Şimdi Ara

Nevgross Ankara (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
22.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara metro markete gittim şişe cola tanesi 1,20 lira migros 1 liraya satıyor ya bu metroda hangi ürün fiyatı uygun çok merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

citygross fiyatlar yükselmiş sadece içeceklerin fiyatı süper

sular genelde ucuz oluyor orda
  • Haftasonu ve mesai çıkışı gidilmemesi gereken yerler. Ayrıca 2-3 saat zaman ayirmak lazım. Çünkü gezilmesi gereken 3 market var.

• Confusion C kullanıcısına yanıt
    Benim de yüklüce bir alışveriş yapmam gerekiyor. Balgat'ta oturuyorum ama uygun fiyat için taşınacağız oralara. Belirttiğiniz 3 market hangileri acaba? Metro dan alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Sanki bana markalar sınırlı ve fiyatları piyasadan eksik kalır değil gibi geldi ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: COTR1923

Benim de yüklüce bir alışveriş yapmam gerekiyor. Balgat'ta oturuyorum ama uygun fiyat için taşınacağız oralara. Belirttiğiniz 3 market hangileri acaba? Metro dan alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Sanki bana markalar sınırlı ve fiyatları piyasadan eksik kalır değil gibi geldi ama?

metro tam kazık.gimsada iyidir
  • elk-elektronik8606 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ama Sincan çok uzak Balgat'a. Değer mi değmez mi bilmiyorum ki. Toplu gıda alışverişi yapacağım ama...
  • quote:

Doğrudur ama Sincan çok uzak Balgat'a. Değer mi değmez mi bilmiyorum ki. Toplu gıda alışverişi yapacağım ama...

nevgrossa 5 km uzaklıkta batıkentte var
  • Gimsa o eski herşeyin ucuz ya da piyasa fiyatında olduğu gimsa değil söyleyeyim, son zamanlarda fiyatları çok artırdılar. İnsanlar sırf ayakları alışmış gidiyor, fiyatlara bakmıyorlar pek.

Misal bayram öncesi son bir ay kıyma 30 liradan aşağı satılmadı, kaldı ki güzel bir kıyma da değildi. Diğer ürün fiyatları da keza öyle.

Piyasa araştırmadan gitmeyin bence.
  • Sizin önerebileceğiniz, aralarında fiyat kıyaslaması yaparak alışveriş yapabileceğim, dolayısıyla birbirine yakın, ürün çeşidi bol olan yerler var mı? Dediğim gibi Balgatta oturuyorum. Dolayısıyla Gimat bölgesi sık gittiğim yerler değil. Tecrübelerinizden önerebileceğiniz yerler varsa memnun olurum.

• Nevgross ve rizegross' dan ucuz market bulamazsiniz ankara'da. Muhakkak bazi urunlerde kampanyaya giden marketler olacaktir ancak genel olarak bu iki marketten yapacaginiz aylik alışverişlerinizde cok avantaj yakalarsiniz. Karapurcekten aylik alisverisini yapmaya gelenler var buraya.

gimsa, nevgross ve rizegross'a son 1 ay icinde 2ser kez gittim. Gimsa, diğer zincir marketlerden ucuz ancak grosslardan daha pahali. Bunu birçok urunde bizzat teyit ettim.

• quote:

Sizin önerebileceğiniz, aralarında fiyat kıyaslaması yaparak alışveriş yapabileceğim, dolayısıyla birbirine yakın, ürün çeşidi bol olan yerler var mı? Dediğim gibi Balgatta oturuyorum. Dolayısıyla Gimat bölgesi sık gittiğim yerler değil. Tecrübelerinizden önerebileceğiniz yerler varsa memnun olurum.

Yüksek miktarda alışveriş yapmayacaksanız gitmeye değmez. 10 tl en az akaryakıta vereceksiniz zaman gidecek ve hafta sonu trafik çok yoğun oluyor. Gerçi balgat'taki büyük marketler mahalle bakkalindan ucuza satmıyor sanki hepsi ağız birliği yapmışlar.

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Yanlış ifade ettim. Gimat bölgesinde tavsiye edeceğiniz yerleri sormak istemiştim. Aşağı yukarı 1000 liralık bir alışverişim olacak. Semt marketlerinden alışveriş oldukça pahalıya mal olacak diye düşünüyorum.
  • COTR1923 C kullanıcısına yanıt
    hocam bin TL ilk alişveriste minimum 150-200 TL kazancin olur groslardan yaparsan aluşverisini
    bana nevgros biraz fiyatları artmis geldi citygros oldukça ekonomik geldi.

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam bahsettiğiniz marketler birbirine yakın. Rize gross diye de bir yer varmış. Bunlar yakınsa fiyat mukayesesiyle almak uygun olur sanırım. Metro ve bu grosslar ile ilgili bir kıyaslama imkanınız oldu mu?
  • COTR1923 C kullanıcısına yanıt
    Gimat civarında nevgross ve citygross uygundur hocam. İstanbul yolu üstünde birde cepgross var ama fiyatları biraz pahalı geldi. Birde nevgross yanında rizegross vardı sanırım. Rizegross â hiç girmedim yorum yapamam ama fiyatların uygun olmasından dolayı tercihim nevgross.

• genelde içecekler, un ve yağ grubunda nevgross; deterjan, kuruyemiş, bisküvi, pastane, unlu mamüller ve üst kattaki hırdavat, giyim ve hediyelik eşya bölümüyle gimsa uygun oluyor.
  • Metro eskidendi. Metronun fiyatlari artik mahallelerdeki yerel marketlerden dahi pahali.

• 5 yıldır her ay bir kere mutlaka Ayrancıdan nevgrossa giderim .Ayrancıdaki Migrosa göre ciddi fiyat farkı var.

Not: Pazartesi veya salı günü gidilebilecek en uygun zaman. Yoksa savaş öncesi yağması gibi oluyor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 12 Ekim 2014; 23:59:43 >
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Bahsettiğiniz yerlere bakıp ne nerede ucuz ise oradan almak en iyisi. Her şeyiyle en ucuzu bulmak mümkün değil tabi.
  • Zaten bahsi gecen iki market yan yana. Giris kapıları arasinda 20 adim mesafe yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.