

grossşar da eskiye göre çok iyi değil fiyatlar belli başlı ürünler için gidilebilir evet..yalnız o rize grosun olduğu sokak resmen bitmiş durumda...otopark sıkıntısı nedeniyle

• rizegross tan alişveriş yapmaya başladik. fiyatlar uygun.

• nevgross
    gimatgross
    nepagross
    citygross
    rizegross

onların hepsinde fiyatlar aşağı yukarı böyle uygun

not: özellikle içki tüketen arkadaşlar citygross'a muhakkak uğrasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 25 Kasım 2013; 11:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

nevgross
    gimatgross
    nepagross
    citygross
    rizegross

nevgross ve citygross alışveriş yaptıklarım haftasonu arkadaşların dediği gibi nevgross'a gidilmez trafik arapsaçı (dün gittim bu arada ne hikmetse saat 19 civarı nispeten rahattı) citygross tekel'de bulunuyor trafik olarak biraz daha rahat ayrıca girişteki balık lokantası tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

nevgross
    gimatgross
    nepagross
    citygross
    rizegross

nepagross ve cepgross a gitmedim burada da alkol satışı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.