Şimdi Ara

new age dinleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim hoşuma gidiyo bu tarz müzikler . mükemmel kafa dinliyorum. bana tavsiyede bulunacak kimnse var mı?

• dinledigin new age türü sanatçı ve gruplardan yazarmısın. new age müziği hiç tanımıyorum kardeş.
  • yanni güzeldir. kitaroda öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

dinledigin new age türü sanatçı ve gruplardan yazarmısın. new age müziği hiç tanımıyorum kardeş.

işte sorun da bu . isim neyin bilmiom. arada bi radyoda rast geliyo.
    quote:

spotlightkid

yanni güzeldir. kitaroda öyle

eywallah sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

bunlar new age mi oluyo
  • enya,tori amos, the velvet underground felan rastladım sozluk sourtimesde.. new age.. şahsen the velvet underground un tek şarkısını bılıyorum oda martin l. gore'un counterfeit2 cover albumundeki candy says şarkısı. slow bi parça. hafif gitar hafif muzikler kullanılıyor. zati sozluk sourtimesdede easy-listening demiş.. yani kafa yormayan sarkılar.. kafa dinlendirici sarkılar..
  • bn sewiomm enya yıı gayet güsel bncee new age tarzı olduunu bilmiodmm ama ...... yaa bişii sorcamm faithless ne tarz söylüoo ?? bn çok sewiom o grubuu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki electronic
  • enyanın şarkıları var bende. ona benzer müzik yapan başka isimler biliyo musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

bunlar new age mi oluyo

ben de sandım pop tarzı bişey new age i

• bence new age, newwave gibi electronic muzigin bir türüdür. ne adar new ile baslayan varsa acaba oylemidir.. bunuda kestırmek zor.. olabilir..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.