Şimdi Ara

New 3DS mi? Wii U mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar efendim uzun süredir kafamda bir 3ds almak vardı ama bu süre boyunca yeni modeli çıktı falan ve ben de bunu kafama taktım.

Birkaç Wii U videosu izledim çok sevdim ancak seneye okulumu değiştireceğim için evden uzak olacağım ve ayda yılda 1 kez oynayabilirim ancak ama bir New 3DS XL
    alırsam yolda veya orada da kullanırım diye düşünüyorum yine de sizin fikirinizi de almak istedim.

Sizce ne yapmalıyım artıları ve eksileri şeklinde yazabilir misiniz acaba?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chloki

Merhabalar efendim uzun süredir kafamda bir 3ds almak vardı ama bu süre boyunca yeni modeli çıktı falan ve ben de bunu kafama taktım.

Birkaç Wii U videosu izledim çok sevdim ancak seneye okulumu değiştireceğim için evden uzak olacağım ve ayda yılda 1 kez oynayabilirim ancak ama bir New 3DS XL
    alırsam yolda veya orada da kullanırım diye düşünüyorum yine de sizin fikirinizi de almak istedim.

Sizce ne yapmalıyım artıları ve eksileri şeklinde yazabilir misiniz acaba?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Şu anki durumunuza bakılırsa tabikde bir konsolu her açıdan daha mantıklı.Ayda 1 oynamaktansa her an her yerde oyun oynıyabilme keyfi daha ağır basıyor.Ayrıyetten ev konsolu demek biraz sıkıntı demek şu açıdan evinizde ''tamamen kendinize ayit'' olan bir tv yoksa oyun oynamak biraz sıkıntı olabiliyor.Bunun yanında el konsolu her an her yerde size özel oyun keyfini bağımsıza yaşıyabilmeniz güzel bir his.Bende bir new nintendo 3ds xl sahibiyim almadan önce wii alsammı almasammı diye çok kararsızdım fakat evde ps3 varken bile ayda 2-3 kere zor açabiliyordum çünki hiç kimse'nin tv izlemediği bir zamanda açsam bile oyun oynamak için açtığımda herkesin gelip başıma dikilmesi ve tuaf yorumlarda bulunmaları oyun keyfini kaçırıyor olduğundan el konsolunu tercih ettim.Benimde size şahsi tavsiyem düşündüğünüz gibi bir New 3ds xl almanız nintendo ds kartuşlarınıda desteklemesiyle 3ds'in oldukça geniş bir oyun kütüphanesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RownikaL -- 25 Şubat 2015; 13:49:43 >

• Çok teşekkür ederim zaten evde ps3 var onu da elden çıkarsam mı diye düşünmüyor değilim çok teşekkürler.

Bu arada cihazınızdan memnun musunuz acaba?
  • quote:

Çok teşekkür ederim zaten evde ps3 var onu da elden çıkarsam mı diye düşünmüyor değilim çok teşekkürler.

Bu arada cihazınızdan memnun musunuz acaba?

Şahsen son derece memnunum bende kullanma fırsatı bulamadığımdan ps3'ü satıp almıştım.Ben genel olarak 3ds kapalı çok nadir açıyorum gözümü rahatsız ediyor.Süre tutarak yaptığım testlerde ses orta seviyede parlaklık bazen 2 bazen 3cü seviyede wifi kapalı 8 saat oyun oynayabildim.Ayrıca tavsiyem mutlaka bir şarj adaptörü alın çünki usb ile tam yani ful şarj etmek çok uzun sürüyor 9 saat falan sürüyor usb ile adaptör ile 4,5 saatte ful şarj oluyor.Daha öncelerde gameboy ve psp'de uzun zaman harcamış biri olarak ekranı hiç yadırgamadım aksine iyiki xl modelini almış ekran konusunda beni çok tatmin etti.Nintendo 3ds'de benim için olumsuz olarak nitelendirebileceğim bir şey var.Tutuş hissiyatı kare yapısıyla alışana kadar garipsiyorsunuz.Merak edebileceğinizi düşünerek aklıma gelen hemen herşeyi yazdım.Bu konuda merak ettiğiniz olursa bildiğim birşey olduğu sürece cevaplarım :)

• Hocam valla çok sağolun ne desem azdır sadece ben cihazı Ebayden getirmeyi planlıyorum nereden almıştiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam valla çok sağolun ne desem azdır sadece ben cihazı Ebayden getirmeyi planlıyorum nereden almıştiniz acaba?

İkinci el olarak türkiyeden aldım yurt dışından alma girişimine girecektim ama açıkcası prosedürler ıvırzıvır bir sürü detay beni yıldırdı bende şansıma yurt içinde temizini ararken 2ci elde buldum new 3ds xl'ı zaten aldığım cihaz sıfırdan farksız.Açıkcası daha sonra fiyatı düşsede hiç gocunmam yıllardır unuttuğum oyun keyfini yeniden yaşma imkanını yakaladım oyüzden helal hoş olsun :).
  • Hayırlı olsun size de hocam çok teşekkür ederim yardımınız için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox mu ps mi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence kesinlikle nintendo new 3ds xl alın, "new" cihaz almaya değer ve new 3ds xl, new 3ds den daha iyi özellikleri var.Wii u almaya değmez çünkü new 3ds xl daha sonra çıktı ve grafikleri gerçekten olmuş denilebilir.(pikselleşmeler kaybolmuş) El konsolu ev konsolundan kesinlikle daha iyidir,wii yi saymadım bile... Tercihim---> Nintendo New 3ds Xl Tavsiyem:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103867207&p=1&f=627

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.