Şimdi Ara

(((--NEW AGE -- EN İYİ İSİM & PARCALAR--)) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
9
Favori
31.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ertugrul12

Görmeyenler vardır diye son bir kez daha yazıyorum...

internet üzerinden 24 saat new age yayını yapan new age rhythms radyo kanalı ile kesintisiz new age dinleyebilirsiniz...

alıntı:
    quote:

***NEW AGE RHYTHMS YAYINDA***
    Muzigin siirsel ve buyulu ritmleri sayilan New Age Muziginin en guzel ornekleri, internetteki radyonuz NEW AGE RHYTHMS de sizlerle...

Ister ofiste calisirken, ister kitap okurken, ders yaparken veya internette surf yaparken keyfinize bir kat daha keyif katacak, stresinizi alacak, yorgunlugunuzu unutturacak sizlere eslik edecek. Magazanizda, isyerinizde genel yayina alabileceginiz bu buyulu muzikler musterilerinize sicacik, icten bir merhaba diyerek onlara rahat, huzurlu bir ziyaret ortami sunacak.

NEW AGE RHYTHMS ' i Nasil dinleyeceksiniz?
    http://www.newagerhythms.com/ dan NEW AGE RHYTHMS YAYINDA linkini takip ederek baglanabilir, bu keyif, huzur ve rahatlik dolu melodileri bulundugunuz mekana tasiyabilirsiniz

New age müziklerini tanımak için çok güzel bir fırsat sunan bu radyo'yu herkese tavsiye ederim...

ayricawww.di.fm de de bulabilrsiniz..

• Öneriniz için teşekkürler...new age harici diğer türler için takılırım artık buraya, sky fm i biliyordum burası da sanki sky fm in altyapısını kullanıyor gibi geldi bana new age için söylüyorum...

New age için her zaman tercihim türkiye kaynaklı new age rhythms olacaktır...
    ana sayfası:http://www.newagerhythms.com/
    radyo için:http://www.live365.com/stations/nesyy

www.live365.com üzerinden de sayısız radyo kanalına ulaşabilirsiniz hemen hemen her türde...

• arkadaşlar secret garden'i dinledinizmi?tek geçerim.sizi alıp bir yerlere götürüyor.şiddetle tavsiye derim......
  • KATILIYORUM HERKES GİBİ

New age: Ruhun özgür olduğu an..

UP ++++++++++++++
  • Bizans Kilise Müziği Tarzı Bişey Arıyorum Koro Halinde SöyleniyorHi He Ha Hiya Hoha Hiyeha Ho Ha Ha Ho Ho Ha diye giden bir ezgisi var şarkıyı hiçbir yerde bulamıyorum bulmama yardım ederseniz çok sevinirim bu tarz müziğin hastasıyım
  • Enigma ben bile dinlerim Gravity of Love felan
  • Kitaro'yu tek geçerim...
  • New age in babası Kitaro'dur.
  • Hayır dostum yanlışın var. New Age'in ilahı Vangelis'dir. Bunu ben değil dünya söylüyor.
    Yanılmıyorsam Vangelis 6 yaşında piyano çalmayı öğrenip, 7 yaşında da ilk konserini veriyor.
    Geçmişten bugüne ürettikleri gerçekten eşsiz benzeri olmayan muhteşem eserler...
    Tabi ki diğer sanatçılar da gökkuşağının her rengi gibi birer zenginlik katmıştır müziğe ve dünyaya..
    Eli öpülesi, saygı duyulası, üretken, sevgi ikliminin büyük üstadı Vangelis, seviyorum seni ...
  • Yıllar önce kanal 6'nın hava durumunda fon müziği olarak kullandığı bir müzik vardı.Sanırım bu müzik Karunesh'e aitti.Ben bir türlü ele geçiremedim.Bu müziğin ismini bilen varmıdır?Ayrıca size göre Karunesh'in en iyi parçaları hangisidir?Belki bu şekilde ona ulaşabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: durgay

Bizans Kilise Müziği Tarzı Bişey Arıyorum Koro Halinde SöyleniyorHi He Ha Hiya Hoha Hiyeha Ho Ha Ha Ho Ho Ha diye giden bir ezgisi var şarkıyı hiçbir yerde bulamıyorum bulmama yardım ederseniz çok sevinirim bu tarz müziğin hastasıyım

vangelis \ light and shadow
  • Ketto-Bonobo
  • Secret Garden'ın tüm albümleri birbirinden güzeldir . Dinlerken adeta insanı başka yere götürüyor sesler . Ninni gibi .
    Yanni - Whispers In the dark , One man's dream
    Lorena Mckennitt-Stolen Child

Bunlar oldukça başarılı parçalardır bana göre .
  • lorena mckennitt dinleyin,şarkısı farketmez.
  • arkadaşlar lütfen sevdiğiniz new age müzikleri yazarmısınız...
  • new age müzik bir oranda mistisizmle etnik öğelerle elektronik müziğin buluşmasıdır..
    Bir müziğe new age demek için içinde egzotik öğeler mistik bir taban olmalı...ve yeni çağla birlikte yeni
    enstrümanlarda eklenmiştir tabi...1960 larda doğmuştur...yeni çağ anlamındadır....

insanlığın bilgeliğe(bilime bilimsel gelişmelerin doruk noktalarına) ulaştığı dönemde fazlaca örnekleri görülmüştür...Keskin çizgilerle anlatılacak bir müzik değil aslında..Dinleyerek yaşayabileceğiniz türden...
    Ama new age doğaçlama anlamındada kullanılır müzikte...Anlamını merak eden arkadaşlara........

daha detaylı bilgi için bkz.....

http://tr.wikipedia.org/wiki/New_Age

BU ARADA....SKYTURK kanalında kitap tanıtan bi programda new age bi müzik var...adını bilen varmı bulamıyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 13 Ekim 2009; 15:23:52 >

• firefox yada bir google hizmeti yada eklentisi varmı bildiğiniz....

tüm radyolar özellikle new age dinleyebileceğimiz.....tabi şarkının adı da görükmesi lazım
    site de olabilir karmaşık olmayan üyelik istemeyen...

winamp üzerinden shoutcast mı ne var..oradan nasıl dinlerim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 13 Ekim 2009; 16:35:59 >
  • Tim Wheater'ı da dinlemenizi tavsiye derim.

http://www.youtube.com/watch?v=FfdWbLauBT8
  • Nightwish ne zamandan beri new age yaw hata olmuş orda nightwish symphonic metal'dir!
  • Çok güzelmiş hepsi ama bence vangelis en iyisi diğerleride iyi indiriyorum başka önericeğiniz varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.